הקורבן!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

היילו<: היי ^^ מה קורה? D: מעולה! אני מורנייסטומיט[: שלום לך. אז... ממתי את בתפוז? אוקטובר 2005. זה קשה לנהל פורום? תלוי איזה
את אוהבת לנהל בכלל? יאפ. את בכלל אוהבת את פוב? דה! הם היו הלהקה האהובה עלי איזה שנה וחצי.. אני שומעת אותם כבר כמעט שנתיים וחצי
פשוט קצת נמאס לי מהם.. ממש טיפה. את יודעת שיש לי חגורה ושעון של פוב!!! מקוריים! מלונדון!! שקניתי בהמווווווון כסף וויתרתי שם על כל דיסק אפשרי שרציתי ויש לי את כל הדיסקוגרפיה של פוב
את מכורה למחשב? כן. אם כן, נדפקת!!~1 דה!! כי..כי..את מודעת לעובדה שעד 2010 המחשבים ישתלטו עלינו?! הוווו שיט! חחחח אלא אם כן ג'יני תעלה לספינה ותתאהב בראש-חמוס[או צ'יף ,וואטאבר] ואז כאילו דילן יציל את העולם@#: טומיייייייייי
הייתי מוכנה לשנות את הסיפור ולעשות דילן עם טומי גם אם לא היה צריך להציל את העולם ~,~ צ'יף סתם מעצבן עם השיער המוזר שלו ><" וטל מוסרי עם פוניאימו XDDDDDD יווווווווווווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פתאום קלטתי את זה וכל הפרק צעקתי על אח שלי שטל מוסרי מפגר XDDDDDD קיי, עזבי. |מושפעתקשותמהאי| שש.. גם אני מושפעת קשות ~,~ מעבר חד~ איפה היית רוצה לחיות לשארית חייך? [על האי@!] חחחחחח אם האי היה רק אני וטומי אז סבבה
עם מי היית רוצה לחיות לשארית חייך?[עם טלמוסריהאימו@!] טומייייייייי (נו יון תומרקין הסקסי אש!) אוקיי,אוקיי הבנתי ת'רמז.אני פשוט אשתוק עם האי-.- לאלאלאלאלאללא. אני נהנת לדבר על האי
הייתה לך ילדות עשוקה? האמת.. אני לא יודעת מה הפרוש של המילה עשוקה
אף פעם לא ידעתי. לי כן*מייבבת* זה טוב או רע?
|כאאאאאאפות| מה הסרט האהוב עלייך?D: לא יודעת חח אני אוהבת הרבה
מה הסרט שהכי השפיע עלייך? ניראה לי 13
מה הפריט האחרון שקנית? פוסטר של פיונרל פור אה פרינד
אבל אם ממש פריט לבוש אומשהו אז.. כפפות פראנק
את אוהבת קרמבו?|יאמימאמי| יאפ. עד שזה עושה לי בחילה XD רוצה לחזור ללימודים? לא.. אבל אני גם לא רוצה שביתה XD יכול להיות נחמד אם נלמד יום כן ויום לא. ונלמד 11:00-17:00 דיי זה יכול להיות מגניב לגמרי!!

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifחחח גם אני

לא שומעת אותם בזמן האחרון
ה-IOH הזה -.- אאהאעא יש לך תמונה של השעון והחגורה? וגם אני רוצה את TTTYG ;; חחחחחחח חשבתי שאני היחידה שרואה את זהXD האמת שרק יון הזה מעניין שם
[אבל וטפ השם הזה |:] ילדות עשוקה זה כאילו ילדות קשה. נו שלא הקדישו לך תשומת לב, קיפחו אותך. אבל סתם. ההורים שלי הם שיבים D:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהאאאא

כנראה שזאת הסיבה שלא ידעתי מה זה ילדות עשוקה עד עכשיו
חחח יוווווווווון
אין! הוא כלכך יואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ~נרגעת~ ~לא באמת נרגעתי~ אין לי תמונה של השעון והחגורה ואין לי כוח XD אני עצלנית ><"

