3X08 A Very Supernatural Christmas

ראיתי ת'פרק בדיליי!! ../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

כל הפלאשבקים היו ממש חמודים והשיחות של דין וסאם, שדין אמר שהוא רוצה לחגוג כי זה הכריסמס האחרון שלו לפני שהוא מת
סם הקטן היה ממש חמודי
חחח שניהם היו יותר בלונדים כאלה..
דין הקטן עיצבן אותי קצת בעיקר שהוא צעק על סם שלא ידבר על אימא שלהם והלך..רע
איזה חתיכת סדיסטיםםםם זקניםםם! אני לא מאמינה שהם הצליחו לפגוע עד כדי כך בדין וסם! איך הם לא ניסו להשתחרר קודם!? טוב זה היה בעייתי..העיקר שבסוף הם מתו החראות.. ג'נסןןןן כה יפה

darklighter

New member
זה שהוא יפה זה ידוע../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

וכן דין הקטן שיחק טוב אבל עיצבן כי הוא היה רע לסם בהתחלה...אבל זה השתנה בסוף הפלאשבקים כזה... הסדיסטים הזקנים היו מוזרים ומעצבנים ביותר...עם כל ההתלהבות של האנטי סנטה חשבתי שיהיה איזה שד סנטה מגניב...אז בקטע הזה התאכזבתי...

נזכרתי בקטע מצחיק מהפרק ../images/Emo6.gif+גרפיקות

נזכרתי במשהו שלא הזכירו פה בתגובות, שהיה ממש מצחיק.. שדין וסאם פרצו לבית של זה שהם חשבו שזה הסנטה הרע ואז התחילו לשיר בזיופים כמו ילדי מקהלה כאלה
חחחחחחחח עם איכויות השירה של ג'נס הייתי מצפה ליותר..נו טוב הם לא הכירו ת'מילים..
והנה לינק לכל מיני יצירות עם תמונות מהפרק http://apieceofcake.livejournal.com/193180.html תהנו!!

darklighter

New member
כן זה היה באמת קורעעעעעע../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

ונראה לי שג'נס זייף בכוונה בשביל הצחוק כי אני זוכרת איזה יפה הוא שר ב205 את השיר של REO SPEEDWAGON
ותודה על היצירות

למעלה