FallOutGirl
New member
../images/Emo80.gif
היילו<: היי ^^ מה קורה? D: מעולה! אני מורנייסטומיט[: שלום לך. אז... ממתי את בתפוז? אוקטובר 2005. זה קשה לנהל פורום? תלוי איזה
את אוהבת לנהל בכלל? יאפ. את בכלל אוהבת את פוב? דה! הם היו הלהקה האהובה עלי איזה שנה וחצי.. אני שומעת אותם כבר כמעט שנתיים וחצי
פשוט קצת נמאס לי מהם.. ממש טיפה. את יודעת שיש לי חגורה ושעון של פוב!!! מקוריים! מלונדון!! שקניתי בהמווווווון כסף וויתרתי שם על כל דיסק אפשרי שרציתי ויש לי את כל הדיסקוגרפיה של פוב
את מכורה למחשב? כן. אם כן, נדפקת!!~1 דה!! כי..כי..את מודעת לעובדה שעד 2010 המחשבים ישתלטו עלינו?! הוווו שיט! חחחח אלא אם כן ג'יני תעלה לספינה ותתאהב בראש-חמוס[או צ'יף ,וואטאבר] ואז כאילו דילן יציל את העולם@#: טומיייייייייי
הייתי מוכנה לשנות את הסיפור ולעשות דילן עם טומי גם אם לא היה צריך להציל את העולם ~,~ צ'יף סתם מעצבן עם השיער המוזר שלו ><" וטל מוסרי עם פוניאימו XDDDDDD יווווווווווווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פתאום קלטתי את זה וכל הפרק צעקתי על אח שלי שטל מוסרי מפגר XDDDDDD קיי, עזבי. |מושפעתקשותמהאי| שש.. גם אני מושפעת קשות ~,~ מעבר חד~ איפה היית רוצה לחיות לשארית חייך? [על האי@!] חחחחחח אם האי היה רק אני וטומי אז סבבה
עם מי היית רוצה לחיות לשארית חייך?[עם טלמוסריהאימו@!] טומייייייייי (נו יון תומרקין הסקסי אש!) אוקיי,אוקיי הבנתי ת'רמז.אני פשוט אשתוק עם האי-.- לאלאלאלאלאללא. אני נהנת לדבר על האי
הייתה לך ילדות עשוקה? האמת.. אני לא יודעת מה הפרוש של המילה עשוקה
אף פעם לא ידעתי. לי כן*מייבבת* זה טוב או רע?
|כאאאאאאפות| מה הסרט האהוב עלייך?D: לא יודעת חח אני אוהבת הרבה
מה הסרט שהכי השפיע עלייך? ניראה לי 13
מה הפריט האחרון שקנית? פוסטר של פיונרל פור אה פרינד
אבל אם ממש פריט לבוש אומשהו אז.. כפפות פראנק
את אוהבת קרמבו?|יאמימאמי| יאפ. עד שזה עושה לי בחילה XD רוצה לחזור ללימודים? לא.. אבל אני גם לא רוצה שביתה XD יכול להיות נחמד אם נלמד יום כן ויום לא. ונלמד 11:00-17:00 דיי זה יכול להיות מגניב לגמרי!!
היילו<: היי ^^ מה קורה? D: מעולה! אני מורנייסטומיט[: שלום לך. אז... ממתי את בתפוז? אוקטובר 2005. זה קשה לנהל פורום? תלוי איזה