היום ב-
אנשים

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo45.gif

לא הייתי ביותר מידי מקומות.. אבל לוס אנג'לס, זה על הפנים.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif זה לא שיש לי חיים:/

5 דברים שאתה רוצה להספיק כל עוד אתה חיי 1. סקס 2. צניחה חופשית 3. בעל 4. להיות בכל העולם 5. לראות את נסראללה מת. 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. מורי 2. שני 3. תוי 4. מוגה 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. טבעת פרח אדומה 2. צמיד פעמונים 3. תיק 2 חיות אהובות במיוחד: 1. כלב 2. חתול פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) מוניקה
סתםסתם, ברור ששיגעצ. וואו זה היה חסר כל טואלת, הא?

keeeren

New member
שתי שאלונים ביום אחד.. הישג../images/Emo9.gif

5 דברים שאתה רוצה להספיק כל עוד אתה חיי 1. צניחה חופשית 2.באנג'י ממקום ממש ממש גבוה 3.להגשים פנטזיה ולשכב עם מפורסם.. למרות שאומרים שזה לא טוב להגשים פנטזיות 4. ללמוד להטיס מטוס 5. למצוא את האחד והיחד ולהגיד לו שאני אוהבת אותו.. 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1.אמא 2.אבא 3.שחר 4.חן 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. כובע של בילבונג ממש ממש יפה 2. שרוכים לאולסטאר 3. מלא מלא גרביים חמודות 2 חיות אהובות במיוחד: 1. כלבים 2. דולפינים פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) הפורום הזה כאילוווווו...

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אם הוא כאילו כלכך

חשוב לך.. אז אולי כזה תתחילי כאילו לכתוב פה קצת יותר כאילו#%^*#$^&*!#^!@

keeeren

New member
כל זמן פנוי שיש לי אני פה

אל תעשי לי רגשות אשם.. אני אוהבת אותך

חמדדממדמדדמ?!

5 דברים שאתה רוצה להספיק כל עוד אתה חיי 1. צניחה חופשית 2. לזכות בלוטו או משהו 3. לעבור לחצי שנה ככה למקום אקזוטיייי 4. להיות חכמההההה 5. נו אין לי 5 יש לי בדיוק אחד וזה צניחה חופשית, שיגעתם! 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. רוי 2. לא אכפת לכם 3. לא אכפת לכם 4. ו......... לא אכפת לכם 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. דיסק 2. בועות סבוווווווווון קטנות כאלו 3. זונה פרטית. 2 חיות אהובות במיוחד: 1. סטנלי 2. ו...אמממ... סטנלי :] פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) חע!

ניחצ'וי

5 דברים שאתה רוצה להספיק כל עוד אתה חיי 1.צניחה חופשית 2.פירסינג בכל המקומות שאני רוצה 3.להיות בנויורק 4.דירה בת"א 5.קעקוע(?) 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1.:X 2.:X 3.:X 4.:X 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1.בועות 2.דגים באקווריום עגול
3.מצית 2 חיות אהובות במיוחד: 1.קטי 2.כלב פורום אחד הכי הכי אהוב : שייגעצ(?) 1)

B a m b o o k

New member
נחמדמד

5 דברים שאתה רוצה להספיק כל עוד אתה חיי 1. צניחה חופשית
2. לחרוש את כל הארץ בטיולים 3. לעוף מהבית 4.לטוס לתאילנד 5. סיידלייפ 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. קשה 2.קשה 3.קשה 4.קשה 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. בועות סבון 2. התיק שלי 3. השרשרת שלי 2 חיות אהובות במיוחד: 1. נמלים 2. כלבים פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) שייגעצ

ססילייה

New member
חמדמד חמדמד :)

5 דברים שאתה רוצה להספיק כל עוד אתה חיי: 1.לגור בתל אביב 2.להקה.<כן נו.נורמלית.
> 3.לגור בלונדון תקופה מסויימת. 4.לעשות את ג'וליאן
5.לראות את מל הקטנה שלי ואת אסתי.
4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1.אסתי.!
2.פרדי.!
3.אלדר.D: 4.אביק.
3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1.סיכות עם דגים.כי חשתי צורך להתנהג כנקבה.
2.מכנסיי ציפי
3.דיסקים למיניהם D:
2 חיות אהובות במיוחד: 1.חתול. 2.כלב.נו זה בנאלי#$#%@#
פורום אחד הכי הכי אהוב : 1)ברור ששייגעצ

ססילייה

New member
ד"א..תקשיבו תבינו תראו תפנימו..

צניחה חופשית זה לא כ-ז-ה מלהיב,אוקיי? ><

Hezi The One

New member
כן כן

5 דברים שאתה רוצה להספיק כל עוד אתה חיי 1.להגיע לאילת כבר (כוסאמק כל פעם דוחים...יום חמישי אני נוסע בע"ה) 2.תואר בצפרירים:( 3.סקס עם מישי מפורסמת^^ 4.פצ'נגה!!!!!!11111 5.לסיים בצפר^^ 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1.נטע 2.רייפר 3.תומר 4.דפי כדורי ריינס גל די נו יש לי מלא!!!!111111111111 וקרן!!!!!!1111111 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1.משקפי שמש (שהתעקמו לי במחנה><) 2.בגדים 3.גימיקים לחניכים חחח במחנה נו 2 חיות אהובות במיוחד: 1.סוס 2.דולפין (הייתה לי חשיבה של ילד בן 4:]) פורום אחד הכי הכי אהוב : 1)שייגעצO_O

Felix dude

New member
נבלות. רק אני ערה עכשיו?

מימפ. אני ערבה כבר 20 ומשו שעות. לארוצה לישון. משעמם לי.

Felix dude

New member
דחפתי גוש קפה לפה.

לא יעצמו לי העיניים!!! יא נבלות!! תתעוררו!!! שאני לא יתחיל להתקשר!! [אה רגע, כן אתמול נכנסתי עם הפלאפון לבריכה.]

Felix dude

New member
ואז נרדמתי ועכשיו בוקר טוב.

תמותו אתם אתם בכלל לא כייפים.

למעלה