שחר../images/Emo24.gif../images/Emo28.gif

מ'נשמע? מ'ניינים? ומה חוץ מזה? בת כמה את? ומאיפה? את רוצה להתגייס? אם כן, לאן? יש חבר? למה? טוב, אני לא רוצה לחפור לך כי את המנהלת, וזה מסוכן להסתבך איתך

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

מ'נשמע? סבבה. מ'ניינים? עניינים ^^ ומה חוץ מזה? משעמם. בת כמה את? עוד 4 חודשים ו6 ימים 16
ומאיפה? ראש העין ~.~ את רוצה להתגייס? תכ'לס זה מגניב בצבא
אמא שלי בצבא כבר 22 או 23 שנים ושהייתי קטנה תמיד הלכתי איתה ואז שנים לא הייתי שם
ולפני שבועיים-שלושה הייתי
צבא
אבל יש לי מלא בעיות בריאותיות ואני יודעת כבר מעכשיו שישלחו אותי לטירונות של מוגבלי יכולת XD אם כן, לאן? לא יודעת XD אמא שלי תסדר לי משהו טוב.. זה יוצא בדיוק בשנה שהיא יוצאת לפנסיה
יש חבר? לא
למה? כי אף אחד לא רוצה אותי
סתם. אין כאן בנים נורמלים בראש העין. ויש אחד שאני ממש רוצה והוא לא מכאן והמרחק מפריע לנו אז אנחנו לא ביחד..

mili2828

New member
יאייי עוד הפעם D: ../images/Emo210.gif

שחר D: ס'כיף אני מתשאלת אותך עוד פעם D: מוכנה לצאת מפגרת עוד פעם? באמת...את מוכנה
? טוב ..... אז מה נשמע? יש חדש? איך החזייה? איך הכריות המוזרות שלך? (נו מה את רוצה, את אמרת את זה בפורום לוסט
) מה עושה? על מה את חושבת? באי נעשה משחק קטן... סבבה D:? אז יאללה אני אומרת קטגורייה אחת בכל שורה, ואת צריכה להכליל שמה את המילה הראשונה שעולה לך בקטגוריה.. מובן? אם לא- לא אכפת לי, אנחנו עדיין נשחק D: שם של להקה- שם של שיר- שם של עיר- שם של ערוץ- שם של מדינה- ההופעה שאת הכי חושבת להיות בה- נו אולי זה היה סתם דפוק אבל מילא
מה את רוצה%?&%$ אני לא חכמה כמוך
אהה כן שחר, ואם את עדיין תוהה- אני עדיין שונאת אותך על שהצטלמת עם דה אנמי
אז לפחות.... היה איתם כיף? הבנת מה הם אמרו לך? ובכללללללל- את מבינה מבטא בריטי
? אבל בכלל, מבטא בריטי זה סקס
מסכימה? ילדה טובה D: קיצר בשורה התחתונה- שחררררררר את יפה!!!!!!! ס'חנפנית אני
ביי ביי :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיש חפירה על דה אנאמי ../images/Emo122.gif

