כלבים תוקפניים

לארי

New member
../images/Emo128.gifתזכורת: איסור פרסום פרטים אישיים

טל שלום, אני רוצה להזכיר ולחדד את נקודת איסור פרסום פרטי תושבים בפורום. אין לפרסם שום פרט על תושב, שמו, כתובתו, שם הרחוב או כל פרט מזהה אחר מעל גבי הפורום הציבורי. זאת ללא קשר לעניין הנדון אלא כקו מנחה כללי. הפורום אינו בית דין שדה ואני אמון על כיבוד זכותו לפרטיות של כל אחד באשר הוא. אתה יודע שמישהו עשה משהו פלילי\בריוני? פשוט תתלונן עליו ! (לשם הקלת תהליך התלונה אעלה בקרוב לפורום טופס שיחסוך את הצורך ללכת למזכירות. יש להוריד את הטופס למחשב האישי, למלא את הפרטים ולשלוח לגורם האוכף את החוק (במקרה שלנו- המועצה). בשום מקרה, אין להעלות לפורום טופס תלונה מלא או להתלונן עם פרטים אישיים מעל גבי הפורום. הודעות כאלו יוסרו מיידית. האתר לא ישמש כבית משפט או ככלי לאכיפת החוק! אין מניעה בהעלאת תמונות של בעלי חיים לפורום.זאת בכפוף לכך שאין בתמונה או בהודעה שום פרט מזהה שמסגיר או חושף פרטים אישיים של בעליו.

טל ע

New member
על כלבים ושקט 2

ללרי ,זאת אכן היתה כונתי כפי שמופיעה אצלך בשורה האחרונה.. לשומר השקט הבלתי מזוהה/נלאה..אתה לא תחליט מה מוצא ומה לא...ואם זה לא מענין אותך אני מרשה לך לדלג...לשחק בציניניות מאחורי שם בדוי מתאים לפורומים אחרים בתפוז...

אני בוחר לדלג

ואת יכולה להמשיך לקונן.לצלם לי את הכלב ? ומה מחר תצלמי את האוטו ואחר כך את הבית ואיפה הפרטיות. תני לחיות בשקט.

טל ע

New member
על כלבים ושקט 3

אני זה הוא ולא היא!להבדיל ממך אצלי אתה יכול להקליק על השם ולהיכנס לתיבה שמוסרת את פרטי האישיים. ולעניננו..לא ניראה לי הוגן בשם הפרטיות להתחבא כל הזמן.אני לא יודע אם בכלבך מדובר והאם כלבך הוא המפגע שכלם מתלוננים עליו בכל אופן איכות חיינו קודמת לערך החיסיון שאתה כל כך דבק בו... ושוב אתה מוזמן לדלג אם נמאס לך לדוש בזאת...

טל ע

New member
למאיים ה"לא נאור"

א.אני איתך ב.אין לזה קשר לכפר אורנים.ג.היגיע הזמן להכריז מלחמה.ד.כלב שיתקוף אותי יורעל.ד.במלחמה כמו במלחמה.

אזהרה לבעלי הכלבים המשוטטים

ראשית,תודה לבעלי הכלב החום {אני מכיר אותו}שחיסל היום בבוקר את החתול שלי. הרבה תלונות,הרבה דיבורים,ילדים מותקפים,ואתם ברוב חוצפתכם ממשיכים לשחרר את הכלבים מאוחר בלילה או מוקדם בבוקר כאשר לא רואים----שפנים מגדלי כלבים. נמאס מהחרה של הכלבים שלכם,ונמאס מכם.יש גבול לכל דבר וכאשר אין גבול זה חוזר בבום!!! ראו אוזהרתם !!!אל תתפלאו באם הכלב לא יחזור באחד הימים הקרובים {ולא תהיה זאת יד המקרה}....לא עושה לכם חשבון יותר

בהמשך לחתול שנטרף, גם ביז'ו מת !!!!

אני מנסה להכניס הודעה מאצלנו מפורום חתולים. כולנו עם מיכל בצערה!!!!!!! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=16&msgid=50945775 הקישור גם למטה בהודעה.

לארי

New member
חברים ,איומים מקומם לא בפורום!../images/Emo128.gif

מציע לשמור על תרבות דיון למען כולנו.
!

בז'בז' העכביש שלנו מת

בצער רב אני מודיעה על מות בז'בז'... תשמע הפורום הופך להיות מקור הבידור מס' 1 ..... ארץ נהדרת הרבה מאחור...

לארי חביבי--תרבות הדיון זהו חלק מתר

מתרבות בכלל.להפר חוק זה גם לא תרבותי במיוחד כאשר זה פוגע או מפחיד נשים וטף.כשיש תרבות דיבור ואין תרבות מעשה אז מה הועילו חכמים. בעלי הכלבים חייבים לקחת אחריות ולטפל בכלבים.לא לשחרר אותם לבד אך ורק מהסיבה שהם צריכים לכבד את שכניהם לפני שמדברים על החוק. מאד קל לגדל כלב,לשחק איתו,לאהוב אותו,ולשלוח אותו לחרבן אצל השכן בגינה או על יד הכניסה לבית שלו. אם בעלי הכלבים באמת היו אוהבים את הכלבים שלהם(ולא את עצמם) אז הם לא היו משחררים אותם כי הם היו דואגים להם. ואם לאחר כל מה שנאמר וכל מה שקרה(יש תמונה בפורום)הם לא מתחילים לדאוג לכלבים אז צריך לדאוג שהם ידאגו!!! והאמן לי לארי,אני אין לי כוונה לפגוע באף כלב אבל יש לי כוונה גדולה לדאוג לכך שהכלב המשוטט יחליף בעלים.

לארי

New member
מסכים עם דבריך לכל אורך הדרך, אבל

חשוב גם שתבין שבפורום אנחנו יכולים (וחייבים) להקפיד על תרבות הדיון. מאידך,הפורום אינו הכלי לאכוף את תרבות המעשה ! לשם כך ישנם גורמים ומוסדות מוניציפאלים שזאת חובתם וסמכותם והפורום אינו אחד מהם.

למעלה