מבטיחה.
N n i v1 New member 15/2/06 #19 הציעו לי להרצות שוב את ההרצאה שלי על המגדר... שעשיתי בפאנקון. לא יודע אם זה יצא. מי פה שמע את ההרצאה הזו ומי לא? אפשר לקבל פה כמה אצבעות ואת דעתכם?
הציעו לי להרצות שוב את ההרצאה שלי על המגדר... שעשיתי בפאנקון. לא יודע אם זה יצא. מי פה שמע את ההרצאה הזו ומי לא? אפשר לקבל פה כמה אצבעות ואת דעתכם?
ח חיים חפר New member 15/2/06 #20 אני לא שמעתי אבל הזמן שיהיה לי לבלות בעולמות יכלול בערך חצי אירוע עם איבנובאנה והסתלקות מהירה חזרה למרבץ הלימוד שלי.
אני לא שמעתי אבל הזמן שיהיה לי לבלות בעולמות יכלול בערך חצי אירוע עם איבנובאנה והסתלקות מהירה חזרה למרבץ הלימוד שלי.
P papal New member 15/2/06 #22 אני שמעתי והיא היתה מעולה שווה לעשותה פעם נוספת למעשה, אשמח להתייעץ אתך כי ההרצאה הזו מתחברת למחקר שלי
אני שמעתי והיא היתה מעולה שווה לעשותה פעם נוספת למעשה, אשמח להתייעץ אתך כי ההרצאה הזו מתחברת למחקר שלי
H HyperNovA New member 15/2/06 #28 !!!!!!!! ../images/Emo6.gif אוייייי היא גדולה... אתם גדולים ! החיים טובים... אני פורץ את הש"ג החוצה לכנס אנשים
!!!!!!!! ../images/Emo6.gif אוייייי היא גדולה... אתם גדולים ! החיים טובים... אני פורץ את הש"ג החוצה לכנס אנשים