הקורבן!

ישששD:

מאיפה?בוורלי הילס רחוב:Doheny! מספר בית:220. תבואיD: בת כמה?אעה.D: תאריך לידה:לאאוהבת יומולדת צבע שיער:חוםכהה אבל משתנה צבע עיניים:חום גובה:לאיודעת! משקל: (לא חייבת XD) 378! מידת נעליים:38 מידת חולצות:יש לחולצות מידה?O___O' מכנסיים:אין לי מושג. תמיד חשבתי שקונים מכנס מאיך שהוא נראה, לא מהמידה לול מגושרת?לא לעוד הרבה זמן מה השעה עכשיו?10:41 תאריך?מה התאריך? חודש?אנחנו בנובמבר או בדצבמבר? דצבמבר לא? כן נראלי שכן שנה...?07! יא ממש אין לי מה לשאול חח.. חהחהחה מה את עושה עכשיו? סקס. כיף לך לעשות את זה?תמידD: אפשר להצטרף?כן כמובן! את הולכת לחוגים?אחדD: איזה?בססס שרה במקלחת?דהההD: ובשירותים?לוללל בבית?כן, אנשים צועקים עלי. ברחוב כשאין אף אחד בסביבה..?ברחוב כשאנשים בסביבה, כן. ורוקדת?שבאלי. גם ברחוב?גם שבאלי. מקווה שעדיין לא הפחדת את השכנים.. הם נראלי פחדו מהזיופים שלי. את גרה בבניין או בית פרטי?לא הייתי מגדירה את זה לא ככה ולא ככה. אם בבניין- איזה קומה?זה מן קומפלקס. קומה שניים! וואעה. יש מעלית?לא. ומדרגות?אנחנו עפים! נכן מדרגות זה מעצבן?הדבריהכי מעצבן בעולם! אבל עושה כושר...?שאני לא עצלנית! כשתהיי גדולה את תהיי עשירה?ברור. ובאיזה עבודה תעבדי?משהו עם מוזיקה. את תאהבי את העבודה שלך?אם זה יהי המוזיקה אז כן ואיך יראה בעלך לעתיד?סקסי מאדרפאקר כמה ילדים את תרצי ממנו?איכ ילדים.אפילו לא אחד!!1 ואיך יקראו להם?... תהיי אמא טובה או שתמררי להם את החיים?לא יהיו ולא יהיו! את תלבישי אותם כמו פקצות?(כמו שהאמאות בימנו עושות..)חס וכרפס! אני אלביש אותם מהוטופיקD:

למעלה