החידון הגדול

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
../images/Emo59.gifהחידון הגדול../images/Emo18.gif

הדגש|הנהלת הפורום
שמחה להכריז בזאת על פתיחת חידון הידע הגדול של פורום 'שבתות וחגים'.
פרסים,פרסים,פרסים
| בתאום עם הנהלת
ניתן לזכות בחולצת
מגניבה. וזה הולך ככה, את השרשור הקרוב,אני פותחת בשאלת ידע על השחקנים והשחקניות של הסדרה, השאלות הן בנושאים מקצועיים הקשורים לתחום עבודתם. לא מדובר בשאלות שעוסקות במידות לבוש וכדומה. כל מי שמעוניין להשיב מוזמן לעשות כן כשהוא מצרף שאלה מהידע שלו
להמשך השרשור. את השאלות והתשובות יש לכתוב רק בתוך ההודעה כדי למנוע בלבול בין הכותבים. שאלה לדוגמא: מי משחקני הסדרה שיחק/ה הופיעה בתפקיד פורשיה ב''הסוחר מונציה'' בתאטרון הקאמרי? תשובה: מירב גרובר. בתום 3 ימים יוכרז הזוכה המאושר
והוא יזכה כאמור בחולצת
לכולנו May the best man/woman win

qt1

New member
השאלה שלי../images/Emo8.gif

מי היה מועמד לאוסקר על תפקידו בסרט 'צומת וולקן'?

zoeid

New member
התשובה היא

אורן שבו שאלה- מי מהשחקנים מלמד משחק?

טוארג

New member
התשובה היא

שרון אלכסנדר. שאלה - באיזו סדרה שיחקה רבקה מיכאלי בתור אמא של ליאור אשכנזי, ומה היו שמות הדמויות שלהם?

batia1

New member
התשובה היא

בסדרה "בנות בראון" (שגם היא סדרה לא רעה בכלל...) רבקה מיכאלי היא אמא של ליאור אשכנזי-גבי.

batia1

New member
המשך...

דרור קרן ומירב גרובר שיחקו יחד בסדרה (קומית) מצחיקה מאוד, מה שם הסדרה ואיזה שחקנים נוספים שיחקו עימם?

טוארג

New member
התשובה היא

שערוריה. משודרת מדי פעם בחינוכית 23. קומיקאים נוספים - טל פרידמן, אלון נוימן. סדרה באמת מאוד מאוד מצחיקה! השאלה שלי היא - באיזה שתי טלנובלות השתתף קובי שטמברג? (ועדיין לא קיבלתי תשובה מלאה על השאלה הקודמת)

zoeid

New member
התשובה היא

לחיי אהבה ואהבה מעבר לפינה- בתור תפקיד אורח קצרצר (מקווה שלזה התכוון המשורר, הכוונה- טוראג). שאלה- קובי שטמברג מופיע בטלויזיה בלבד, או גם בתאטרון, אם כן- באילו הצגות שיחק??

טוארג

New member
עוד תשובה...

הצגה מס' 3: *********** "ים יבשה ים" - רצף אינטנסיבי של קטעים ושירים מצחיקים, עצובים והזויים על המציאות הישראלית המשתוללת. כתב וביים: איל דורון, מוזיקה: יוסי בן נון. עיצוב תפאורה ותאורה: במבי פרידמן. עיצוב תלבושות: מירב נתנאל דנון. בהשתתפות: יואב הייט, אמנון וולף/קובי שטמברג, שרית וינו אלעד, מוטי כץ, יוסי מרשק וגבי אולמן.

האגס 1

New member
הסדרה

היא 'שערוריה', עם טל פרידמן, אלון נוימן, לילך כספי, נתי רביץ - גלריה של שחקנים מוכשרים ביותר. (אגב, יש לי אותה מוקלטת בשידור מחזורי בערוץ 33...)

