עונה 3, פרק 10:

NettlesRule

New member
עוד מישהו חושב כמוני ש... ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

החלום של חסוס ולפאיט היה מיותר ודפוק מה מכניסים לי את סבא של חסוס. אם חסוס לא מעניין לי את הצורה אז למה שסבא שלו ועוד כמה זקנים מקומטים יעניינו לי את הצורה

nk29

New member
ה"טריפ" מאד רלוונטי ../images/Emo58.gif

מגלים שסבא של חסוס היה מכשף, עונה 4 תתמקד במכשפות (ככה אמרו בקומיקון, וגם הספר הרביעי עוסק בזה..) אם כבר משהו מרוח - זה ההריון של ארלין וזה שבכל פעם הדמות מדברת רק על זה - והסצנות שלה כמעט תמיד נגמרות בזה שהיא בוכה. זה קצת משעמם.

limors2

Active member
תעשה טובה.

תכתוב מש"ש בכותרת ההודעות שלך, ולא רק סימון

West Doll

New member
מה, מאיפה הבאת את זה?../images/Emo12.gif ../images/Emo58.gif + מש"ש

כאילו אני יודעת שהעונה תדבר בעיקר על מכשפות כי קראתי בספרים אבל מי זה סבא של חסוס? הכל נהיה לי כ"כ מבלבל כי הסדרה לא הולכת לפי הספרים ממש.

NettlesRule

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif אוקיי אז הפרק הזה היה../images/Emo70.gif

מ-ש-ע-מ-ם
יותר מידי צפוי . ומזה היה הנשיקה של ג'יסון וטרה כאילו מזה לא . ושלא נדבר על הנשיקה של סוקי עם אריק הלוהט
. וסוף סוף אנחנו יודעים מי זאת באמת קריסטל ונחשו מה
אני עדין שונאת אותה היא כזאת מעצבנת
. ואח של סאם(אין לי מושג איך קוראים לו) חייב להפסיק לחוש מעצמו ולהפסיק להתערב בכל דבר . לפאיט ניהיה גם משעמם במיוחד עם ישו הזה. (חסוס) ומה הקטע עם זה שסוקי חייזרית
כאילו מה
או לכול מי שמעדיף
עוד יותר דפוק . בקיצר כל הפרק הזה היה
אחד הפרקים הדפוקים

noa bi

New member
../images/Emo58.gif אין לי כוח לטרה

הפרצוף שלה מתחיל לעלות לי על העצבים. לפייט והחבר ההזוי שלו - תענוג המלצרית החדשה מלחיצה והכי חשוב - סוף סוף הגיע הרגע של אריק וסוקי, הרגע לו חיכיתי שבועות ארוכים :) זה היה נפלא

West Doll

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

סוקי ואריק
זה תענוג לראות כמו שזה תענוג לקרוא
ורק עכשיו טרה מתחילה לעלות לך על העצבים? כל הכבוד על האיפוק

reasonforall

Active member
פרק 10 ../images/Emo58.gif

לא מאמין שעוד מעט נגמרת העונה. לפאייט הרג אותי מצחוק בפרק..בעיקר בסצנת הטריפ. החבר שלו מיותר. אבל אני בטוח שיש משמעות לכל מה שהם ראו בטריפ. בטח הם יצטרכו כישוף או משהו והמיותר יעזור להם. ג'ייסון וטרה - שניהם היו מיותרים בפרק. וסוקי - פיה? חח אבל התסריטאים יודעים בדיוק מה אנחנו רוצים. אפילו סוקי אמרה שזה עלוב. אז אני מקווה שנגלה משהו מעניין יותר עליה. בהתחלה חשבתי שסוקי היא סוג של החלאה בין ערפד למשנה צורה או משהו כזה, ואז התוצאה היא משהו כמו סוקי. וגס'יקה..אחח ג'סיקה. חולה עליה!

alonback

New member
blah blah vampire emergency blah../images/Emo58.gif

אין הרבה מה לחדש, פייה!!! כמה עלוב!! עוד שנייה יגידו לנו שביל הוא פיטר פן הטריפ של ההומואים, רמה שווה של מיותרות והזיות. מה הקטע של הפומה השיפטרית? חשבתי שהם אנשי זאב, לא מסתדר לי עם מה שראינו בין אבא שלה וסאם. כל סיפור הרקע של סאם גם מיותר who the fuck cares כנ"ל לגבי טארה, תהרגו אותה כבר!!! אוי ג'סיקה, מה היינו עושים בלעדייך, הופכת להיות הדמות האהובה עלי.

West Doll

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

כן, הקטע של הפיה גם ביאס אותי כשגיליתי...כאילו, מה הקשר
יש כל מיני סוגי של שיפטרים- יש כאלה שיכולים לשנות לכל צורה כמו סאם ויש כאלו שרק לזאב והם בעצם האנשי זאב ויש כאלו שיכולים לשנות צורה לפנתרים. ככה זה מוצג בספר בכל מקרה.

kidis

New member
סוף סוף ראיתי ואני יכולה לקרא ../images/Emo58.gif

ולכתוב בעצמי. אני רואה שלרוב חשבתי כמו הרבה אנשים פה, מעט מידי סוקי אריק וביל ויותר מידי סאם. האמת נראה לי שאני אראה את הפרק שוב כי גם ראיתי את זה עם מישהו שלא ראה את הסידרה אף פעם אז הייתי צריכה לענות על השאלות שלו וגם כי כל פעם שהראו את אריק כל כך התרגשתי שלא שמתי לב מה הוא אומר! חחחח הצחיק אותי שהנער שעשועים של ראסל היה נביד מ-90210... ראסל הזה הוא ערפד כל כך זקן שרק חסר היה שהוא היה לבוש כמו ערפד מסרטים ישנים סטייל דראקולה. אוי נזכרתי מה ממש אהבתי, שאריק דיבר רומנית! אני ממוצע רומני וזו שפה שמדברים הרבה אצלי בבית ככה שזיהיתי שזה באמת היה רומנית. סוקי הפיה- לא יודעת, באמת לא מלהיב, ממש כמו שסוקי הגיבה... סוקי הזו מנסה להסתבך בצרות עם ערפדים וחיות אחרות ואז אומרים לה שהיא פיה. על הנשיקה עם אריק, פחחחחחח, עלק היא מאשימה אותו אחר כך, ראו כמה היא שיתפה פעולה. אהבתי את זה שהוא כלא אותה כי הוא באמת נהיה רכרוכי מידי בזמן האחרון, איפה האריק שנועל אנשים במרתף, אוכל מהם ומתבאס שנהרס לו הבלונד?? עוד קטע חזק- שג'סיקה העיפה לעזאזל את אח של סאם הכלב. קטע מזעזע- איך ג'ייסון יכול לנשק את טרה ועוד בזמן שהיא עושה את הפרצוף המתבכיין שלה?? ולמה תמיד אחרי שערפד מת מישהו חייב לגעת ברפש שנשאר ממנו?!
ומשהו חשוב שאני רוצה לבקש שתשימו לב- לא לכתוב על הספרים ועונה 4 בבקשה!!! זה שאתם שמים ספויילר זה לא עוזר כי אני חושבת שזה כדי לעצור את מי שלא רואה עונה 3 אז אני כן קוראת מה שכתבתם...

למעלה