דודצוק

New member
../images/Emo58.gif

אין סיניות, יפניות. או כל זה.. עונה רגילה ומשעממת :) כל הבנות העונה הזאת כמעט ומכוערות, אבל "אדג'יות" XD כמו שטיירה טוענת בראיונות.. יש כמה בנות שהן פשוט הכי מכוערות בהיסטוריה של הטופ מודל.. פשוט מחריד.. היתי פוחד לראות ברחוב כאלה. יש שחורות יפות, והמנצחת חייבת להיות שחורה הפעם! יש בלונדינית נחמדה. והרבה פריקיות מוזרות מאוד! חבל שאין יפניות או סיניות =[

איך אני אוהבת

שמביאים גם דוגמניות למידות גדולות (עלק גדולות.... 42 במקרה הטוב.... אף אחת לא 44-46....) נורא יפה בעיני לראות את הניגוד בינן לבית הכחושות

Manga136

New member
נראה לי שזה ../images/Emo58.gif מעליי. ../images/Emo142.gif

וגם בעיניי זה יפה
אני רוצה מנצחת עם מידות גדולות הפעם

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

אם היא תהיה טובה כמו אחת הבחורות הרזות,ממש אין לי בעיה עם זה. אבל תמיד הדוגמניות המלאות מעאפנות לאללה [פרט לטוקורה]

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

אני ממש אהבתי את טוקרה. אגב, נראה לך שבאמת תהיה מתמודדת בשם קייטי או ששמעתי בלוף מבולף? והספוילר שהוא *לכולם* שגוי... תקרא את ההודעה של ירדן

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif אני מעדיף שלא לקרוא

ומה זה משנה מה שמות המתמודדות?

Manga136

New member
זה משנה כי... ../images/Emo142.gif

אתה תדע מי תהיה בתחרות לפני שהתחרות מתחילה.
זה קצת מרגיז, לא? בנוגע ללא לקרוא... נראה לי שגם אני אפסיק, כדי שאני לא אגלה יותר מדי לעצמי.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif לא אכפת לי לדעת

אני תמיד רואה את התמונות של הפיינלסטיות לפני שמתחילה העונה,ככה כשאני רואה את פרק האודישנים רק בשביל הכיף והחוויה

Manga136

New member
אם כבר מדברים, ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

גם אני מעדיף ככה. אין מתח.
אבל ממש מעניין אותי לדעת אם הם ייפגשו את דו ג'ואן. אני מקווה שכן, כי בהחלט יש לה מה ללמד אותן. וגם ראיתי תמונה מהעונה שיש שם בחור מה זה גבוה

../images/Emo6.gif אבל בחיי שזה לא ספויילר!

רק רשמתי מה אני אוהבת, לא ציינתי עונה בעבר או בעתיד או מתחרה מסויימת...

למעלה