שחר D: ס'כיף אני מתשאלת אותך עוד פעם D: מוכנה לצאת מפגרת עוד פעם? כןןןןןןןן D: באמת...את מוכנה ? יאפ. טוב ..... אז מה נשמע? סבבה. יש חדש? נופ. איך החזייה? אני כבר יום וחצי בלי חזייה :ם איך הכריות המוזרות שלך? (נו מה את רוצה, את אמרת את זה בפורום לוסט ) חחחחח כואב לי לשבת ;; הן מועכות את הבטן ;; מה עושה? כותבת בפורום. על מה את חושבת? על לונדון |מזילריר| באי נעשה משחק קטן... סבבה D:? אוקי. אז יאללה אני אומרת קטגורייה אחת בכל שורה, ואת צריכה להכליל שמה את המילה הראשונה שעולה לך בקטגוריה.. מובן? ניראה לי. אם לא- לא אכפת לי, אנחנו עדיין נשחק D: שם של להקה- לוסטפרופטס. שם של שיר- לאסט טריין. שם של עיר- חולון. שם של ערוץ- MTV2. שם של מדינה- אנגליה. ההופעה שאת הכי חושבת להיות בה- מדינה לייק
(זה הראשון שעלה לי לראש אבל אני רוצה גם אנטר שיקרי ודה בלאקאאוט) נו אולי זה היה סתם דפוק אבל מילא מה את רוצה%?&%$ אני לא חכמה כמוך - אני לא חכמה
אהה כן שחר, ואם את עדיין תוהה- אני עדיין שונאת אותך על שהצטלמת עם דה אנמי אז לפחות.... היה איתם כיף? כלכך רעדתי
התרגשתי כמו מטומטמת!!! הבנת מה הם אמרו לך? לא חחחחחחחחחחחח. אנדי אמר משהו ואני כזה "וואט?" "$5$$#$#*^*^" "וואט?" "$&*)^&$%^%#$" "וואט?" "%*&^&%%$$@$@" "אוקי
" ואז אמרתי להם "סיי שלום!" "שלום" "נו! וואיט!" ~מוציאה מצלמה~ "נאו.." "שלום" "שלום" "שלום" ואז עמדתי ליד המאבטח המפחיד וחיכיתי לילדה אחת שדיברתי איתה שם ואז היא שאלה למה אני מחכה אז אמרתי שאני רוצה תמונה והמבאח כזה "וואט דו יו וואנט???!" "פיקצ'ר?" ~פיפי פייס~ "אוקי". ואז המאבטח אמר לטום שאני רוצה תמונה אז התיישבתי לידם על הבמה וכזה הילדה שהכרתי שם צילמה ;; מרגשששששששששששששש! ובכללללללל- את מבינה מבטא בריטי ? כן אבל של דה אנאמי היה מבטא קשה ביותר
מהעיר עם המבטא הכי קשה באנגליה XDD אבל בכלל, מבטא בריטי זה סקס נכון |מזילריר| מסכימה? כן. ילדה טובה D: קיצר בשורה התחתונה- שחררררררר את יפה!!!!!!! לא נכון
ס'חנפנית אני. לגמרי XD סתם.

