• פותח הנושא RBA
  • פורסם בתאריך

RBA

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

לא לקרוא את ההודעה הזו לפני שראיתם את הפרק האחרון של עונה 5.
אני יושב 10 דקות מול המרקע ולא מאמין... שון רייאן גאון, אין לי מילים לתאר את הסופרלטיבים שיש לי לומר ל CAST המדהים הזה, לסדרה הכי טובה שראיתי מימיי. ואיזה פרק היה, מטורף. אני לא רוצה לרשום כלום על מה שהיה כי אני יודע שדון ועוד כמה חברים ייצפו בפרק היום. אני חושב שאני צריך פסיכולוג אחרי הפרק הזה. יאללה נדבר מחר, לישון אני כבר לא אצליח היום...

דון גל

New member
../images/Emo7.gif היה לי קשה מאוד. הוא באמת

גאון. לטוב יש אלפי רבדים ולרוע יש אלפי רבדים... הדון.

RBA

New member
תגיד |ספויילר|

- יש מצב שויק ידע וזו הכל הצגה? - אין מצב שלא תהייה עוד עונה. - דאץ והVENDING MACHINE,קרע אותי. - הבנת של מי התינוק של דני?

דון גל

New member
../images/Emo58.gif מלא.

1. אין שום סיכוי שבעולם שויק ידע. אני נותן את יד ימין בשביל זה. 2. אני מקווה מאוד שתהיה, לא נראה לי שיסיימו ככה. 3. דאץ ענק, והוא מאוד התבגר מאז העונות הראשונות (1 ו2.) 4. אין לי שום ספק שויק הוא האבא, שום ספק. הדון.

RBA

New member
../images/Emo58.gif

איך אהבתי את המשפט ARE YOU HAPPY NOW ? איך הם רצו אחד מול השני כמו שני שוורים...וואו - רציתי שימשיכו עד זוב דם. זו הייתה סצנה כזו חזקה על הסיטואציה שכל השוטרים סביב המכונית שיין שבר כל שיא. צריך להיות כותב מטורף: הוא מספר לו על כך שאשתו שוב בהריון ואחרי זה זורק לו רימון לאוטו...לא האמנתי... כמה מחשבות: 1. יש מצב שמקי ידע: הם כבר היו שותפים לפשע,לגבי טרי... - ואם לא שיין יגלה לו ואז הם יהיו EVEN - יענו 2 COP KILLERS 2. אין לי ספק שבעונה הבאה אסבדה ישלם ביוקר על זה ששיקר לויק על ה MONEY TRAIN 3. דאץ' - אני מקווה שיישאר בעונה הבאה.

Carpet Crawler

New member
קשה להתאפק לא לקרוא

עוד כמה שעות גם אני אצפה בפרק. ראיתי כמובן את שאר העונה. לפני שהפרק שודר קראתי כמה שמועות על מה שהולך לקרות, וכנראה שאחת מהן נכונה. הרבה זמן לא הייתי כל כך במתח
בינתיים אני מוכרח לציין שאישית התאכזבתי מהעונה הרביעית (לא שהייתה גרועה, ממש לא, אבל בתמונה הכוללת היא הרבה פחות מסעירה מקודמותיה), והעונה החמישית הייתה פיצוי משמעותי ביותר.

RBA

New member
לי דווקא זה קרה הפוך

השלישית הייתה קצת חלשה הרביעית הייתה מעולה לדעתי. והחמישית...אחרי הפרק של אתמול - ללא ספק BEST SEASON EVER.

ofrasch1

New member
לא התאפקתי. ../images/Emo7.gif

חייבת לפתח שליטה עצמית ולהמינע מקריאת הודעות עם סמל ספויילר

Carpet Crawler

New member
../images/Emo58.gifעכשיו סיימתי לראות../images/Emo58.gif

לא לקרוא
ספוילר לעונה 5 וכאלה
אין ספק, עונה מדהימה. שיין מההתחלה היה אחת הדמויות הטלוויזיוניות המתועבות ביותר בעיניי, ותמיד ציפיתי ממנו שיעשה דבר כזה בשלב מסוים, רק קיוויתי שמישהו יעשה לו את זה לפני שהוא יספיק. הסטרייק טים היו צריכים לתת לו ללכת לכלא בעונה 4 (שלגביה, RBA, כנראה נסכים על לא להסכים
). בכל אופן, לדעתי שון ריאן בכוונה מעביר 10 הילוכים בערך. רואים ש"המגן" הולכת לקראת סיום, וסיום לא טוב (לדמויות כמובן). עונה שישית תהיה, אבל אני מאוד אתפלא אם נראה גם עונה שביעית.

RBA

New member
שיין, שיין, שיין...

תמיד היו לי רגשות מעורבים כלפי הדמות שלו: בדיסק התוספות של העונה הרביעית מספרים על מי שמשחק את הדמות שלו שהוא מגיע לסט הצילום ועד שהוא יוצא משם , הוא נכנס לדמות של שיין ולא מוכן שיקראו לו בשמו הפרטי. מומלץ לצפות בזה למי שלא ראה. אני גם מתקשה להאמין שתהייה עונה 7.

g tamir

New member
../images/Emo58.gifעונה חמישית סיום חצי עונה

פרק ענק שסיים את החצי הראשון של העונה החמישית(שיש סיכוי והיא העונה הטובה ביותר עד כה במגן...) זה שלם ימות די צפיתי לזה,אבל חשבתי שהוא יתאבד... ויק הוא ללא ספק האבא של התינוק של דני(מה שהיה די ברור...),אני חשבתי על זה עוד במהלך הפרק השביעי או השמיני בעונה הרביעית כשהם היו במכונית.. אני מחכה בקוצר רוח לעשר הפרקים הנוספים של העונה הזאת שכנראה ישודרו בינואר שנה הבאה(פירוט בכתבה שלמטה)..

BarmaLena

New member
מה אתם חושבים?

ההלוויה של לם תהיה כמו של שוטרים או לא?

THE G1

New member
אחרי שראיתי את כל הפרקים של העונה

האחרונה{צפיתי בהכל ביומיים האחרונים}... תוכנית גאונית,כשלם ושיין היו לבד היתה לי הרגשה רעה כזו אבל מצד שני אמרתי שאין מצב ששיין יעשה לו משהו,כנראה שטעיתי...תפסתי את הראש,הייתי בשוק... אז מה יקרה בעונה הבאה לדעתכם?

Camel Spotter

New member
אל אלוהים, איזה פרק זה היה..

העונה הבאה? המממ.. אני משערת ככה: וויק, כמובטח, יחרוך את האדמה בנקמה שלו - בקוואנו ובאסוודה, אחרי שיגלה שהוא שיקר לו. מתישהו הוא גם יגלה את הסוד המלוכלך של שיין ויהיה איזה עימות עקוב מדם. אישית אני אשמח לראות אותם מסיימים את הסדרה בכלא - גם כי זה אומר שאף אחד לא רצח אף אחד אחר (עוד מישהו פה חושש לחייו של שיין בעונה הבאה?), גם כי זה צדק שנרמז עליו כל העונות, וגם כי זה התסריט הכי מציאותי.

../images/Emo58.gif../images/Emo124.gifוואאאוווו איזה פרק..

לדעתי הסיום של העונה החמישית יהיה שויק מגלה ששיין רצח את לם והורג אותו ובורח עם רוני למקסיקו, או שרוני בורח לבד וויק הולך לכלא..

Carpet Crawler

New member
../images/Emo58.gifאישית,

אני לא "חושש לחייו של שיין", אני מייחל למותו מאז העונה הראשונה.

למעלה