מייקל ווארטן

joyalfa

New member
יש לי 2 דברים לומר

ריפקין תרגעי זה פורום בשביל כולם אני הגיב להודעה שלך את לא תגידי לי מה לעשות למרות שאני חולה עליך. בקיצור: 1. מייקל ורטן לא היה אומר דבר כזה כי הוא חתום על הסכם לא לדבר על דברים שלא קרו עדיין בסידרה (ספויילרים) אסור לו וכבר היו תובעים אותו או הייתה מתחילה פרשייה בנושא הזה- ועובדה זה לא קרה. ולא הגיבו על זה בכלל. אולי אפילו ביקשו ממנו להגיד את זה- בשביל הרייטינג. יש מבין? דבר שני: 2. אם הוא באמת עוזב את הסידרה (למרות שלא נראה לי בכלל) אז גם זה יהיה לתקופה קצרה. אולי הוא ביקש חופשה. ואולי בכלל יש לו ולג'ניפר בעיות לעבוד ביחד. או שפשוט נמאס לו מהסידרה. מוסר השכל: אל תאשימי ישר את ג'י ג'י יכול להיות בכלל שזה באשמת מייקל. ג'י ג'י איבד מספיק שחקנים וזה לא היה באשמתו. (אתם יודעים כמה הוא התחנן ללנה אולין שתחזור). זהו. עכשיו תגובות שלכם.

Wiccan Scorned

New member
מהההה!?!?!??! + ריפקין...../images/Emo58.gif

באנה JJ מסטול?! קודם פראנסי... אחרי זה וויל.. ועכשיו וואהן!? לאאאאאאאאאאאאאאאאאא.... מקווה שזה שמועה פלייייייייייייז... וריפקין איינג'ל עוזב את באפי זה הדבר הכי טוב שקרה. אחרי עונה שניה הדמות שלו הייתה מיותרת ומשעממת וטוב שהלך (חבל שלא מת) ובכלל שתיים מהעונות הכי טובות של באפי הם אחרי איינג'ל- החמישית האלוהית (תרתי משמע) והשישית הכה מציאותית... אם כבר חבל שקורדי הלכה (למרות שאניה תפסה תנעליים שלה ובגדול) אניווי... פלייייייייייייייייייז זה רק שמועה....

rifkin1

New member
../images/Emo58.gifהפניקה חוזרת

אנשים נראה לי שכדאי שתתחילו לשכוח מווהן כי לא ניראה לי שהוא חוזר!!!!!

rifkin1

New member
קרלוצה כפרה אני מקווה שאת צודקת

נתפלל יחדיו...סתם בצחוק עכשיו באמת, אני מאוד מקווה שזה לא נכון כי אני ממש אוהבת את הסידרה הזו ואני מאוד רוצה להמשיך לראותה.

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifוול....

אני ממש לא שוקלת את האשפרות שווהן לא יהיה, אני בטוחה במאה אחוז שאם נחפש טוב טוב נמצא בדיוק את אותם מאמרים עם אותו תוכן שהיה בסוף העונה הראשונה ושלא יודעים עדיין אם ווהן יחזור כי הוא טבע....ככה זה אליאס מותחים אותנו עם הדמויות שהכי קרובות לסדרה אחרי סידני וגורמים לנו להאמין שזה אולי כך.....varty כבר הזכירה את זה שבפריימרה לסרט של ג'ניפר היה ראיון עם מייקל ושאלו אותו שם אם הוא היה רוצה לשחק עם ג'ניפר גם בסרטים ולא רק בסדרה, ואז הוא ענה שנראה לו שכבר ישעמם לה איתו במיוחד אחרי שלוש שנים ולפחות עוד שנה (עונה 4) באליאס....
הייתי מתחילה לפחד אם היו אומרים שג'ק לא יחזור אבל ווהן זה כמו סידני מבחינתי ואחרי שעשו לנו (הצופים) את המוות עם מערכת היחסים שלהם לא ניראה לי שיתנו לנו לעבור את זה שוב.... אמממ, אני ועינבל כבר דיברנו על קבוצת תמיכה כשתיגמר העונה הרביעית שם נתפלל נישן נוציא עצבים ואת בפנים!!! שלא יהיה לך ספק חחחחח

joyalfa

New member
גם אם זה נכון שהוא ימות../images/Emo58.gif

אל תשכחו שבכל סידרת מתח ובמיוחד באליאס כל מי ש"מת" תמיד חוזר. אירינה הייתה מתה וחזרה. אמילי הייתה מתה וחזרה. סידני הייתה מתה שנתיים וחזרה. תחשבו על זה. גם אם כן ווהן ימות. הוא יחזור. נראה לי שג'י ג'י הלך לכיוון אחר. הוא לא רוצה שסיד ווהן יהיו ביחד. הוא רוצה מכשול (כמו בעונה השלישית עם לורן) (וכמו בעונה השנייה עם אס די 6). אני פשוט גאון.

למעלה