בא לי להרוג מישהו

• פותח הנושא nubi
  • פורסם בתאריך

nubi

New member
../images/Emo59.gifבא לי להרוג מישהו

אני כל כך עצבנית! זה מגיע לפני המחזור-מן הרגשה של עצבים, שאני רק רוצה להרוג. אני נהיית בלתי נסבלת יותר מהרגיל. אין לי שום דרך לצפות את זה כי המחזור שלי לא סדיר (פוליציסטית, אין מה לעשות, זה כנראה לעולם לא יסתדר). והאמת? באמת מרגיזים אותי. כל העולם ואחותו. אז לא להתרגז?

פעם הייתי יודעת שהמחזור צריך להגיע

לפי זה שהייתי מתחילה לצעוק על אבא שלי
. הוא האדם שמסוגל להדליק אותי הכי מהר... ולשאלתך, לא, לא להתרגז. זה לא טוב בשבילך. כמו כל הקלישאות. לספור לאט עד עשר ואז לדבר.

nubi

New member
אני ממש יושבת ורועדת

ואני לא יודעת למה. מרגישה שהכל יצא לי משליטה, וממש אין סיבה. אולי אני אקח משהו ואלך לישון.

nubi

New member
עניתי לך

ואם זה היה קורה לי-זה בטוח היה נגמר ברצח! בטוח! בפרט היום.

עמית@

New member
לי זה קורה בלי מחזור...

(אני פוליציסטית קיצונית, כמעט אפפעם אין כזה..)

nubi

New member
ומה עם פצעים?

את עדיין סובלת מהם? אני חושבת שעד גיל 90 (אם אני אצליח להגיע) עוד יהיו לי פצעים על הפנים.

עמית@

New member
אין לי שום סממן של פוליציסטיות פרט

לתגובת יתר (היסטרית) בטיפולים ותמונת US של זקיקים מרובים (וכמובן, חוסר מחזור..) אין שום בעיה בתמונה ההורמונלית, אני בכלל פריק אוף נייצ'ר..

nubi

New member
ולי יש אקנה

שהתחילה בגיל 19 וממש לא עומדת להסתיים. יש לי אינסולין גבוה, מחזורים מאוד קצרים, ושחלות מלאות בציסטות. נורא פשוט.

אוף ../images/Emo10.gif גם לי

אבל אני מוכרחה לציין שיש מה לעשות בנידון ולי זה בהחלט עזר גם בעניין של התופעות (הפצעים) וגם בעניין של המחזור (ולכן אני כאן היום ולא בפורום 721 או 180) וזה דיאטה דלת פחמימות ונטולת סוכרים.

yaelia

New member
את יכולה לפרט קצת?

דיאטה שעזרה לסידור המחזור? (פצעים מעולם לא היו לי).

כן, קצת...

הנה לינק שמפרט מה הקשר. בגדול: להוריד כל מה שמשחרר סוכר מהר לגוף: מתוקים, פחמימות פשוטות (לחם לבן, אורז לבן), תפו"א וכו'. להחליף בפחמימות מורכבות (אבל להגביל את הכמויות מאוד!) : אורז מלא, לחם שיפון, כוסמת, חיטה מלאה.

daldan

New member
מזדהה

אצלי הביטוי כמעט היחידי של הפוליציסטיות מתבטא כנראה בפצעים על הפנים. האמת שהתקופה שבה הפנים שלי נראה הכי במיטבם היא בתקופת ההנקה.

27חומד

New member
../images/Emo24.gifכמה מוכר

אין כמו עצבים של פוליצסטית ובעיקר אילו כמוני שהעצבים נמשכים הרבה זמן כי אין מחזור רק עצבים... חזרתי לגלולות כמו טטלה בשביל השפיות

nubi

New member
הייתי על "דיאנה"

כל כך הרבה שנים, גם אחרי הלידה. עד שהכבד שלי הראה סימני גסיסה. אז אני עם התקן, אבל לא מאוזנת. נורא!

lulyK

New member
כמעט פתחתי הודעה כזו היום.

היום זה בדיוק היום הזה שבו אני עצבנית, אמא איומה, חברה מזעזעת, אדם בלתי נסבל. מזל שזה נמשך גג 48 שעות.

מצאתי שבחישוב שנתי זה יוצא המון

אצלי היום שלפני והיום הראשון של המחזור הם עילה מספקת לאשפוז במוסד סגור
. חישבתי וגליתי, שיומיים-שלושה בחודש הם למעשה חודש בשנה שאני לא אני. משמע: אמא חסרת סבלנות ובת זוג מ$&$%ת. מזעזע , לא?

lulyK

New member
אבל פי 27 מהזמן

אנחנו אמהות מעולות ובני אדם מקסימים....

למעלה