פרק 6

פרק מטורף!!!!!../images/Emo58.gif

לא הצלחתי לחכות עד הערב אז ראיתי בבוקר כבר בלי תרגום.... אני בשוק שמייסון מת!!!!! ואחרי החלק האחרון בטוח גם מאט ימות בקרוב...... פשוט קבלתי צמרמורות בסצנה שסטפן ואלנה נפרדו בדמעות.... אמאלה איזה הורס הסטפן הזה!!!!!! כמה מדהים בחור יכול להראות??? זה כאילו הוא לא אמיתי... חחח יאללה שיגיע שישי הבא כי אני כבר כוססת ציפורניים מרוב ציפייה!!!

../images/Emo58.gifאיזה פרקקק!!!!

אני לא מאמינה שמייסון מת!!! וקת'רין הזאת כלבה..עכשיו גם בטח מאט ימות
ולמה אלנה וסטפן נפרדו..
מסכן איך הוא בכה..בכיתי יחד איתו חחחחח

mikej007

New member
../images/Emo58.gifפרק מעולה בעליל!!../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

התפנית עם ג'נה הייתה ממש לא צפויה וחייבה את אלנה וסטפן להפרד (חשבתי שהיא תלך להתנחם בזרועותיו החסונות של דיימון
אבל זה לא קרה חחח) ואני גם חושבת שהמוות של מייסון היה בלתי נמנע (והוא היה עושה אותו דבר לדיימון או סטפן אם היה יכול) הסצנה של קרולין ואמא שלה הייתה מרגשת וממש נהנתי. בוני הייתה מעצבנת כהרגלה חבל שלא הורגים אותה פרק הבא במקום מאט המסכן.... אני לא מאמינה שיהרגו את קתרין כ"כ מהר וצפויות עוד הרבה הפתעות..
|

Shiri from the block

Active member
אבל בוני../images/Emo58.gif היא מאוד הכרחית לסדרה! היא מכשפה! היא מאוד עוזרת לדיימון סטפן ואלנה! אני יודעת שהדמות והשחקנית מעצבנות, אבל הדמות הכרחית..

nogaash

New member
../images/Emo58.gif אני לא מאמינה

איך הפכו דמות כזאת מבטיחה לפחדנית, טיפשה ועלובה כל כך... דווקא ציפיתי ליותר מהדמות של מייסון, לא ברור מה התסריטאים מנסים לעשות... ואני חשבתי שיהיה מעניין כל נושא האנשי זאב בסיפור... מבאס אותי לדעת שמאט כנראה ימות, למרות שאולי תהיה לנו הפתעה, אני עדיין מקווה, אולי מישהו יתערב וימות במקום מאט.. או שטיילור בכלל לא יהרוג אותו כי הוא יודע מה מצפה לו... הסצינה עם קרולין ואמא שלה היתה מדהימה, אני מתאהבת בקרוליין כל פרק קצת יותר. בקיצור.. מצפה לנו עונה חזקה, אני אהבתי

Shiri from the block

Active member
מסכימה לגמרי../images/Emo58.gif " או שטיילור בכלל לא יהרוג אותו כי הוא יודע מה מצפה לו... " מקווה לזה גם!! "הסצינה עם קרולין ואמא שלה היתה מדהימה, אני מתאהבת בקרוליין כל פרק קצת יותר. " היא נהפכה לממש מותק!

../images/Emo58.gifכן ראיתי עכשיו את הפרק../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

הפרק היה טוב. אני מאוהבת בקת'רין, ותאמת, אני לטובתה
TEAM KAT. או איך הפרומו אמר לנו? THE YEAR OF THE KAT. היא דמות מסקרנת לפי דעתי, עגולה שממש מושכת ואני כבר מתה לדעת מה איתה. סטפן,
לא אוהבת אותו, נמאס כבר. אז מייסון מת.. טוב. נו
אני לא חושבת שמאט ימות, בטח משהו ישתבש והכל
דיימון
מצד אחד מניאקון, מצד שני מדהימון
(אמאלה אני פאקצה למות
) קרוליין פשוט מדהימה. שבוני תלך לעזאזל. :)

lady blah blah

New member
איך אפשר לאהוב את קת'רין,

היא ממש רעה.. אפילו יותר ממה שדמיינתי בתחילת העונה. למרות שבהתחלה, מהפלאשבקים בעונה הראשונה והפרקים הראשונים בשנייה דווקא חיבבתי אותה.

jasika siton

New member
כלכך מסכימה איתך!

התאהבתי בקתרין. בצד שלה לגמרי! היא הדמות הכי מעניינת בסדרה ונינה עושה אותה מעולה!

