כ"כככככככככככככ מגיע ליואנה לזכות... היא מדהימה ביופייה, לדעתי.......
ז זואי 22 New member 20/1/05 #1 ../images/Emo58.gif כ"כככככככככככככ מגיע ליואנה לזכות... היא מדהימה ביופייה, לדעתי.......
מ מורן ה100ממת New member 21/1/05 #2 כל כך לא!!!! היא סתם מכוערת ואין לה גוף יפה... שרה או התר היו אמורות לזכות!
א אתנה אונאסיס New member 22/1/05 #29 מה זה התר אמורה??? לפי מה??? אתן לא מבינות שהם ממש לא מחפשים את הלוק האמריקני הטיפוסי? זה לא מתאים לאופנה עילית. וגם צמיגים לא מתאימים לאפנה עילית, אז הלך על יואנה למרות שהיא יפה. גו שנדי! גו שנדי!
מה זה התר אמורה??? לפי מה??? אתן לא מבינות שהם ממש לא מחפשים את הלוק האמריקני הטיפוסי? זה לא מתאים לאופנה עילית. וגם צמיגים לא מתאימים לאפנה עילית, אז הלך על יואנה למרות שהיא יפה. גו שנדי! גו שנדי!
M mOr117 New member 22/1/05 #12 סליחהההההההההה?! תעשו לי טובה יואנה מכוערת? ממש לא יואנה מדהימה יש לה פנים יפות כ"כ
O oren456 New member 21/1/05 #4 כל כך לאאאאאאאאאאאאאאאא שרה הייתה לזכות,ואם לא שרה אז מרסדס ואם לא מרסדס אז ברור ששנדי. יואנה וקמיל הן האחרונות שהייתי רוצה שיזכו בתחרות.
כל כך לאאאאאאאאאאאאאאאא שרה הייתה לזכות,ואם לא שרה אז מרסדס ואם לא מרסדס אז ברור ששנדי. יואנה וקמיל הן האחרונות שהייתי רוצה שיזכו בתחרות.
א א ד 1 1 נ ת New member 21/1/05 #5 נכון! ת'אמת, אני לא כ"ך אוהבת את שנדי ( ) אבל אפילו לה מגיע יותר לזכות!
J JULI4561 New member 21/1/05 #8 אבל .. עם ייואנה זכתה זה אומר שהיא באמת מתאימה .. השופטים לא כאלה מפגרים הם יודעים מה הם צריכים לעשות ולפי דעתי הם טיפ טיפה מבינים יותר מאיתנו לא גמאני לא ממש מרוצה מזה שיואנה זכתה ..אבל מה לעשות היא כנראה באמת היתה הכי מתאימה
אבל .. עם ייואנה זכתה זה אומר שהיא באמת מתאימה .. השופטים לא כאלה מפגרים הם יודעים מה הם צריכים לעשות ולפי דעתי הם טיפ טיפה מבינים יותר מאיתנו לא גמאני לא ממש מרוצה מזה שיואנה זכתה ..אבל מה לעשות היא כנראה באמת היתה הכי מתאימה
· ··· EinaV ··· New member 21/1/05 #9 ../images/Emo58.gif מעליי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
1 1Foxy Lady1 New member 22/1/05 #21 כמה ספוילרים אתם יכולים לשים??? תסמנו אותם! חשבתם על זה שאולי לא כולם רוצים שתהרסו להם????? לכל מי שלא רוצה לדעת...אל תיכנסו להודעות למעלה...
כמה ספוילרים אתם יכולים לשים??? תסמנו אותם! חשבתם על זה שאולי לא כולם רוצים שתהרסו להם????? לכל מי שלא רוצה לדעת...אל תיכנסו להודעות למעלה...
L limor noked New member 22/1/05 #27 מפגרתתתתתתת!!! תודה רבה לך באמת הרסת לי הכללל!!!!! למה את לא אוןמרת שזה ספויילר??? יופי הרסת לי את התוכנית תודה רבה באמת!!!! פגרת
מפגרתתתתתתת!!! תודה רבה לך באמת הרסת לי הכללל!!!!! למה את לא אוןמרת שזה ספויילר??? יופי הרסת לי את התוכנית תודה רבה באמת!!!! פגרת
א אתנה אונאסיס New member 22/1/05 #30 יופי אידיוטית. הרסת לי את התכנית שימי ספויילר בפעם הבאה שבא לך להתבכיין על הזוכה
ר רותם ע New member 22/1/05 #11 טוב, זה עניין של טעם, ועל טעם וריח אין להתווכח ומן הסתם שאם היא זכתה, כנראה שגם מגיע לה לזכות [?]
Y yaya1989 New member 22/1/05 #13 למה את לא שמה סימן של ספויילר?????? תפסיקו להרוס לכולם!!!!!!!!!! יש כאלה שלא רוצים לדעת מי זוכה!!!!