הקורבן!

../images/Emo59.gif הקורבן! ../images/Emo123.gif../images/Emo88.gif

אז כן, יש אישור משחר, סופסוף מתחילה הפינה. - מי שרוצה את הפינה הקודמת (SONG ABOUT PARAMORE) שידבר עם שחר. - מי שלא רוצה להיות הקורבן השבועי אי פעם, שישלח לי מסר. אחרי שהבהרתי כמה דברים, אפשר להתחיל! הקורבן השבועי שלנו לשבוע זה היא נקבה, מישהי חביבה במיוחד, חובבת צבע הכחול, ושומעת פול אאוט בוי
מי שעוד לא הבין, זו מנהלתנו האהובה שחר - FallOutBoy. יאללה, כסחו אותה בשאלות.

WaitForTomorrow

New member
אהההההההההה!!../images/Emo110.gif

מה קורה? מה את חושבת על צדוק-
? מה את חושבת על השם צדוק? לוסטפ או פראמור? אהו אהו אהוווווווווווווווווווווווווווווווואה! טופ אני חיייבת ללכת... דיאלוג בחשכה! פאק! יש לי מבחן ע-נ-ק מחר ולא התאמנתי.... |חבוללל| טופ... ביי!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

מה קורה? סבבה. מה את חושבת על צדוק-? צדוק דודק. מה את חושבת על השם צדוק? מזכיר לי אוכל חחחחחחחחחחחחחחח כי להוא שמוכר/שייכת לו הקפטרייה בביתספר שלי קוראים צדוק חיחי. לוסטפ או פראמור? לוסטפ דה! אהו אהו אהוווווווווווווווווווווווווווווווואה! טופ אני חיייבת ללכת... דיאלוג בחשכה! פאק! יש לי מבחן ע-נ-ק מחר ולא התאמנתי.... |חבוללל| בהצלחה ^^ טופ... ביי!! ביי.

mcfly danna

New member
../images/Emo183.gifמועהעהע

חח אני אוהבת לצחוק הצחוק המרושע שלי... אז.. נהנית מחברי הפורום עד כה? מה בא לך לעשות עכשיו? נכון תה יותר טעים מקפה? איזה מקצוע את הכי אוהבת? איזה את לא סובלת? קר לך עכשיו? את רעבה? גמני... בא לך להיות בפארק היורה? למה? אני הייתי שוקלת את התשובה הזאת פעמיים... יש לך משהו חשוב לעשות עכשיו? איפה בא לך להיות עכשיו? למה את לא שם? את תהיי שם בקרוב? את לומדת לנגן על איזה שהוא כלי? רוצה להופיע איתו במסע הופעות? מה הסרט האחרון שראית? סרט טוב? למה? את חושבת שאני מהילדים המעצבנים ששואלים תמיד למה? מה השיר האחרון ששמעת? רוצה לשמוע אותו שוב? איזה עונה את הכי אוהבת? איזה חג את הכי אוהבת? פרחים או כוכבים? מתמטיקה או אנגלית? גיטרה או תופים? טלויזיה או מחשב? מ-1 עד 10 כמה את חושבת שאני חופרת? מ-1 עד 10 כמה את אוהבת את פארמור? טוב, אני סיימתי... נשאיר שאלות לאחרים...

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

אז.. נהנית מחברי הפורום עד כה? בטח :] מה בא לך לעשות עכשיו? להיות בחולון
נכון תה יותר טעים מקפה? אני שונאת דה וקפה. איזה מקצוע את הכי אוהבת? לשון.. איזה את לא סובלת? מחשבת ישראל. הסטוריה. ערבית. מתמטיקה. קר לך עכשיו? קצת. את רעבה? לא כלכך. גמני... חחחחח בא לך להיות בפארק היורה? לא ;; למה? אני מפחדת
אני הייתי שוקלת את התשובה הזאת פעמיים... יש לך משהו חשוב לעשות עכשיו? המממממממ.. לאכול עוד XD איפה בא לך להיות עכשיו? בחולון. למה את לא שם? כי המאמן של אח שלי החליט שלא בא לו לתת לאח שלי להביא איתם אורחים בהסעה
את תהיי שם בקרוב? הלוואי! את לומדת לנגן על איזה שהוא כלי? לא. רוצה להופיע איתו במסע הופעות? אם היו כאלה הופעות אוויר אז סבבה
מה הסרט האחרון שראית? ~חושבת~ הממממממממ.. לא זוכרת
הא!!! לך תבין נשים
סרט טוב? מאווווווד. למה? כי יש שם אדם ברודי
והוא סקסי בטרוף! את חושבת שאני מהילדים המעצבנים ששואלים תמיד למה? לא יודעת.. למה? מה השיר האחרון ששמעת? שומעת עכשיו. Kids In Glass Houses - Flirting With Widows רוצה לשמוע אותו שוב? נו אמרתי שאני שומעת עכשיו. איזה עונה את הכי אוהבת? חורף
איזה חג את הכי אוהבת? פורים. פרחים או כוכבים? כוכבים. מתמטיקה או אנגלית? אנגלית!!$#$ גיטרה או תופים? גיטרה... ותופים. טלויזיה או מחשב? מחשב. מ-1 עד 10 כמה את חושבת שאני חופרת? 3..? אין בנאדם יותר חופר ממני XD מ-1 עד 10 כמה את אוהבת את פארמור? 8. כי כי כי. נו. אני לא כזאתי גרופית אני פשוט אוהבת את המוזיקה שלהם ואיך הם נראים
כל המסביב ומידע אישי מעבר לשמותיהם לא מעניין אותי חחח

