• פותח הנושא RBA
  • פורסם בתאריך

Deacon Frost

New member
../images/Emo58.gif אני לא מסכים איתך.

לדעתי שיין הוסיף לעלילה של הסדרה מתח בכך שבעונה וחצי האחרונה הוא היה היה על תקן חבר/יריב של ויק. תמיד תהיתי מתי יגיע הפיצוץ הגדול ביניהם, והנה הוא הגיע.

Carpet Crawler

New member
אני לא אומר

אני לא מתכוון שהוא לא דמות מעניינת ושהוא לא מוסיף לסדרה. להיפך, זה שהוא מעלה בי תחושות עזות של שנאה תהומית שמתעצמת מעונה לעונה, רק אומר שהדמות כתובה ומשוחקת בצורה אפקטיבית.

Deacon Frost

New member
אז למה כתבת ש... (../images/Emo58.gif)

אתה מייחל למותו מהעונה הראשונה? בד"כ אומרים זאת על דמות שלא תורמת לעלילה או לא מגולמת בצורה טובה, מה שלא ניתן להגיד על שיין או על הצורה שבה וולטון גוגניס גילם אותו.

Carpet Crawler

New member
מסכים ולא מסכים../images/Emo58.gif

מסכים איתך לגמרי בקשר לתרומה לעלילה ואיכות המשחק של גוגינס. ממש לא מסכים שכל זה בא בסתירה עם העובדה שאני מייחל לכך ששיין ימות בייסורים. אני מדבר על הדמות של שיין בתור בנאדם, התחושות שהוא מעביר אליי בתור צופה שנמצא בתוך העולם של "המגן" ורואה את מה שהוא עושה ולמה הוא גורם. על זה שהוא כל כך כפוי טובה, אגואיסט, גזען וחם-מזג, חלש, טיפש ואינטרסנט, והכל במוסווה של "נאמנות" אבל בעצם בלי שביב של הגינות או אנושיות - שבלי הכתיבה של ריאן והמשחק של גוגינס שום דבר מזה לא היה עובר כמו שעבר. (
מכאן הספוילר לעונה 5
לא לקרוא
)
ועכשיו אחרי עונה 5 מבחינתי זה הגיע לשיא, כי הוא הרג את לם על פרשה שבעצם התחילה בגלל הפאשלות שלו ולא של אף אחד אחר. ועל זה אני מהמר שאפילו ויק יסכים איתי
מעניין ותורם לעלילה וכתוב ומבוצע בשלמות? ברור, ובגדול. אחרת לא הייתי ממשיך לראות. SHANE MUST DIE? אם לא עכשיו אימתי. אולי בסוף הסדרה, גם טוב.

ofrasch1

New member
אני עדיין מתעקשת ../images/Emo3.gif

ששין הוא הדמות שהכי השתנתה והתפתחה בכל העונות (לא ראיתי את החמישית עדיין) ושהיא דמות שמנקזת אליה כעס וסלידה מויק, שקשה לחוש ישירות לויק, בגלל הכריזמה שלו.

Deacon Frost

New member
נכון מאוד, וגם זאת דמות שהוסיפה

המון לסדרה מבחינת מתח ודרמה. לדעתי זה לא הגיוני להגיד "ייחלתי למותו של שיין מהעונה הראשונה" (אני לא שולל את הדיעה הזאת, זכותו של כל אדם להביע את דעותיו גם אם אני או מישהו אחר לא כ"כ מסכימים איתן). זאת אחת הדמויות היותר אפקטיביות של הסדרה (אם שמים בצד את ויק מאקי ודיוויד אסוודה, זאת הדמות הכי דומיננטית בסדרה). לדמות הזאת יש הרבה משמעות מבחינת התפתחות הסדרה בכך שהיא גרמה בחלק גדול מהמקרים להסתבכותיו הגדולות ביותר של ויק.

Carpet Crawler

New member
אנחנו עדיין מסכימים כעקרון../images/Emo13.gif

לא טוען לרגע שהוא דמות מיותרת או חסרת משמעות ושלא צריך אותו בסדרה. על זה אין לנו ויכוח, כי אני חושב בדיוק כמוך. את ההסתבכויות שאתה מדבר עליהן שיין הביא על עצמו, בגלל התכונות המופלאות שציינתי. הבעיה איתו היא שהוא מנסה לשאוב את הערמומיות של ויק, אבל הוא לא זהיר או מחושב כמוהו, ופועל רק לפי מניעים אנוכיים ויהירים ואף פעם לא לומד לקח אלא רק נהייה יותר גרוע. (
ספוילר מרומז
) כל מה שאני אומר זה שהוא צריך לקבל את מה שמגיע לו, ועכשיו יותר מתמיד. ואני מאמין שויק עוד ידאג לזה
בדרך זו או אחרת.

למעלה