היום ב-
אנשים

אגב

אם אתה אוהב את בארק אט דה מון אתה יכול פשוט לקנות את האלבום הזה
גם שם לא חסרים שירים.

PleZer

New member
3 גיטריסטים?

אני יודע שהיה לו את רנדי רוהודס וזאק ווילד. מי השלישי?? אני ממש אהבתי את בארק את מון, קרייזי טריין ומיסטר קרואלי, אלה שירים מהתקופה של רנדי?

ככה:

הגיטריסט הראשון הוא רנדי רוהדס. האיש שהתחיל הכל
השפיע על המטאל בצורה מטורפת. השני, אחרי המוות של רנדי הוא ג'ק אי. הוא מנגן בבארק אט דה מון. כפי שאתה שומע מהשיר יש לו סטייל
השלישי זה זאק ווילד. רק שתדע, שאם רנדי לא היה מת, זאק היה נשאר גיטריסט קאנטרי
הוא ממש הושפע מרנדי. Blizzard of Ozz 1980 רנדי Diary of a Madman 1981 רנדי Speak of the Devil 1982 הופעה חייה השנה שבה רנדי נהרג. הופעה חייה עם בלאק סבאת. Bark at the Moon 1983 ג'ק The Ultimate Sin - 1986 ג'ק אלבום מומלץ לדעתי. Tribute 1987 הופעה חייה ג'ק. טריביוט לרנדי No Rest for the Wicked 1988 אין לי מושג. אני לא יודע בתכלס :X Best of Ozz 1989 אוסף Ten Commandments 1990 לא מכיר את האלבום... Just Say Ozzy 1990 הופעה חייה. לא מומלץ לדעתי. No More Tears 1991 זאק ווילד Live and Loud 1993 הופעה חייה זאק ווילד. הופעה מאוד מאוד מומלצת. Ozzmosis 1995 זאק ווילד וככה כל השאר. The Ozzman Cometh 1997 The Ozzfest 1997 Down to Earth 2001 Ozzfest - Second Stage Live 2001 Ozzfest 2001 The Second Millennium 2001 The Osbournes Family Album 2002 Live at Budokan 2002 הופעה חייה The Essential Ozzy Osbourne 2003 Prince of Darkness 2005 Under Cover 2005 העתקתי את הדיסקוגרפיה מויקיפדיה. יש הרבה אלבומים לא רלוונטיים בכלל, חלקם לא משהו. אלבומים שאני ממליץ להתחיל איתם: השניים הראשונים. אלטימט סין או בארק אט דה מון. נו מור טירס. נחשב לאחד האלבומים הטובים שלו.

קבל

http://www.jakeelee.com/html/index.php?name=Discography כנראה שהוא גם הקליט בסך הכל 2 אלבומים עם אוזי חוץ מההופעה החייה. אז זאק כנראה מופיע עם אוזי משנת 88.

PleZer

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד על ההשקעה!

חח ראיתי ביו טיוב שיר של זאק ווילד עם בנג'ו שזה אשכרה "קאנטרי מטאל". אני נראה לי אקנה את בליזרד אוף אוז אוסף.

למעלה