Maverick Spirit

New member
../images/Emo58.gif

פרק מפתיע. היה כיף לראות על השימוש האפשרי של אבן הירח. חבל שמייסון מת. די חיבבתי אותו. דיימון.
הצדדים האנושיים שלו מדהימים. אני אוהבת את הדמות של בוני, היא חזקה, ומפתיעה. לא ציפיתי שהיא באמת תעזור לדיימון. קרוליין כ"כ מקסימה. הערפדות עשתה לה רק טוב :) וסטפן ואלינה-היה צפוי. הם יחזרו, כמה עוד יותר צפוי

Shiri from the block

Active member
מסכימה גם חח../images/Emo58.gif "חבל שמייסון מת. די חיבבתי אותו. " "דיימון. הצדדים האנושיים שלו מדהימים. " "רוליין כ"כ מקסימה. הערפדות עשתה לה רק טוב :) וסטפן ואלינה-היה צפוי. הם יחזרו, כמה עוד יותר צפוי " ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

../images/Emo58.gif בשביל זה חכיתי שבועים?!

אללה יסטר איזה פרק מעפן! נתחיל בדברים שעוד כן עבדו - בוני (מי היה מאמין ?) היא לא הייתה קרציה ממש גדולה ומתחסדת. היא הייתה מוכנה לעזור,גם לקרוליין. השיחה על קרוליין עם אמא שלה - וווואאווו זה היה חזק. אהבתי מאוד שהיא אמרה לאמא שלה אני כן מאמינה שתלמדי לחיות איתי אבל אני יודעת שלא תסמכי על האחים ולכן אני מוחקת לך את הזכרון ואת לא תזכרי כלום. ועכשיו למה שלא עבד- כל הספור של האבן ירח הזו נשמע לי הזוי לחלוטין ,לא ברור לי גם מה לכל הרוחות קת'רין עושה עם מייסון. ההרג של מייסון- סוג של מיותר אבל הו וול ג'מי מצטרף למסע הצייד - WTF!!!!! כאילו מה הקשר בכלל??? דיימון מבקש סליחה בסוף הפרק מאלנה -על מה ולמה , כן עיצבנת את קתרין אבל מגיע לה .. ג'נה תחת השפעה - מיותר לחלוטין סתם כדי להראות לנו שקתרין חושבת קדימה. ואז בא הפרומו של שבוע הבא - נו באמת הרי ברור שהם לא יהרגו את קתרין ! אז יאללה ..

hodaya96

New member
פרק טווב../images/Emo58.gif

וואו מייסון מת?! דווקא חשבתי שהוא יהיה דמות קבועה בסדרה.. ודיימון שכל הפרק התנהג לגמרי ברשעות למייסון ובסוף התנצל לאלנה אומר רק דבר אחד.. הוא אנושי רק לאלנה.. רק עכשיו שמתי לב לזה..

lady blah blah

New member
וואו, איזה פרק מעולה :)

אהבתי את ג'רמי הרבה יותר לפני שהוא היה מעורב בכל הקטע של הערפדים ומנסה להידחף לכל מקום, לפני שהוא היה הכלבה של דיימון בקיצור
אבל.. וול, אני סוג של מבינה אותו. וואו כשג'נה הכניסה לעצמה את הסכין בבטן הייתי כזה - לללללללללא !!!!!!! זה היה יכול להיות מה זה עצוב אם ג'נה הייתה מתה
ממש שנאתי את דיימון בפרק הזה. וזה בשום פרק לא קרה, אפילו לא כשהוא רצח את לקסי.. למרות שלא היה לי אכפת שמייסון ימות, הוא התחיל לעצבן אותי וממילא הוא היה סכנה לסלאבטורס
והקטע בסוף, סטפן בכה
ודיימון היה כלכך חמוד, כולו מצטער על טמטומו הרב, ואפילו הצטערתי בשביל אלנה, הכל בגלל קתר'ין הכלבה
פרק ממש ממש ממש טוב

MY LAMPARD

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifוואווווו

וואוו איזה פרק מעולה...ממש הרגיש לי יותר ארוך מארבעים דקות..ממש כמו סרט עם כל כך הרבה.... הייתי בשוק טוטאלי כמייסון מת...חשבתי שהוא הולך להיות דמות מרכזית..לא האמנתי שדיימון יהרוג אותו..אבל אני מגבה כל מהלך של דיימון (חוץ מזה שהוא התקשר לקת'רין..ממש התעצבנתי...) קרוליין נהייתה חמודה ,ובוני..אני לא יכולה לשנות את הדעה שלי עליה...ממש מיותרת... מפרק לפרק אני מתאהבת בסטפן יותר..ואיך שהוא בכה בסוף
...איזה חמודון!!!! ד"א ראיתם איך איאן היה ממש ממש מהמם
הפרק!!!ואיך העיניים המדהימות שלו זהרו בשבילי??!!?...(רק בשבילי...)

../images/Emo58.gif

דיימון הזה פשוט אכזרי יותר מפרק לפרק.. אוףףף אבל הוא גם כ"כ חתיך מפרק לפרק! חחח

למעלה