גם אני רוצה! ../images/Emo123.gif

קרדיט לפורום סקרים ושאלונים.
1.מהי השעה המועדפת עליך ביום? 2. יש שעון? 3.כמה שעונים היו בעבר? 4. מה כיף יותר - שעון חורף או שעון קיץ? 5.עונה מועדפת? 6. למה? 7. העונה שעכשיו, טובה לך? 8.באיזו עונה היומולדת שלך? 9.עוד כמה זמן היומולדת שלך? 10.מחכה לו? 11. אוהב לקבל מתנות? 12. ולתת מתנות? 13. מה כיף יותר לקנות - בשמים איפור או דיסקים (מוזיקה)? 14. מה היא מוזיקה בשבילך? 15. המוזיקה היא חלק גדול מהחיים? 16. המוזיקה שאתה שומע השפיעה עלייך במובן מסויים? 17.מה הדבר שהכי השפיע עלייך בחיים? 18. מה הם התחביבים שלך? 19. מאיזה אתה חושב שאתה יכול להתפרנס? 20. יש לך כשרון? 21. מהם הכשרונות שהיית רוצה שיהיו לך? 22. מקנא באנשים בעליי כשרון מסויים? 23. בכללי, אתה קנאי? 24. רגשות אצלך בולטים או שאתה שומר בבטן? 25. מהו הרגש השנוא עלייך ביותר? 26. מתי לאחרונה נפרדת ממישהו להרבה זמן? 27. מרחקים של ארצות מפרידות בין אנשים? 28. קרה פעם ששמרת על קשר על חברים/משפחה שגרו בקצה השני של העולם? 29. מהו הזמן הארוך ביותר שבילת מחוץ לישראל? 30. אוהב חו"ל? 31. איפה ממש בא לך לבקר עכשיו? 32. מקום שלא היית בו ורוצה להיות? 33. מקום שכן היית בו ורוצה להיות שוב? 34. ישראל או חו"ל? 35. עברית או לועזית? 36. מהי השפה האהובה עלייך? 37. איזה שפות אתה יודע? (להגיד כן, לא, וודקה וליברמן ברוסית לא נחשב שפה) 38. איזו שפה ממש בא לך ללמוד? 39. אוהב שאלונים ארוכים? 40. או אולי מעדיף סקרים? 41. ממציא לפעמים? 42. באיזו תדירות? 43. ארכיון - זה כיף לענות שוב ושוב על אותם השאלונים? 44. איך הגעת לפורום? 45. מאיזו תקופה בערך אתה פה? 46. מהו הפורום האהוב עלייך? 47. אם חברים שלך מהכיתה/שכבה וכו' היו נכנסים לכאן, זה היה מפריע לך לכתוב? 48. "החברים הכי טובים" זו אמת? 49. זה נכון לגביך? 50. כמה חברים הכי טובים יש לך? 51. מתי לאחרונה הרגשת שנוטשים אותך לטובת אחרים? 52. מרגיש את זה לעיתים קרובות? 53. עוד מעט אני גומרת את השאלון, תסלח לי נכון?>< 54. מהו החלק הכי כייפי של השבוע? 55. בדרך כלל אתם מתכננים אותו או ספונטנים לגבי מה שיהיה? 56. משעמם לכם? 57.מפריע לכם אם אני כותבת בגוף רבים/נקבה/זכר? 58. קוראים תשובות של אחרים? 59. אנשים קוראים תשובות שלכם? 60. חושבים שיקראו את זה?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifישששש

1.מהי השעה המועדפת עליך ביום? 00:00 2. יש שעון? כן. 3.כמה שעונים היו בעבר? 3 אני חושבת. המ. כן. יוצא לי לחליף כל 3 שנים אבל האחרון אצלי כבר 4-5. 4. מה כיף יותר - שעון חורף או שעון קיץ? חורף
5.עונה מועדפת? חורף. 6. למה? כי קר ומגניב. 7. העונה שעכשיו, טובה לך? לא.. עוד חם. 8.באיזו עונה היומולדת שלך? ביום הראשון/שני של האביב
9.עוד כמה זמן היומולדת שלך? 4 חודשים וכמה ימים. 10.מחכה לו? כןןןןןןןן. 11. אוהב לקבל מתנות? יאפ. 12. ולתת מתנות? לא חחחחחחחח 13. מה כיף יותר לקנות - בשמים איפור או דיסקים (מוזיקה)? דיסקים
14. מה היא מוזיקה בשבילך? חיים
15. המוזיקה היא חלק גדול מהחיים? יותר מידי
16. המוזיקה שאתה שומע השפיעה עלייך במובן מסויים? ניראה לי. 17.מה הדבר שהכי השפיע עלייך בחיים? שסבא שלי נפטר. 18. מה הם התחביבים שלך? לשמוע מוזיקה.. לשמוע מוזיקה.. פורומים.. בלוגים.. מייספייס.. לחפש בנים
19. מאיזה אתה חושב שאתה יכול להתפרנס? מוזיקה
להיות איזה מוכרת בחנות דיסקים/חברת הקלטות/מפיקה וכו'. 20. יש לך כשרון? לא. 21. מהם הכשרונות שהיית רוצה שיהיו לך? ציור.. שירה. 22. מקנא באנשים בעליי כשרון מסויים? כן
23. בכללי, אתה קנאי? מאוד חח 24. רגשות אצלך בולטים או שאתה שומר בבטן? בולטים
זה האופי שלי וזה המזל שלי. 25. מהו הרגש השנוא עלייך ביותר? אדישות. 26. מתי לאחרונה נפרדת ממישהו להרבה זמן? הממממממממ... לפני שנה וכמה חודשים דניאלגריי חזרה לארה"ב ולא ידעתי וזה היה עצוב מאוד
מאז לא נפגשנו
27. מרחקים של ארצות מפרידות בין אנשים? בשביל זה יש מייספייס ומסנ
הוווווווו דניגריי!!#$ 28. קרה פעם ששמרת על קשר על חברים/משפחה שגרו בקצה השני של העולם? המ. דניאלגריי
פאקק! אנחנו מכירות איזה 10 שנים כבר
29. מהו הזמן הארוך ביותר שבילת מחוץ לישראל? 4 שנים בגרמניה XD אבל באותה תקופה פעמיים ביקרנו בישראל. חופשת מולמת ובשביל ניתוח אחרכך. 30. אוהב חו"ל? מאוווווווווד. 31. איפה ממש בא לך לבקר עכשיו? LA בייבי!!! ולונדון.. עוד שבועיים וחצי
פאאאאאאאאאאק שבועיים וחצי
32. מקום שלא היית בו ורוצה להיות? נמנממנמ. ניו יורק הייתי 3 פעמים בשדה תעופה רק.. אני אשמח לצאת ממנו
ואני רוצה גם ווילס וסקוטלנד. 33. מקום שכן היית בו ורוצה להיות שוב? צרפת, גרמניה, הולנד, שוויץ, אוסטריה
בכלללללללל אללה הייתי בגיל בין 6 חודשים ל-4 שנים. ככה שאני לא זוכרת כלום. 34. ישראל או חו"ל? חו"ל. 35. עברית או לועזית? לועזית. נו אנגלית ^^ 36. מהי השפה האהובה עלייך? אנגלית. 37. איזה שפות אתה יודע? עברית, אנגלית, להבין חצאי משפטים בספרדית ולדבר כמה משפטים ^^ וערבית בביתספר איכס. 38. איזו שפה ממש בא לך ללמוד? רוסית
ורומנית! 39. אוהב שאלונים ארוכים? יאפ. 40. או אולי מעדיף סקרים? שאלונים! 41. ממציא לפעמים? לא חח 42. באיזו תדירות? - 43. ארכיון - זה כיף לענות שוב ושוב על אותם השאלונים? אהא
44. איך הגעת לפורום? אני מנהלת אותו
45. מאיזו תקופה בערך אתה פה? מהיום הראשון
46. מהו הפורום האהוב עלייך? הכי כיף לי בפורום פארמור
ואני אוהבת את פורום לוסטפרופטס ^^ 47. אם חברים שלך מהכיתה/שכבה וכו' היו נכנסים לכאן, זה היה מפריע לך לכתוב? ממש לא. 48. "החברים הכי טובים" זו אמת? לפעמים. 49. זה נכון לגביך? אני חושבת. 50. כמה חברים הכי טובים יש לך? זה משתנה לפעמים.. כרגע 3.. 51. מתי לאחרונה הרגשת שנוטשים אותך לטובת אחרים? לפני שבועיים שמור הבריזה לי והעדיפה לבלות שבוע עם ילד אחד במקום לבוא לישון אצלי 3 פעמים XDDD 52. מרגיש את זה לעיתים קרובות? כן. 53. עוד מעט אני גומרת את השאלון, תסלח לי נכון? לא ;; אני רוצה להמשיך. 54. מהו החלק הכי כייפי של השבוע? הלילה שהולכים לישון. 55. בדרך כלל אתם מתכננים אותו או ספונטנים לגבי מה שיהיה? ספונטניתתתת! 56. משעמם לכם? כן ~,~ 57.מפריע לכם אם אני כותבת בגוף רבים/נקבה/זכר? לא חח 58. קוראים תשובות של אחרים? בדרך כלל. 59. אנשים קוראים תשובות שלכם? ניראה לי שכן. 60. חושבים שיקראו את זה? אולי ^^

למעלה