האגס 1

New member
והתשובה שלי:

אורן שבו, מארק ב'שבתות וחגים' - בסדרה הוא הופיע בעונה השלישית בלבד.

qt1

New member
את השאלה של זואי כדאי לחלק...../images/Emo41.gif

השאלה היא באיזה הצגות השתתף קובי שטמברג? התשובה היא -בהמון
לדעתי מי שיצליח לכתוב 10 זוכה בשאלה הזו. אני 'תורמת' 2 : 'הים של באר שבע':מחזה מאת נועה ליבנה. עיבוד חופשי ל"בומרנג"- סיפור קצר מאת אתגר קרת. בימוי: דליה שימקו. כשאבא הולך לדוג דגים בבאר שבע, ואימא מביאה הביתה את הרופא הפרטי. דני בן ה- 12 לא מבין מה קורה סביבו, ומחפש מישהו שיסביר לו. בעזרת חבריו ובעזרת מזרק קסמים יוצר לעצמו דני עולם אותו יוכל להבין. משתתפים: עדי אבן- טוב, צחי חנן, קובי שטמברג, תות דוריאן, ירדן אורן , אופיר הכהן, נועם מטלון. מוסיקה: ניב קאופמן. עיצוב תפאורה: מיקי בן- כנען. עיצוב תאורה: קרן גרנק. עיצוב תלבושות: נטלי קנייבסקי. כ- 30 דקות. קשר דם - בעקבות "המעגל": שבע דמויות הפועלות מתוך חסך פנימי ומשוועות למגע של רוך, אולי לאהבה, בסדרה של מפגשים המתרחשים כולם בחלל מנוכר של עיר גדולה. תמונה כואבת של חברה הנמצאת בתהליך מואץ של התרסקות. "מחזה עדכני ואנושי, הפקה מצויינת...הישג מרשים של כל השחקנים" (שי בר יעקב, ידיעות אחרונות) מחזה: אפי כהן, בימוי: דליה שימקו, משתתפים: ליאת אקטע, תומר בן דוד, ריקי בליך, קובי שטמברג, אהובה קרן, יוסי יבלונקה ועופר עין גל. (ממליצה גם לכם להוסיף את תוכן ההצגה כדי שנדע אם כדאי לנו להגיע לתאטרון ולצפות בה ,גם זו דרך...)

טוארג

New member
2 הערות לגבי המחזות שכתבת ../images/Emo15.gif

ירדן אורן היה שכן שלי...
זה הילד מהפרסומת של "בינתיים סוגרים את המים". במחזה השני קובי שיחק לצד... תומר בן דוד - איתן.

qt1

New member
מצאתי עוד מקומות שהשחקנים../images/Emo26.gif

משחקים בהם ביחד,גם אסנת פישמן אגב... עכשיו תמצא אתה

qt1

New member
../images/Emo103.gifסיכום בינייםוהערות../images/Emo41.gif

זואי-2 נקודות
טוארג-3 נקודות
בתיה-2 נקודות
אגס-2 נקודות
והמוביל בינתיים הוא טוארג
שימו
, כל מי שימצא במהלך היומיים הקרובים עוד הצגות בהן מופיע קובי שטיימברג, יזכה בנקודה נוספת, השאלה של זואי היתה מאוד מורכבת, נסו להמנע משאלות שאינכם יודעים את התשובה שלהן.
המשך חידון מהנה ו

qt1

New member
שאלה...../images/Emo55.gif

מי מהשחקנים/שחקניות, משחק/ת בימים אלה בהצגה 'ארטון' בתאטרון הבימה ועל מה ההצגה, נא להשאיר שאלה לאחר מתן התשובה

Gods Wave

New member
תשובה

תומר בן דוד ההצגה על בחור שמאוהב באחותו, כשהוא מגלה שהיא הולכת להתחתןעולמו חרב עליו. שאר הדמויות הן אמו של הבחור-ארטון, אביו החולה וסבתו - אשר חיה בשבילו ולמענו, ולמען אלוהים. שאלה - איזו דמות משחקת מירב גרובר פראנק בהצגה "חשמלית ושמה תשוקה"?

zoeid

New member
התשובה היא

מירב גרובר משחקת את בלאנש, בהצגת- חשמלית ושמה תשוקה שאלה- מי מהשחקנים האורחים בסידרה, היה שחקן אורח בסידרה ''20 פלוס''?

zoeid

New member
לגבי השאלה-

לא חובה לומר את שמו/ה של השחקן/ית, אלא אפשר לומר מי הדמות.

טוארג

New member
התשובה -

לדמות קוראים דנה, והשחקנית - דנה ברגר. היא הופיעה לשני פרקים בסוף הסדרה, כדמות המשך לדמות שהיא שיחקה ב"עניין של זמן". השאלה שלי היא: באיזה סרט על מאורע היסטורי שיחקה יעל אבקסיס?

למעלה