החידון הגדול

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

Gods Wave

New member
תשובה

מבצע אנטבה גם מירב גרובר שיחקה שם, אם אנלא טועה... (וואי לא ידעתי על דנה ברגר ב20 פלוס, מגניב.) שאלה- איזה עוד קשר יש בין אחד השחקנים/יות בשבתות וחגים, לאחד/אחת השחקניות מ"עשרים פלוס"?

zoeid

New member
התשובה היא

מיס אנטבה ( מקווה שאני לא טועה) שאלה- איזה מהשחקנים הקבועים בסידרה, שיחק בסרט, שבעלילתו יש מסע אחר נאצי שמעוניינים בלכידתו, ומהו שם הסרט המדובר?

zoeid

New member
אופס, לא ריפרשתי , התשובה היא-

אם כך, הקדמת אותי:) תשובה לשאלתך- אישתו של הדתי בשבתות וחגים,ש''ב20 פלוס'' הייתה חברה של מיקי, אחת השחקניות הראשיות בסידרה והשאלה בשבילכם- איזה מהשחקנים הקבועים בסידרה, שיחק בסרט, שבעלילתו יש מסע אחר נאצי שמעוניינים בלכידתו, ומהו שם הסרט המדובר?

Gods Wave

New member
אפשר לנחש?

כי אני ממשששש לא בטוחה, אבל נראה לי שזה מייד אין יזרעל, והשחקן הוא דרור קרן. חח לא ידעתי שהדתי היה חבר של מיקי ב20 פלוס. דברתי על קשר אחר. ואם כך שאלתי היא (אני לא מקורית, לא נורא.) איזה קשר יש בין אחד השחקנים הראשיים בשבתות, ואחד השחקנים הראשיים בעשרים פלוס?

טוארג

New member
חכי עם השאלה שלך

משום שאני טיפונת הקדמתי אותך (אולי ב-30 שניות) פשוט בשביל שהמשחק לא יתפצל.

טוארג

New member
נמשיך עם החדשה שלך

כי היא איכותית וקשה ואף אחד לא יענה עליה עד שאני אגיע הביתה

טוארג

New member
אגב, התשובה שלך לא נכונה.

את החברה של מיקי שיחקה ליאת גליק, ואת אשתו של הדתי שיחקה שגית אמת.

טוארג

New member
התשובה היא

דרור קרן, הסרט - מייד אין איזראל. השאלה היא: באיזה להקה היתה דנה ברגר, מי היו חבריה, ומהו הלהיט הגדול של הלהקה הזו?

Gods Wave

New member
תשובה

בלאגן - שלח לי שקט עוד היו בלהקה- דן תורן, יובל מסנר (שהלחין את השיר.) טוארג, ענינו ביחד, מה עושים? ורגע כבר מפרסמת שאלה... צכה לחשוב

Gods Wave

New member
ממ שאלה...

(יותר קשה למצוא שאלה מאשר לתת תשובה!) רבקה מיכאלי שיחקה פעמיים, בתפקיד אורח לצד טוביה צפיר, באילו סדרות טלויזיה? (כן, שאלה קשה... : )

zoeid

New member
איזה בלאגן נהיה

תדאגו לרפרש הרבה 'חברה גליה בואי תחכי עם השאלה הזו ותתני אותה פעם הבאה כשתדעתי תשובה בנתיים השאלה הנוכחית תהיה הקודמת שלך, לגבי שבתות וחגים ועשרים פלוס

טוארג

New member
סדר!!!!

השאלה היא (נא לענות רק מכאן! לא להמשיך לענות שם): איזה קשר יש בין אחד השחקנים הראשיים בשבתות, ואחד השחקנים הראשיים בעשרים פלוס? (נשאלה ע"י GODS WAVE)

qt1

New member
../images/Emo51.gif לטוארג תרעננו ../images/Emo92.gif../images/Emo13.gif

אחלה שאלות... ואחלה תשובות

qt1

New member
שאלתה של גליה היא כזו../images/Emo26.gif

"מי ביים את אחד השחקנים הראשיים של שבתות וחגים, רמז... מישהו ששיחק בסידרה עשרים פלוס" מכיוון שהשאלה מאוד קשה לפתרון , מי שיפתור אותה יזכה ב 2 נקודות , אבל לא נעצור את החידון, בעקבות השאלה הזו, אנו ממשיכים, בחידון
השאלה הבאה היא: מי גילם את העיתונאי בפרק אותו ביים אלון אבוטבול? מהו שמו של השחקן? מה ידוע לך עליו מעבר להיותו מה שתכתוב עליו? רמז...יש משהו שאתה לא יודע
ואתה תדע אחרי שתשיב על השאלה LOL .

למעלה