../images/Emo58.gif

באיזה עונה נתנו לבנות משימה להצטלם כבריטני ספירס וקווין פדרליין? בעונה הנוכחית שמשודרת כרגע בערוץ 3? תודה לעונים
.

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

בעונה 7...
ואני אציין שזה היה שבוע דיי עצוב בשבילי כי איי ג'יי הודחה

Manga136

New member

מוזר... אני דווקא לא אהבתי את ברוק. היא נראית יותר מדי כמו בובה. רק השבוע של הסלבריטיז היה טוב לה. אבל כשהיא הודחה באמת ריחמתי עליה... יוג'ינה הזאת... הגיע לה ללכת יותר מאשר לברוק. ואיי ג'יי הייתה מלכה!
סתם השאירו את המרגיזה הזאת ג'יידה במקומה! אבל כשקארי די (
) ניצחה סלחתי לטיירה על הכל

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

קארי-די הייתה הפבוריטית שלי מהשבוע השלישי בערך.פשוט מתתי עליה. מלרוז היא מלכה בת מלכה,אבל זה היה ברור שטיירה לא תבחר ביאץ' כאמריק'ס נקסט טופ מודל. אייג'יי גם הייתה מלכה.חליתי על האדישות והחוסר אכפתיות שלה,אבל באותו זמן זה גם עצבן אותי,כי זה הרס לה. אני שונא שטיירה משאירה סתם שחורות בלי סיבה,כמו יוג'ינה וג'יידה.שתי המרגיזות האלה.ואנצ'ל בכלל עאעא!#$@%#@$% לא סבלתי את שלושתן ולהעיף את ברוק במקומן?!%#@% ברוק הייתה כ"כ טובה!!!!!כ"כ מתוקההה!!!!בכיף הייתי שם אותה בטופ 3 במקום יוג'ינה. והתאומות גם מדהימות! אבל קארי אהובתי,אעאעא!@#$%@#

Manga136

New member

קארי די היא לדעתי המנצחת הכי ראויה הבסטוריה של טופ מודל יחד עם אווה. כשראיתי אותה מנצחת מייד סלחתי לטיירה על הזכיות של נאימה, ניקול ודניאל
ומלרוז היא גם יפה, אבל כמו שאמרת היא ביצ'ית צומית, ובנות כאלה לא יכולות לזכות. וברוק... אני מסכים שהיא מתוקה, ודעתי השתנתה כשראיתי את התמונות שלה שוב. ליוג'ינה המגעולה הזאת לא הגיע להישאר במקומה...
ואיי ג'יי... כבר אמרתי את דעתי. מלכה מהממת שהייתה צריכה להגיע רחוק יותר (יש לך מושג אם היא עוד מדגמנת?). והתאומות בכלל שליטות
חבל שאמנדה הודחה על חשבון יוג'ינה... (ושקארי די הועמדה להדחה על חשבון יוג'ינה), אבל מה שהיה היה. -.- (שמעת את החדשות בנוגע לעונה 9, אגב?)

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

קארי די ואווה שתי הזוכות ללא ספק הכי ראויות שיש. אבל המתמודדת האהובה עליי מכל העונות היא ג'ואני [שכמו שאני מזכיר תמיד,בשבילי היא גם הזוכה] וממש טיפטיפטיפטיפטיפטיפה אחריה אווה וקארי די. וכל מה שאמרת,אכן אכן! מה החדשות בנוגע לעונה 9?:| תענה מהר,אני בלחץ עכשיו

YARDENIS11

New member
אוקי החדשות הן : (לא ספוילר)

העונה תתחיל ב19 בספטמבר וסוג של ספוילר אבל לא כל כך (ספוילר)ים אלה שמועות : באנגלית: 1. Jay won't be directing the photo shoots this time around. 2. Judging will take on a different approach (whatever that means..) 3. There are 3 plus size girls on this Cycle. 4. There are at least 2 Asian girl on this Cycle. 5. This Cycle is in NYC.. (I've also read Malaysia, and random places in Asia..) What do you think!?! ותרגמתי : 1.ג'יי לא יביים את הצילומים 2.השופטים יקחו על עצמם גישה אחרת (או מה שזה לא אומר) 3.יש שלוש בנות במידה גדולה בעונה הזו. 4.יש לפחות 2 בנות אסייתיות בעונה. העונה תתקיים בניו יורק, (גם קראתי שבמלסיה וכל מיני ארצות שונות באסיה ) מקווה שתרמתי לכם עם החדשות האלה .. אגב הוא ציין שאלה שמועות ושזה לא בטוח.

YARDENIS11

New member
אוקי ועוד משהו, טוםמודל תמשיך עד שנת 2010!!!

והעונות יחזרו להתקיים בניו יורק...
מגניב חח

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

אני יודע לגבי התאריך של העונה. בקשר לשאר השמועות: *אני דווקא אוהב את ג'יי כבמאי הפוטושוטים.אם לא הוא,אז מי?נקווה שמחליף ראוי. *השופטים יקחו על עצמם גישה חדשה?זה בהחלט יכול להיות יותר טוב!הכל יהיה יותר טוב אחרי המיחזור של העונות האחרונות! *עוד פעם בנות גדולות?סעמק.נמאס. *אין לי בעיה עם אסיאתיות.להפך. *ניו-יורק?נממ נממ...אני בעד לוס אנג'לס,אבל וואטאבר. *

Manga136

New member
ועוד משהו. ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

1. יכול להיות ששמעתי שתהיה מתמודדת בשם קייטי. 2. העונה הבנות יטוסו לסין, זה רשמי.

Manga136

New member
ועוד משהו. ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

יכול להיות שהבנות יפגשו בסין את דו ג'ואן, המנחה של הטופ מודל הבאה של סין והדוגמנית הסינית הפופולארית ביותר (מושלמת מושלמת מושלמת לדעתי)... למרות שאני לא בטוח כי דו לא יודעת אנגלית.

Manga136

New member
ועוד מידע אחרון. ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

אני מזהיר! זה ספוילר לכ=ו=ל=ם! כולל אלה שצופים בספוילרים! אני מתכוון להגיד משהו על המנצחת (לא בטוח אבל עדיין...)... אזהרה! זהירות!
לכ=ו=ל=ם! העונה, ככל הנראה, תזכה הזוכה האסייתית הראשונה בהסטורית הטופ מודל לפי מה ששמעתי.

Manga136

New member
אה. ><../images/Emo142.gif

הספוילר ככל הנראה שגוי! ואת הצלת אותי! כבר התחלתי להיכנס לדיכאון כי חששתי שאני אדע מי הזוכה...

YARDENIS11

New member
../images/Emo58.gif לעונה 9 - כנראה בקשר לזוכה שצויינה:

יש מצב שמישהי נשארה עכשיו עד השלבים המתקדמים ואולי בגלל זה אמרו שכנראה תהיי זוכה אסייתית ראשונה.. הרי עכשיו לדעתי בימים האלה נשארו 3 או ארבע בנות , כנראה אחת מהן היא סינית/יפנית/תאילנדית ..

למעלה