תשובה מירב גרובר פראנק? אם זה נכון מחר אתן שאלה לילה טוב
G Gods Wave New member 9/9/04 #146 שאלה: 3 שחקנים בסדרה שיחקו לצד חני נחמיאס מנה 2 מהם (אחד/ת ראשית, אחד/ת משני/ת) ואיפה הן שיחקו איתה... P: (השאלות שלי נורא לא יצירתיות :\ )
שאלה: 3 שחקנים בסדרה שיחקו לצד חני נחמיאס מנה 2 מהם (אחד/ת ראשית, אחד/ת משני/ת) ואיפה הן שיחקו איתה... P: (השאלות שלי נורא לא יצירתיות :\ )
ט טוארג New member 9/9/04 #147 נסיון לתשובה: שרון אלכסנדר - מיכאלה דרור קרן - טובים השניים שאלה: כמה שחקנים ששיחקו ב"האסונות של נינה" השתתפו גם בשבתות וחגים?
נסיון לתשובה: שרון אלכסנדר - מיכאלה דרור קרן - טובים השניים שאלה: כמה שחקנים ששיחקו ב"האסונות של נינה" השתתפו גם בשבתות וחגים?
Z zoeid New member 9/9/04 #148 התשובה היא- יורם חטב אלון אבוטבול ואני לא זוכרת עם שמיל בן ארי זה אבא של מרים או שזה אחד אחר שדומה לו, אם כן, אז גם הוא אגב, הפסקול של אסונות של נינה מומלץ בחום!!
התשובה היא- יורם חטב אלון אבוטבול ואני לא זוכרת עם שמיל בן ארי זה אבא של מרים או שזה אחד אחר שדומה לו, אם כן, אז גם הוא אגב, הפסקול של אסונות של נינה מומלץ בחום!!
G Gods Wave New member 9/9/04 #151 וגם אסנת פישמן שיחקה את "ליהי", החברה של אבינועם... יאללה זואי, שאלה : )
Z zoeid New member 9/9/04 #152 שאלה אליכם 'חברה- השחקנית ___ משחקת לצד אסי כהן בסרטה האחרון זה קל קל קל
G Gods Wave New member 9/9/04 #155 פאק כבר קשה למצוא שאלות : ) מממ שאלתי אליכם היא... מי משחקני הסדרה דיבב לאחרונה סרט?
ה האגס 1 New member 9/9/04 #144 ואני מוסיף: אוסנת פישמן שיחקה ב'כסף קטלני', ובאותה סדרה שיחק גם יוחנן הרסון, ששיחק רק פעם אחת ב'שבתות וחגים', בתפקיד מנהל ביה"ס לשיאצו שבו מתכוון דורון ללמוד.
ואני מוסיף: אוסנת פישמן שיחקה ב'כסף קטלני', ובאותה סדרה שיחק גם יוחנן הרסון, ששיחק רק פעם אחת ב'שבתות וחגים', בתפקיד מנהל ביה"ס לשיאצו שבו מתכוון דורון ללמוד.
Q qt1 New member 18/9/04 #160 יש לנו תיקו../images/Emo103.gif../images/Emo65.gif../images/Emo88.gif שאלת שובר שוויון היא רק בין טוארג לגליה: מי מהשחקנים זכה בפרס האקדמיה הישראלית וצוין ברשימת השחקנים הזרים הטובים ביותר בעיתון הניו יורקי "Village Voice "? *| *| בהצלחה לשניכם
יש לנו תיקו../images/Emo103.gif../images/Emo65.gif../images/Emo88.gif שאלת שובר שוויון היא רק בין טוארג לגליה: מי מהשחקנים זכה בפרס האקדמיה הישראלית וצוין ברשימת השחקנים הזרים הטובים ביותר בעיתון הניו יורקי "Village Voice "? *| *| בהצלחה לשניכם