יש לו....... לב גדול!
היתה הופעה מקסימה! עפר התארח, הוא שר עם מירי את "לוקח ת'זמן" (בזמן שאורי ישב על הריצפה, מאוד מקווה שיצאו לי התמונות!!) והוא ליווה אותה בפסנתר ב"ולרגע נדמה". היה מקסים. ממש התגעגעתי לעפר, אם אין לי הופעות משלו, לפחות יש אירוח
שני סיפורים שקשורים לעפר: כשהיא הציגה אותו היא אמרה שהיא מקווה שהוא אכן הגיע, וכשעלה לבמה הוא הסביר שהוא כמעט לא הגיע כי הוא התבלבל בזאפות והגיע להופעה של דודו טסה, ולא הבין למה הקול שלה והמראה שלה השתנו
אחרי שהוא ירד מהבמה, מירי אמרה עליו ש"יש לו..... לב ענק" בזמן שעשתה עם הידיים "גדול" והנגנים שלה התפוצצו מצחוק, כי זה נראה כאילו היא מדברת על איבר אחר
היא אמרה להם שהם כולם מפוטרים, ושהם עכשיו חזרו משיעור בחינוך מיני, ולכן הם עסוקים בעניין..... בסיפור על ניו יורק, שמירי אמרה על אורי שהוא לא הסכים שהיא "תעיף" את הבחורה השניה כי יש לו לב גדול, הוא אמר "יש לי שאלה, למי יש לב יותר גדול - לי או לעפר?" לפני "לשם" מירי לא ידעה איזה סיפור לספר, את פריז או את הצבא, ואמרה שבא לה לספר הכל. אורי אמר לה שתספר סיפורי האחים גרין.... הביצועים היו מהממים אחד אחד. ב"טיפה טיפה" פינטו קצת איבד שליטה וכמעט שכח שהוא צריך להפסיק לנגן, הוא ממש עצר בשניה האחרונה עם הידיים באוויר. בכלל, הנגנים היו במצב רוח מרומם במיוחד, צחקו בינם לבין עצמם. ממש נחמד לראות איזו חבורה מלוכדת הם. תמונות מחר או מחרתיים