3X08 A Very Supernatural Christmas

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif3X08 A Very Supernatural Christmas

תקציר באנגלית מאתר TV:
In this Christmas-themed episode, Sam and Dean follow the trail of an "anti-Santa" that abducts its victims by using their chimneys. Dean tries to get Sam to celebrate Christmas like they used to but Sam doesn't want to accept that it could be the last one they'll spend together. (התקציר של CW מספיילר ברמות)
תקציר בעברית (תרגום שלי):
חג מולד מאוד על טבעי- בפרק הכריסטמס המיוחד הזה, סם ודין עוקבים אחר עקבותיו של "אנטי-סנטה" שחוטף את קורבנותיו דרך הארובות. דין מנסה לגרום לסם לחגוג את חג המולד כמו שהם חגגו פעם אבל סם לא רוצה לקבל את העובדה שזה יכול להיות החג האחרון שהם יבלו יחד. [בפרק יהיו פלאשבקים של הילדות של דין וסם].
שחקנים אורחים בפרק:
Ridge Canipe (Young Dean), Colin Ford (Young Sam) [שחקנים נוספים יעודכנו בהמשך]
ציטוטיישן:

Childhood Dean: First thing you have to know is we have the coolest dad in the world. He's a superhero. Childhood Sam: He is? Childhood Dean: Yeah. Monsters are real. He's fighting them right now. Dean: She gave them to you for free? Do you sell them for free? Shopkeeper: No way. It's Christmas. People pay a buttload for them. Dean: That's the spirit. Dean: (holding up Sam's presents) Look at this. Fuel for me and fuel for my baby! Dean: You fudge'n touch me again, I'll fudge'n kill you! Sam: I don't get it. You haven't talked about Christmas for years. Dean: Well, yeah. But this is my last year. Sam: I know. That's why I can't. Dean: What do you mean? Sam: I mean, I can't sit around drinking eggnog, celebrating Christmas, when I know next year, you'll be dead. I just can't. (edit) Sam: (getting off the phone with Bobby) Well, we're not dealing with the anti-Claus. Dean: What'd Bobby say? Sam: Uh, that we're idiots. Sam: Look, Dean. If you wanna have Christmas, knock yourself out. Just don't involve me. Dean: Oh, yeah. That'd be great. Me and myself making cranberry molds. (edit) Childhood Sam: Is Dad a spy? Childhood Dean: He's James Bond.​
כל מה שלמעלה לקוח מאתר TV.com http://www.tv.com/supernatural/a-very-supernatural-christmas/episode/1151603/trivia.html#quotes איזכורים, טריוויה, ציטוטים ופרטים נוספים כנראה שיווספו בהמשך...
תמונות פרומו מהפרק
http://supernatural.tv/gallery2/promos/s3/Xmas/index.html
טריילרים
טריילר של CW (קצר) http://www.youtube.com/watch?v=WwGMbNPoHfs טריילר טיזר מס' 1 של CW (מומלץ לצפיה לאחר הפרק) http://www.youtube.com/watch?v=IcTRGVAY_k4 טריילר טיזר מס' 2 של CW (מומלץ לצפיה לאחר הפרק) http://www.youtube.com/watch?v=_2pldc1lmKU

darklighter

New member
פתחתי מעכשיו כדי שלא יהיו פה בלאגנים../images/Emo190.gif

אני אראה אגיב ואולי אוסיף פרטים מחר/מחרתיים...

BKINNEY

New member
פרק כל כך חמוד!!../images/Emo58.gif

כל כך אהבתי את הסוף..שהם מביאים אחד לשני מתנות... במיוחד את התגובה של סם למגזיני ערום והקרם גילוח שדין הביא לו! XD

Adi Levy

New member
פרק ממש ממש חמוד!!! ../images/Emo58.gif

אהבתי מאוד את הפלאשבקים לתקופת הילדות של סאם ודין. הילד שמשחק את דין פשוט גדול!. פרק מרגש ועשוי מצויין אהבתי

Adi Levy

New member
מישהו יודע מה קורה עם הפרקים הבאים? כי אין

תאריכים :/ גם לסמולוויל

morank182

New member
יכול להיות שזה בגלל...

