המגלומניה של האליטות

Peelb

New member
../images/Emo59.gif המגלומניה של האליטות ../images/Emo62.gif

שופט במיאמי פלורידה אילץ צ'חצ'ח מקומי להאזין ללה טראוויאטה כחלק בפסק דין על השמעת ראפ בקולי קולות במכונית של הנתבע. נו? מה אתם אומרים על זה? חמוד, לא?

תתחדשו

לא יודעת אם פילבי שם לב או לא, אבל הוא פתח בתחרות המצאת העונשים המקוריים. לדוגמא: כיצד נעניש את פליקס חלפון יבדל"א מאוד מאוד על הברחת קוקאין? - נגזור עליו שנתיים של עבודות שרות בחברה לייבוא פירות מיובשים. נראה אותו מנסה להוריד שורה של פאפיה מסוכרת. מצד שני מדובר בפה פליקס, רבאק. למזלנו התברכנו לא רק בשורות של פאפיה, אלא גם בשורה ארוכה ומכובדת של ידועונים הממתינים להענש עונשים חינוכיים. קדימה, לעבודה.

קפת

New member
את עופר מקסימוב

הייתי תוקעת לשבע עשרה שנה, או עד שאחותו תשתחרר, בבית דפוס שמייצר שטרות כסף למונופול.

צדיק כתמר יפרח יפרח

את אריה דרעי הייתי מושיב בחדר לשמוע בלופ אינסופי את 'הוא זכאי' עד שהיה נשבר ומודה (תרתי משמע) שזה שיר חרא.

יס באך

New member
הגברים לבית שרון

אבא שרון - מחלק התה במשרד ראש הממשלה עמרי - דוגמן תחתוני חוטיני גלעד - חולב פרות בידיים

קפת

New member
להעניש, להעניש, מה יהלום את שאול

אבל מה אשמה החסה?

את ציציק מורדכי

הייתי דנה לעבודות כפיה במתפרה לקיצור חצאיות מיני של חיילות צה"ל, או לחילופין כופה עליו לדגמן דיאטת אשכוליות.

קפת

New member
בוגו, חברה שלי, אחות שלי

תגידי, איך אני יכולה להעניש אותך? בונבוניירה? תחתונים עם הדפסים דביליים? בלונים בצורת לב? נרות דביליים? מה לעשות בשבילך, מה, עיניים, כפרות שלי.

קפת, ממתק של בוגו

את יודעת מה באמת יגרום לי סבל? אם תאלצי אותי לאכול מרשמלו, ורוד בעיקר אם תגמיעי אותי בנס קפה נסטלה, במיוחד כשהוא קר תגרמי לי לצפות באודטה בשידורים חוזרים תאלצי אותי להאזין לאלכס אנסקי בבקרים תקריאי לי וידויים של פנינה ר' ישר מהעיתון תקחי אותי לברית מילה באולמי בון טון תזמיני אותי לקפה בקפולסקי בקניון או לצפות בפסטיגל באיזה אצטדיון רק שתדעי - מכל אלה מאום לא יענני כל עוד לא תגזלי את דניאל פאר ממני. מצד שני אין לך בכלל במה להאשים אותי. שלחתי את הקארמה שלי לניקוי יבש.

קפת

New member
הם מקבלים מקראמה לניקוי יבש?

ווה. לא ידעתי. ובנוגע לדניאל פאר, ראי (רחל ראי)
את העניין כסגור. מה, לא מגיע גם לי עונש? רוצה חילופי זוגות? אני אתן לך את הבן, תמורת האב + סט נפלא של יהלומים 14 קארט עכשיו במכרז הבטוח
בערוץ הקניות. וזה רק כי אני אוהבת אותך, את הקרמבו
של חיי. בלעדייך, אני לא יותר מצמקאו נטול
עופרת.

קרם דה לה קפת

אני נורא רוצה לומר שגם את הקרמבו של חיי, אבל דניאל פאר כבר יושב על המשבצת הזאת. התסכימי להיות הממולדה של חיי?

קפת

New member
אני אהיה הקפת בענן

ואת תהיי בוגונביליית החלומות. אוצר. ד"ש לדני פ.

קפת

New member
בונבון, שימי לב

אני קראתי לו דני פ. ואני אמשיך לקרוא לו דני, עם או בלי הפא, כי הפה שלי ברשותי, וגם המקלדת, ובכלל אני מנהלת את הפורום הזה. וגם פורום זה בפה. אה, בפא. הפורום לא בפה. אין לי כלום בפה. נשבעת. אבל תיכף יהיה. מרק. עם גזר, ואורז, ודלעת, ופרסה. זהו, כי קר.

קפת

New member
זאת סתימת פיות!

אני לא ארשה את זה בפורום הזה. זה מקום ציבורי, דמוקרטי, ליברלי. אם למישהו מותר פה לסתום פיות, זה לי. את ודני באים הערב? ירון מבשל. תגידי, אם את מתחתנת עם דני ואני עם ירון, יוצא שאת - חמותי?

קפת

New member
זהו, שאנלא בטוחה שזה "כזה"

עונש, להיות נשוי לאשה מאודמאוד עשירה ולאמאודמאוד מאופסת. וואני מאודמאוד בטוחה שזה לא לכל החיים.

למעלה