הקורבן!

../images/Emo59.gif הקורבן! ../images/Emo123.gif../images/Emo88.gif

קודם כל, אני מצטערת ששבוע שעבר הפינה לא נפתחה. התעוררתי קצת מאוחר ולא שפוייה, אז פשוט תצטרכו לסלוח לי.
בשבוע שעבר נחקרה הגר - HagarStar. ולפי בחירתה, הנחקרת השבועית [עם איחור של שבוע] היא דניאל - WritingOnTheWalls
תשלחי לי במסר את הנחקר הבא לשבוע הבא
- מכיוון שאני לא יודעת אם היא עדיין בפורום [לא ראיתי הודעות שלה כבר כמה זמן
] אז אני אבחר את הנחקר השבועי שיהיה אחריה, אם היא לא תראה נוכחות.
וכרגיל אבל קטלני לא כרגיל [איזה משפט דבילי], כסחו אותה בשאלות.

a k c

New member
../images/Emo109.gifהוווו../images/Emo9.gif

מה נישXD? בת כמה? כיתה? איך עברה עליך השביתה? עצובה שנגמרה? איך את מבלה בחנוכה? כמה סופגניות כבר אכלת
? בכמה קילו עלית?
סתםXD מה המילוי הכי טעים לסופגניה? ריבה/ריבת חלב/שוקולד/ כלום? נמנמנמ...את אוהבת שחופרים לך?
חבל. כי נגמרו לי השאלות

D:

ה נישXD?מהההההה. לול. בת כמה?אני בת כמה שאת רוצה שאני אהיה.D: כיתה?נו טוב, 10! איך עברה עליך השביתה?אני לא גרה בארץ:) עצובה שנגמרה?... איך את מבלה בחנוכה?בללכת לבצפר;; כמה סופגניות כבר אכלת?1! זהו! בווהוו בכמה קילו עלית? סתם. חשבתי שמפסיקים לספור קילו אחרי ה378. מה המילוי הכי טעים לסופגניה? ריבה/ריבת חלב/שוקולד/ כלום?כלוםםD: נמנמנמ...את אוהבת שחופרים לך?בשמחה. חבל. כי נגמרו לי השאלות אוי לאD:

XDDD. אז תעני לעדי :)

אנשים פה לא מתאמצים אם הם לא רואים שהנשאלת נוכחת. D:

mcfly danna

New member
טוב...

למה לא שואלים? אז....מה קורה? אני דנה, נעים להכיר... אז מה עושה בחייך? נהנית לפחות? איזה שאלה דבילית נכון? אבל לפחות היא מקורית.... כמה ספוגניות כבר אכלת? זהו? אני אכלתי יותר..... אוהבת את חנוכה? איזה חג את הכי אוהבת? איזו עונה? מה בא לך לעשות עכשיו? למה את לא עושה אותו? זאת לא סיבה!!! XDD משעמם לך עכשיו? את אוהבת שאלונים חופרים כאלה? אני חולה על חפירות.... נכון זה מוזר שאני עונה לעצמי? גמאני חושבת ככה... טוב, אין לי שאלות מקוריות...

אוקיי

למה לא שואלים? כי אנשים לא אוהבים אותי אז....מה קורה?הכללללללל בסדר. אני דנה, נעים להכיר... אני דניאלגרייD: אז מה עושה בחייך?המ, ישנה ,שומעת מוזיקה, נוושמת, חברים, והולכת להופעות. נהנית לפחות?יאפ! איזה שאלה דבילית נכון?לאD: אבל לפחות היא מקורית....אהא. כמה ספוגניות כבר אכלת?1! זהו?כן! אני אכלתי יותר.....עלבטוח, כל אחד אכל יותרממני. אוהבת את חנוכה?זה נחמדD: איזה חג את הכי אוהבת?הלוואין!!!!!111111111111 איזו עונה?חורףD: מה בא לך לעשות עכשיו?סקס למה את לא עושה אותו?כי את לא כאן זאת לא סיבה!!! XDD משעמם לך עכשיו?כןXD את אוהבת שאלונים חופרים כאלה?הם בסדרD: אני חולה על חפירות.... נכון זה מוזר שאני עונה לעצמי?לא גמאני חושבת ככה...מגניבD: טוב, אין לי שאלות מקוריות...לאנורא!

