מייקל ווארטן

rifkin1

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif מייקל ווארטן

OK מייקל ווארטן סיפר למגזין פיפל שהוא לא יודע אם הוא חוזר לעונה הרביעית. עוד אמר שהרבה לא חוזרים והוא מקווה מאוד שהוא לא אחד מהם!!! OK...פניקה...היסטרייה...לחץ...פניקה. תגידו לי ה - JJ הזה מפגר או מה??? מה הוא הורג ליאת ווהן??? הוא רוצה להרוג את הסדרה??? מה יש לו??? זו הסיבה שאני לא אוהבת סדרות ועוד ג'ואי אלפא רוצה שאני אראה 24 הא...בטח ממש. (צעקות) OK...התקף לב..קרלוצה..ווארטי... ג'ואי אלפא אל תומר מילה... שוב התקף...ואני אינני עוד!

מווותק

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif לא נראה לי...

הי ריפקין. ממש לא נראה לי שהוא לא יחזור. נראה לי שהוא אומר את זה רק בגלל שהוא רוצה ליצור מתח בקרב הצופים לקראת פרק הסיום שאמור להיות "קליף האנגר" רציני, בו בטח עתידו של ווהן נותר לוט בערפל (כפי שהיה בסיום העונה ה - 1). הרי בבכורת הסרט החדש של ג'ניפר, הוא אמר את אותם הדברים וג'ניפר די צחקה עליו בנושא, כך שלא נראה לי שזה הגיוני. מה שכן הגיוני הוא העובדה שחברי קאסט רבים יתחלפו, כי משהו בעונה ה - 3 לא עבד, וגם JJ חייב לבנות סיפור חדש, מלבד הרמבאלדי/קובננט שלו, שמן הסתם לא הצליח להחזיק את העונה ה - 3 בצורה ראויה. את זה אני יכולה לקנות. נשמע הגיוני? הסדרת את הנשימות...?

rifkin1

New member
אאאווווווווווווו....

הרגעת אותי רק קצת אני עדיין בהיסטרייה...אבל אני בשלבי החלמה. אני מאוד מקווה שהוא לא יוציא את ספיידדי,מרשל או סלואן כי גם הם די חשובים. אם כבר שיהרוג כבר את סארק או לורן(למרות שאני מתה עליה) או דיקסון.

בוביץ

New member
לדעתי דווקא כן../images/Emo58.gif

ימות או יעלם לזמן כלשהו, כי אם יחזור נגיד ישר אחרי הפרק הראשון זה יהיה כמו הפרק הראשון של העונה השנייה. לדעתי הוא יעלם לתקופה כלשהי.ואפילו סיכוי סביר שימות.

לאאאא!!.. אסור שזה יקרה...

אין אליאס בלי ווהן!! כמו שאין אליאס בלי ג'ניפר! *מיכל מכחישה ולא מוכנה לקבל אפשרות כזאת*

קרלוצה

New member
../images/Emo166.gifאין סיכוי!!!../images/Emo58.gif

זבנגים להרגעת ריפקין!!! עזר??
אני בכלל לא חושבת שקיימת אפשרות אליאס בלי סיד&ווהן, מתחו אותנו כל כך הרבה עם הסיפור שלהם ונתנו לנו לראות אותם ביחד בדיוק 8 פרקים מסכנים מכל העונות, וכולם כבר מתייייייים לראות אותם ביחד בעונה השלישית ובמיוחד בפרקים האלה (האחרונים) שבהם מגלים שלורן רעה.....אין סיכוי שיעשו לנו את זה לעוד עונה.....ובת'חלס אי אפשר לקחת לסיד את כל החיים הפרטיים שלה כבר לקחו לה כמעט הכל (אמא, חברה הכי טובה, חבר הכי טוב, בויפרנד, שנתיים מחייה) דייייייייי כמה בנאדם יכול לסבול
חוץ מזה שלפי מה שהבנתי מייקל חתום לשש עונות לפחות לא? לדעתי כמה שהוא ינסה לעבוד על הצופים בבית שהוא לא חוזר זה לא יעזור לו והוא האחרון שאני יאמין לו בנושא כזה

inbal145

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

אין וויל
אין פרנסי
אין דני
אין אירינה
אל תגידו שעכשיו אין ווהן
ואם גם מייקל חתום לשש עונות, אז אני לא מתכוונת להאמין לזה

varty

New member
לא../images/Emo124.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo18.gif

