שלומית16

New member
לא בהכרח

לא תמיד מי שזוכה מגיע לו באמת לזכות גם השופטים עושים טעויות כמו להעיף את שרה למשל!!!!!!!

n l m

New member
יש לי שאלה

בשופטים נמצאים אנשים שנמצאים עמוק בתעשייה, בשופטים יש אנשים שעבדו עם הדוגמניות שעות על הצילום, את ילדה שצופה בתכנית ריאליטי ורוב התכנית בכלל לא ראית אותן מדגמנות, למה את חושבת שהשיפוט שלך יהיה יותר טוב?

שלומית16

New member
ככה אני חושבת

זו דעתי עד שהעיפו את שרה לא אמרתי כלום על השיפוט שלהם ואני מדברת גם על העונה הראשונה , לדעתי הם עשו החלטות נכונות אבל אני עדיין חושבת שהם טעו כשהם העיפו את שרה וזה ממש לא משנה כמה זמן הם בתעשייה וכמה זמן הם עובדים עם דוגמניות , לדעתי ****(אם את יודעת כבר מי ניצחה) לא הייתה צריכה לנצח ולדעתי שרה הייתה הכי מתאימה שם להיות הטופ מודל הבאה

רותם ע

New member
../images/Emo6.gif

לא רק מי שהכי יפה זוכה [למרות שלדעתי היא לא הכי יפה שם], ולא רק מי שהכי רוצה את זה זוכה, זוכה מי שהכי מתאימה בכל התחומים, ולטס פייס איט- זאת לא שרה. אז במקום להגן עליה כאילו שהיא חברה שלך או משהו, תסתכלי בצורה אובייקטיבית על הדברים.

שלומית16

New member
דווקא אני מסתכלת על זה בצורה

אובייקטיבית ***** לא הייתה צריכה לנצח , בעצם כל מי שנשארה שם לא מתאימה להיות הטופ מודל הבאה , ומי שהכי התאים לה להיות זו הייתה שרה ,זו דעתי אני לא אתווכח איתך על זה ,ככה אני חושבת **** ממש לא הכי מתאימה בכל התחומים

1Foxy Lady1

New member
../images/Emo58.gif מעליי!

בואנה!! מה קרה? את לא יכולה לשים ספוילר? אז לא כתבת את השם אבל כתבת כוכביות.....מה זה משנה? מספר הכוכביות מעיד על השם....לא חשבת על זה? אוף...למה להרוס?

רותם ע

New member
../images/Emo6.gifוואי, את ממש פרנואידית לעניין

היא עשתה כוכביות, פעם 4 ופעם 5, וזה יכול להיות יואנה, שנדי או מרסדס

שלומית16

New member
אפילו רמז קטן לא נתתי למי שתנצח

אפילו לא תיארתי אותה למה ישר להתנפל??!?! גם לי הרסו כבר כמה פעמים אבל אני ממש לא אהרוס לאחרים

למעלה