טוב... רק כי משעמם. ../images/Emo69.gif

היי.
זאת את,המגעילה שהייתה בטונות של הופעות,נכון? חשבתי ככה.
מאיזה הופעה הכי נהנית? למה? מאיזה הופעה הכי התבאסת? מי הזמר הכי גרוע בלייב? והכי טוב? איך זה לגור בקליפורניה? [
] מתי עברת? בת כמה את?
כיתה? מנגנת על משו? אם כן-כמה זמן? היית בהופעה של פארמור? >< [אלתגידיכןאלתגידיכןאלתגידיכן] איך היה-אם כן?
היית בהופעה של דיס פרובידנס?! עזבי את ההופעה... ראית את דיוויד?!?! [די נו,אל תגידי כן. XD] סתם כי מעניין אותי לדעת-יש לך חברות יהודיות שם,כאילו? אין לי כוח לעוד.
לא חפרתי.

כן אה.

היי. שלוםD: זאת את,המגעילה שהייתה בטונות של הופעות,נכון?אני המגעילה, אכן. D: חשבתי ככה. מאיזה הופעה הכי נהנית? למה?המ, יש יותר מדי;; מאיזה הופעה הכי התבאסת?דה הנקס. מי הזמר הכי גרוע בלייב? והכי טוב?עאה.. סאבלימינאל אני מניחהXD הכי טוב יש יותר מדי לול איך זה לגור בקליפורניה?כייף ולא כייף! יש הרבה סיבות. מתי עברת?באוגוסט שעברעבר בת כמה את?בת כמה אני נראית? כיתה?10 מנגנת על משו? אם כן-כמה זמן? חלילית מכיתה ג'XD גיטרה שנתיים+ , ובאס כבר עוד מעט שנה. היית בהופעה של פארמור? >< [אלתגידיכןאלתגידיכןאלתגידיכן] אני אומרת.. כן. איך היה-אם כן?בין ההופעות הטובות. אני נפלתייי.;; היית בהופעה של דיס פרובידנס?! עזבי את ההופעה... ראית את דיוויד?!?! [די נו,אל תגידי כן. XD] לול הייתי בהופעה של דיס פרובידנס עם פארמור פעם אחת. חהחהחהחהחהחההח כן ראיתי את דייוייד. ועקבתי אחריו.____________. סתם כי מעניין אותי לדעת-יש לך חברות יהודיות שם,כאילו? כןD: רובן למען האמת. אנחנו גרים בסביבה עם מלא יהודים! JEWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

WalkingOnWater

New member
חחחחחחח......../images/Emo110.gif

ס'מצחיקות אתן... אני רוצה את אנדי *נגעתי בארץ* חיחי הוא כזה מאאאמי.... ~מרגישהלאקשורהאבלהייתיחייבתלהגידמשהו~

כפרעלאנדי!!!!!!!!1111

אבל אישית, אני כלכך מעדיפה את ריאן יותר! כלכךכלכךכלכךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך. ריאן הוא פשוט

WalkingOnWater

New member
גאונה.../images/Emo110.gif

היא מעדיפה את ריאן על אנדי... אני לא ממש מכירה את ריאן אז אני לא יכולה להשוות... אבל אנדי
ס'חמוווד!!! חיחי הוא שם תמונות חדשות במייספייס

מה?

מהמהמהמהמה מפתאוםםםם בחיים!!!!!!!!!!!!111111 אני באובססיה עם דייויד כבר שנה+! אז המ, לא. דייוייד הוא בין ה8 המוזיקאים שאני הכי אוהבת(H) דייוייד~!@$#%%$@#

אני ../images/Emo3.gif

מאיפה? רחוב: מספר בית: בת כמה? תאריך לידה: צבע שיער: צבע עיניים: גובה: משקל: (לא חייבת XD) מידת נעליים: מידת חולצות: מכנסיים: מגושרת? מה השעה עכשיו? תאריך? חודש? שנה...? יא ממש אין לי מה לשאול חח.. מה את עושה עכשיו? כיף לך לעשות את זה? אפשר להצטרף? את הולכת לחוגים? איזה? שרה במקלחת? ובשירותים? בבית? ברחוב כשאין אף אחד בסביבה..? ורוקדת? גם ברחוב? מקווה שעדיין לא הפחדת את השכנים.. את גרה בבניין או בית פרטי? אם בבניין- איזה קומה? יש מעלית? ומדרגות? נכן מדרגות זה מעצבן? אבל עושה כושר...? כשתהיי גדולה את תהיי עשירה? ובאיזה עבודה תעבדי? את תאהבי את העבודה שלך? ואיך יראה בעלך לעתיד? כמה ילדים את תרצי ממנו? ואיך יקראו להם? תהיי אמא טובה או שתמררי להם את החיים? את תלבישי אותם כמו פקצות?(כמו שהאמאות בימנו עושות..) טוב אני צריכה לעוף..... מקווה שנהנת

למעלה