חסר להם שהוא לא יהיה, כי אני לא יראה. מקווה שזה הכל שטויות ובטח מייקל קיבל הוראה לפרסם במדיה שאולי הוא לא יבוא כדי ליצור מתח כמו שמישהו כתב (לא זוכרת מי)

rifkin1

New member
../images/Emo58.gif מייקל ווהן / מייקל וג'ניפר

חדשות טובות: ראיתי את חדשות ערוץ E היום ושוב טד.ק אמר דברים בקשר לפרידה של ג'ניפר ומייקל, אבל מיד אחריו הגיעה קריסטין ואמרה שהכל שטויות ושאם עד פעם אחת הוא יומר דברים מרושעים על מייק וג'ן אז היא תנעל אותו איפה שהוא או תנשק אותו (טד הוא גיי הוא היה מעדיף שפטריק ינשק אותו במקום קריסטין). חדשות רעות מאוד מאוד מאודדדדדדדדדדדד: קיסטין עוד אמרה שלא בטוח שמייקל חוזר לעונה הרביעית!!!!!! ועם קריסטין אמרה זאת אז זה די רציני. ועכשיו אני באמת רצינית, אני מסרבת להמשיך לראות את הסידרה עם הוא ימות וזו הצהרה. מספיק שאנשים התאכזבו שוויל ופרנסי עזבו וראיתם מה קרה שלנה אולין עזבה. תארו לכם מה יקרה אם זה יהיה ווהן. אני באמת לא מבינה למה יוצרי סדרות הורסים כל סידרה טובה אחרי 2 או 3 עונות??? אנג'ל עזב את באפי - טעות ענקית ממש לא נהנתי לראות את הסידרה לאחר מיכן כמו מיליוני מעריצים. בילי עוזב את אלי מקביל - גם לאחר מיכן הכל השתנה והרייטינג ירד. ויש עוד המון סדרות שדברים כאלה קורים. רק בסדרות הקומיות זה לא קורה, תאמינו לי צריך לראות רק אותם. ואם ג'יי ג'יי הזה רוצה להרוס את אליאס ולאבד המון מעריצים ע"י כך שהוא הורג את אחת הדמויות המשפיעות והנערצות של הסידרה? אז הוא בדרך הנכונה.

inbal145

New member
שמישו יגיד משו לג'יי ג'יי הזה../images/Emo123.gif

הם רוצים לשגע אותנו
על טד קזבלנקה אני לא סומכת, הוא תמיד אומר שטויות
ארררר אני שונאת אותו
אבל קריסטין, לאאאא אל תעשי לי את זה
אין אליאס בלי ווהן בדיוק כמו שאין אליאס בלי סיד (ואני כבר מתחילה לחזור על עצמי
) ועכשיו... אהמ אהמ. תסלחו לי אבל...
*ענבל באבל כבד*

varty

New member
אני פשוט לא יראה את הסידרה

אני התחלתי לראות אותה בגלל ווהן , לא בגלל סיד .ואם הוא איננו הסידרה לא שווה (כמו שסיד תלך מהסידרה, על אותו משקל...אנחנו חוזרים על עצמנו...
) בקשר לקריסטאן, אני חושבת שהיא משתפת פעולה עם יוצרי אליאס. תחשבו גם את כל הספוילרים שלה , היא מקבלת מהם וגם מקבלת הוראות איך להגיד אותם וכו' אז לדעתי החברה מאליאס אמרו לה להגיד את זה כדי שזה יביא צופים ר-ב-י-ם לפרק הראשון בעונה הרביעית כדי לדעת עם ווהן ישאר או לא. אני אופטימית (עדיף מלחשוב שהבובי שלי לא יחזור
)

קרלוצה

New member
בדיוק מה שרציתי להגיד../images/Emo6.gif

לדעתי קריסטן הזאת משתפת פעולה כדי לעלות את המתח של הפיינל של הסדרה ולעלות עוד יותר את המתח לגבי הפרק הראשון של עונה 4.....ואני רואה שהיא מצליחה
אבל אני ממש לא קונה את זה....

varty

New member
../images/Emo45.gif

עלי היא קצת מצליחה לעבוד, אני ב60 אחוז מאמינה שהוא נשאר

קרלוצה

New member
../images/Emo166.gifעליי ממש לא....

there is no way לא הגיוני בחייייים שיוותרו על אחד השחקנים הראשיים, ואני מדברת על ווהן, סיד, ג'ק, סלואן....בחיים אני לא יאמין שאחד מהם עוזב

קרלוצה

New member
אגב, אני בטוחה....

שהיה בדיוק אותו דבר בסוף העונה הראשונה בקטע של לא ידעו אם ווהן יחזור או ישאר...

varty

New member
כל הכבוד לקריסטן../images/Emo45.gif

אומרים שטד דלוק על מייקל ובגלל שמייקל מסרב לו אז הוא מתעלל בו ובג'ן אבל אני לא מאמינה לשמעות האלה
ואם טד ימשיך את השמועות האלה אני אנשק אותו!!!

inbal145

New member
טד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifמייקל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איפה שמעת את זה

למעלה