פרק 5!!

פרק 5 ../images/Emo58.gif

אהבתי את הפרק! קשה היה לי להבין את ליז-במיוחד כאמא, לא יכולה להבין איך היא מפנה עורף לבת שלה (אגב, גם בעונה שעברה שאבא של סטפן ודיימון אמר שהוא ירה בעצמו כשהבין שהפכו לערפדים- זה היה נשגב מבינתי....) קרוליין מתוקה ומרגשת- בעונה שעברה בהתחלה לא אהבתי אותה חשבתי שהיא באמת שטחית, עד שלאט לאט התאהבתי בה! ושוב חזרתי לאהוב את אלנה - אחרי שבפרקים הראשונים היא היתה מתחסדת משהו, הפעם היא שוב אותה אלנה שלא נרתעת ושתעשה הכל למען האהוב שלה.. ודיימון אחחחח דיימון , אפילו שליבי נתון לסטפן
אני חולה על הפרצופים של איאן ועל איכויות המשחק שלו, הוא פשוט קורע !!!

אבל ../images/Emo58.gif

בעונה הראשונה לא סטפן רצח בטעות את אבא שלו? אני זוכרת שהוא לא רצה שהם יזכרו כפושעים ובוגדים אז הוא "מחק" אותם בספרים הציבוריים

נכון

אבל לפני כן, הוא הודה בזה שהוא זה שירה בסטפן ודיימון כשהבין שהם בצד של קת'רין. כל הסיטואציה עם אבא של סטפן היתה כשסטפן היה במצב הביניים עוד לא ערפד, אבל כבר לא חי... והוא לא מחק אותם, הוא ביקש מהסב סב סבא רבא של אלנה שיכתוב שהם נספו כ"אזרחים" חפים מפשע שמתו משריפה בכנסייה,"קורבנות של המלחמה" עאלק...

אהההה ../images/Emo13.gif חחחחחחחח

עכשיו הבנתי.... אגב, חשבתם פעם איזה מזל יש לנינה ?? מתנשקת עם כולםםםם בסדרה הזאת אם כאלנה, אם כקת'רין....

Maverick Spirit

New member
../images/Emo58.gif

פרק מצויין. מותח ובנוי כמו שצריך. דיימון כ"כ מקסים! תהייה: האם ייתכן שאבן הירח מחזקת את כוחם של אנשי זאב והופכת אותם לחסינים במיוחד? או שהיא מועילה לערפדים נגד מתקפה של אנשי זאב?

למעלה