בשופטים נמצאים אנשים שנמצאים עמוק בתעשייה, בשופטים יש אנשים שעבדו עם הדוגמניות שעות על הצילום, את ילדה שצופה בתכנית ריאליטי ורוב התכנית בכלל לא ראית אותן מדגמנות, למה את חושבת שהשיפוט שלך יהיה יותר טוב?
זו דעתי עד שהעיפו את שרה לא אמרתי כלום על השיפוט שלהם ואני מדברת גם על העונה הראשונה , לדעתי הם עשו החלטות נכונות אבל אני עדיין חושבת שהם טעו כשהם העיפו את שרה וזה ממש לא משנה כמה זמן הם בתעשייה וכמה זמן הם עובדים עם דוגמניות , לדעתי ****(אם את יודעת כבר מי ניצחה) לא הייתה צריכה לנצח ולדעתי שרה הייתה הכי מתאימה שם להיות הטופ מודל הבאה
לא רק מי שהכי יפה זוכה [למרות שלדעתי היא לא הכי יפה שם], ולא רק מי שהכי רוצה את זה זוכה, זוכה מי שהכי מתאימה בכל התחומים, ולטס פייס איט- זאת לא שרה. אז במקום להגן עליה כאילו שהיא חברה שלך או משהו, תסתכלי בצורה אובייקטיבית על הדברים.
אובייקטיבית ***** לא הייתה צריכה לנצח , בעצם כל מי שנשארה שם לא מתאימה להיות הטופ מודל הבאה , ומי שהכי התאים לה להיות זו הייתה שרה ,זו דעתי אני לא אתווכח איתך על זה ,ככה אני חושבת **** ממש לא הכי מתאימה בכל התחומים
בואנה!! מה קרה? את לא יכולה לשים ספוילר? אז לא כתבת את השם אבל כתבת כוכביות.....מה זה משנה? מספר הכוכביות מעיד על השם....לא חשבת על זה? אוף...למה להרוס?