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifאמג אדם../images/Emo99.gif

והווווו סת' כהן זה פריקינג דמות גאונית
~לא קשורה~

הזויה13

New member
../images/Emo103.gif

היי
אני בר, נעים להכיר -לחיצת יד- משעמם לך בחיים? ועכשיו? אז, במה את עוסקת בחייך? באמת? תשבעי. מקצוע לתפארת. מה את הכי אוהבת? נכון פארמור שליטה
? ונכון היילי סקסית
? ידעתי שאת חושבת שהיא סקסית! BUSTED
יש לך מצלמת אינטרנט? אם כן אז תעשי לי סטריפטיז. סתם, זה בפרטי
ידעת שבמסיבת יומולדת שלי נפלה לי בובת חרסינה על הראש? היא הייתה ענקית. זה מה-זה כאב
טוב, אני הולכת למספרה, אני עושה פוני שולט כזה וצובעת אותו
היה כיף לשוחח איתך. ביי

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

היי. היי :] אני בר, נעים להכיר -לחיצת יד- ~לוחצת יד בחזרה~ משעמם לך בחיים? כן חח ועכשיו? מאוד. אז, במה את עוסקת בחייך? כלום XD טוב המ.. ביתספר כשאין שביתה. באמת? כן. תשבעי. נשבעת. מקצוע לתפארת. לגמרי XD מה את הכי אוהבת? מוזיקה.. בנים. נכון פארמור שליטה? כןןןןן!!
ונכון היילי סקסית? |מזילריר| יאפ. ידעתי שאת חושבת שהיא סקסית! BUSTED - חחחחח יש לך מצלמת אינטרנט? לא ;; אם כן אז תעשי לי סטריפטיז. אם הייתה הייתי עושה.. ז'תומרת בטח הייתי מככבת כבר בכמה אתרי פורנו מרוב הגודל ציצי הטבעי שלי ;; סתם, זה בפרטי. ידעת שבמסיבת יומולדת שלי נפלה לי בובת חרסינה על הראש?
מה?! איזה בובה לא מתחשבת! אבל איך?.. היא הייתה ענקית. אאוץ'. זה מה-זה כאב. אני מתארת לעצמי :\ טוב, אני הולכת למספרה, אני עושה פוני שולט כזה וצובעת אותו. יאאאאאאא כיף לך ;; היה כיף לשוחח איתך. גם איתך :] ביי. ביי

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo6.gifהיי שחר../images/Emo123.gif

מה ניש? מה חדש? שובתת? שיר אהוב של פארמור: שיר אהוב בכלליות: יום אהוב בשבוע: למה? אבא או אבא? סתםXD הממממ... אין לי שאלול
יום נעים

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

מה ניש? סבבה. מה חדש? כלום :\ שובתת? כן. שיר אהוב של פארמור: ברייטר
טאד וואטס יו גט. שיר אהוב בכלליות: Kids In Glass Houses - Raise Hell יום אהוב בשבוע: כל יום ^^ למה? כי יש שביתה ואני הולכת לישון מאוחר כל יום חחחח אבא או אבא? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה לא אמור להיות אמא או אבא?.. אם כן אז.. שניהם ^^

yarden28

New member
מה קורה?

צבע אהוב? מאכל שנוא? מה שלומך? הדבר האחרון שאכלת? המסטיק האחרון שלעסת היה בצבע? סרט אחרון שראית? have fun

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

צבע אהוב? סגול. מאכל שנוא? גבינות/נקניקים/עוף/המבורגר/רוב הירקות/יותר מידי דברים XD מה שלומך? מצווווווין! הדבר האחרון שאכלת? מסטיק ^^ המסטיק האחרון שלעסת היה בצבע? חחחחחחחחחחחחחחחחחח אהמ. עכשיו. לבן. סרט אחרון שראית? לך תבין נשים

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif^^;

היילו<: מה קורה? D: אני מורנייסטומיט[: אז... ממתי את בתפוז? זה קשה לנהל פורום?
את אוהבת לנהל בכלל? את בכלל אוהבת את פוב?0: את מכורה למחשב? אם כן, נדפקת!!~1 כי..כי..את מודעת לעובדה שעד 2010 המחשבים ישתלטו עלינו?! אלא אם כן ג'יני תעלה לספינה ותתאהב בראש-חמוס[או צ'יף ,וואטאבר] ואז כאילו דילן יציל את העולם@# וטל מוסרי עם פוניאימו XDDDDDD קיי, עזבי. |מושפעתקשותמהאי|
מעבר חד~ איפה היית רוצה לחיות לשארית חייך? [על האי@!] עם מי היית רוצה לחיות לשארית חייך?[עם טלמוסריהאימו@!] אוקיי,אוקיי הבנתי ת'רמז.אני פשוט אשתוק עם האי-.- הייתה לך ילדות עשוקה? לי כן
*מייבבת* מה הסרט האהוב עלייך?D: מה הסרט שהכי השפיע עלייך? מה הפריט האחרון שקנית? את אוהבת קרמבו?
|יאמימאמי| רוצה לחזור ללימודים? אוהו אין לי יותר רעיונות=( והשקעתי! עשיתי 432984712 הפסקות>< מקווה שנהנת<: להית'

למעלה