שביתת התסריטאים בחו"ל..... גם את נמלטים, האנטומיה של גרי ועוד סדרות אחרות הפסיקו

darklighter

New member
מבחינת סמולוויל ועל טבעי השביתה אמורה להשפיע

עוד כמה פרקים כי צילמו עוד כמה... בעל טבעי כמעט עד הסוף...אם תסגר השביתה בחודש הקרוב או אפילו עוד חודשיים אז 2 אלה לא יפגעו... במקרים האלה הפגרות לטובתינו...

צילי13

New member
3x08 ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

טוב אז היה פרק מזה יפה עםם כל הפלאשבקים שלהם לכריסמס בתור ילדים...איזה חמוד סאם....
והזקנה הזאתת כזאת קריפית... ואיך שהוציאו לסאם תציפורן...ומה שעשו להם בידיים...
חוצמזה פרק נחמד והסוף היה הורס ....(ושוב) איזה חמוד סאמי....
שעשה כריסמס אחרון לדין...

A m e l y

New member
פרק חמוד../images/Emo13.gif

אהבתי את הפלאשבקים ושסוף סוף גילינו שקמיע הזה שיש לדין הוא מסאם...איזה חמווווד
והמתנות בסוף הפרק,ואיך שהם דיברו על זה שזה החג מולד האחרון של דין. איזה מצחיק היה עם ה"סנטה" הסוטה ההוא..XDD והפאדג': You fudge'n touch me again, I'll fudge'n kill you!

the covenant

New member
פרק מעולה../images/Emo58.gif

סאמי הקטן כל כך חמוד אבל הדין הקטן מעצבן, שחקן טאפט אהבתי אותו יותר בפרק בעונה הראשונה דין מצחיק כמו תמיד if you fudge'n touch me again, I'll fudge'n kill you ושסם שאל אם אבא מרגלXD פרק מעולה

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

ממש אבל ממש לא מסכימה לגבי השחקן של דין הילד- הוא ממש דומה לו והוא גם חיקה את התנועות של הפנים שלו והסגנון דיבור ממש מדוייק [אני מהבנות שעוקבות אחרי הפרצופים של דין כל הזמן] רק שבלאשבקים האלה לא היה להם את החוש הומור וזה...כי זה בקטע של רציני... הפאדג' היה ענקי

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

ליטל דין לא יודע עם בשוק זאת המילה הנכונה אבל הרבה ממה שהוא אמר היה נישמע כאילו הוא קורא את זה מאיפשהו ולא שולף כמו דנידין

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

לא יודעת הוא ניסה להראות שהוא קשוח כזה... אבל היו הבעות פנים מסויימות שאני כזה "יו בדיוק דין עושה ככה" כנראה נתנו להם לראות פרקים או משהו ואז לחקות אותם...

darklighter

New member
פרק מעולה../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

אין לי זמן להגיב בפירוט כי אחי יושב לי על הצוואר אז אני אגיד שהיה פרק מעולה בעיקר הפלאשבקים והסצנות אצל זוג הקניבלים הסאדיסטים המעצבן הזה ואיך שהם הרגו אותם וסם אמר merry christmass וגם איך שהם חגגו בסוף! והשחקנים של הילדים בפלאשבקים היו מעולים היו גם דומים (יותר ההוא של דין) וגם חיקו מאוד טוב את הצורת דיבור והפרצופים...מסכן סם הקטן איך הוא בכה שהוא גילה את האמת על ג'ון ועל המפלצות וסנטה והכל

עוד לא ראיתי ת'פרק אפילו...../images/Emo3.gif

למרות שהוא ירד כבר ביום ראשון.. פשוט עכשיו יש הפסקה של הרבה זמן אז אין לי ממש מה למהר..אני מנסה לחכות עם זה כמה שיותר כי ואחרי זה לא יהיה לי הרבה מה לראות
אנד איי מיס הירוס טו

darklighter

New member
../images/Emo2.gifהאו דר יו?../images/Emo190.gif

חח אבל בתכלס באמת יוצא לך יותר טוב עם ההפסקות... וכמה שאני לא מאמינה שאני אומרת את זה גם אני מתגעגעת להירוז

למעלה