היום הופעה בזאפה הרצליה

veredmp

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

Crurifragium

New member
פינטו

עצר עם הידיים באוויר... אולי בגללי
הייתה נקודה קצרה שנראה שפתאום האירו עליו, מה שכמעט ולא קורה בהופעות. אז ניסיתי לכוון את המצלמה לאזור ולתפוס גם אותו. אז די ביחד גם נעלם שוב האור, וגם הוא מרים את הידיים ותופס תנוחה לצילום. אז ניסיתי לצלם, אבל לא יצא ממש מוצלח. הוא החזיק כמה שניות ככה. מיקי הסתובב אליו ושאל אותו מה/למה הוא עושה, אז הוא ענה שמצלמים (או שיש מצלמה, או משהו כזה). באופן טיפוסי פינטו נראה מאוד מרוצה, ומיקי נראה מדוכא מפינטו

Rony 05

New member
היתה הופעה מדהימה!

מזל שיש לכם את ורד שכתבה באמצע ההופעה את כל הדברים החשובים כדי לספר לכם אח"כ
היו המון קטעים מצחיקים ואני פשוט לא זוכרת אף אחד מהם! אולי בהמשך היום... בכל מקרה כמו שורד כתבה היה אירוח מפתיע של עפר, חבל שהוא נעלם... כשמירי סיפרה את הסיפור על ניו יורק ובאה לשיר את השיר שהבחורה שרה, ואז שאלה "איזה שיר אתם מעדיפים ? cry me a river או over the rainbow ? לא כי פשוט היא שרה כמה שירים שם..." (לא נראה לי שהצלחתי להעביר את זה כמו שמירי מעבירה חחח, אבל זה היה מצחיק) "נטלי" היה ממש יפה וכיפי בהופעה!!! ולפני שיר תקווה, היא אמרה מילים ממש יפות ליואב, על זה שבגללו זה היא קיימת,שבגללו היא זמרת, לעזור ככה לאנשים, או משהו בסגנון, זה היה ממש מרגש לשמוע...

Rony 05

New member
וטיפה טיפה החדש כזהההה יפה!!!

אוף, אם רק היה לי איך להקטין את כל הסרטונים שיש לי

טוב רציתי לבוא אבל אני במרתון אריזות הבית מטו

מטורף.אני צריכה לפנות את הדירה שאני גרה בה בשבוע הבא ואני עכשיו אורזת את כל החדר שלי.אבל נשמע שהיה כיף.אוף בא לי כבר לראות אותה.חבל שעד שהייתה הופעה קרובה יחסית לא יכולתי ללכת.

Crurifragium

New member
הופעה נהדרת

כל הביצועים היו מצויינים
בזמן שהיא הציעה לקהל לבחור את השיר מניו-יורק, היה אקשן. כולם צעקו שירים בו זמנית (חלקנו אגב ניסינו לבחור אופציה ג', memory, שהיא שרה בבאלנס באופן מאוד מאוד מרשים
), אז מירי הודיעה ש"כל מה ששמעתי זה "ווווובוווובובבוווובוווווו". פינטו בחר את הנקודה הזו לרדת מהבמה, אז אורי אמר לה שפינטו נעלב והוא הולך. היא הייתה עסוקה בלסיים עם נושא השיר, אז אפילו לא שמה לב. אולי היה לו למה להעלב
. מישהו גם בדיוק צעק לה בקול רם "את שניהם", אז היא צחקה, אמרה טוב, ואז כמובן התעלמה גם מההצעה הזו והמשיכה עם cry me a river. האירוח של עפר היה מקסים, מזמן לא יצא לי לשמוע אותו. חבל שהיה רק כזה שני שירים מהירים ונעלם, אבל הרבה יותר טוב מכלום.
והיא עדיין קצת בטראומות מההופעה בה הדליקו אורות והאנשים נעלמו בהדרן. היא אמרה לאורי (אם אני זוכר נכון?) שהוא נשאר על הבמה. נטלי היה ממש נחמד. בהתחלה דווקא לא אהבתי את השיר, אבל הוא משתפר עם הזמן, והביצוע בהופעה הזו היה מוצלח מאוד.

למעלה