בא לי להרוג מישהו

• פותח הנושא nubi
  • פורסם בתאריך

yaelia

New member
כל כך מבינה../images/Emo24.gif

ש. אומר שיש כמה ימים שפשוט אי אפשר להתקרב אלי. בגלל שאין לנו מושג מתי בדיוק הימים האלה בכל פעם שאני רק מראה סימני רוגז הוא הולך על ביצים. אין לי עצות חוץ מלנשום עמוק, לעשות קצת אמבטיה מרגיעה ולישון. לי זה עוזר לפחות זמנית.

boringvered

New member
אחחחח... כל כך מוכר

מציעה שמירת מרחק מאנשים כמה שניתן וגם להסביר להם שלא יתעסקו איתך עכשיו... מממש לא התגעגעתי לכל זה... וכשזה חזר נושא של הריון נוסף הפך להיות מאוד אטרקטיבי פתאום...
אבל בינתיים לא מממשת... וגם בהריון הייתי יותר פסיכוטית מאשר לפני המחזור...
תחזיקי מעמד!

אדר שלי

New member
../images/Emo24.gif לנובי! אני אפילו לא יודעת

איך אני כשאני לפני מחזור, כי עוד לא קיבלתי ולפני ההריון הייתי עם גלולות. אולי עכשיו, אחרי שנשארתי עם שתי הנקות וחצי, יגיע המחזור. הגיע הזמן לא?

אדר שלי

New member
אבל הוא אוכל כמו ילד מתבגר../images/Emo21.gif

ההנקות זה רק השלמה/כיף/פינוק/שתייה וזהו.

בלינקה

New member
לויודעת מה עדיף

אני בוכה בטירוף (הריון זה כלום
) מכל שטות קטנה בימים שלפני, ואז, כשהוא מגיע, הכל מתייצב. בכל אופן, כרית איגרוף נשמע כמו רעיון טוב.

דפנה מי

New member
להתרגז

ולהוציא נרבים בכיוונים פרודוקטיביים : נקיון הבית, הליכה/ריצה/אימון כושר, סתם לחבוט בשק אגרוף (או בכרית)

אדר שלי

New member
וואלה רעיון טוב - לנקות!

(ועדיף עם איזה רוק כבד ברקע) או לצאת לריצה! דפנה - כל הכבוד על היצירתיות.

ossh3

New member
אם את לא אוהבת את התחושה הזו

אוליי תקני לך טיפות רסקיו-רמדי להרגעה. או רגיעון של חב' הדס.

יש לי מילה אחת בשבילך

. . . . . . . . . . . . . . . חדרכושר ! לכי לשיעור קיקבוקסינג, תראי איך האגרסיות מתנדפות. שם זה ממש חובה לבעוט במישהו

מעיןבר

New member
נורא מזדהה...

מאז שחזר המחזור אחרי הלידה אני עוברת פאזה כזאת כל חודש. לפעמים זה דווקא בימים שאחרי הביוץ ולפעמים ממש לקראת המחזור, אבל זה נורא. אני שונאת את עצמי (הכי גרוע זה היה במחזורים הראושנים, עכשיו זה קצת התמתן). אני ממש מרגישה שהתגובות שלי הקצינו עם הגיל... אנין לי עצות. אני פשוט צועקת בימים האלה ואח"כ מתנצלת

טיפוטף

New member
כמה מוכר...

כמובן שאוכל מאוד עוזר (שוקולד או לפחות מנה גדושה של פחמימות כמו פסטה או מוצרי מאפה), אבל זו בעיה בפני עצמה... מה שכן, זה מקבל אופי מאוד שונה מתקופה לתקופה. יש תקופות (חודשים, שנים) שבהן המצב חמור יותר מאשר באחרות. דרך אגב למדתי פעם שחלק גדול מהנשים הרוצחות, ביצעו זאת בזמן ה- PMS - אם זה מנחם אותך...

נועה ו

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo123.gif../images/Emo11.gif../images/Emo67.gif../images/Emo3.gifכנ"ל../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif

שִירָה

New member
מרגישה בדיוק כמוך

(שבוע 39, ולא קיבלתי מחזור כבר כמעט שלוש שנים...)

תרגישי בנוח...

בימים הספורים לפני הלידה הייתי ממש נוראית, (כל הזמן ריחמתי על בעלי ועל בתי )

nubi

New member
ולא שהיום היה יותר טוב

נתתי את הטלפון הנייד שלי לתיקון, והחזירו לי אותו רק שהלוח מקשים לא מתפקד. ולא לא בדקתי במקום, כי קצת קשה עם ילדה בת שנה וחצי שצורחת כמו מטורפת. אווווףףףף.

למעלה