עונה 2 פרק 9

LeAnnDylan

Well-known member
שאלה

לא ממש קשור לפרק, כאילו כן אבל נממ מתחילת העונה אני אומרת לעצמי שאני אכנס לכאן כדי לשאול וכל פעם אני שוכחת
מה יש לסם ביד? כאילו אני מניחה שאם הוא נמצא עם זה כל כך הרבה פרקים זה משהו שקרה לו מחוץ לסט אבל אני מניחה שתירצו את זה איכשהו בסדרה, אני רק לא זוכרת שאמרו על זה משהו. אז אממ השאלה שלי, הסבירו איכשהו את מה שקרה לו ביד? ואם זה מחוץ לסדרה מה באמת קרה לו?

darklighter

New member
פעם הוא שבר את היד במהלך הצילומים../images/Emo190.gif

לא התייחסו לזה בסדרה...

riktal

New member
../images/Emo4.gif כן התייחסו לזה בסידרה

הוא שבר את היד בזמן שעשה את אחד הפעלולים בסידרה. בסוף אחד הפרקים (אני חושבת שזה הפרק עם האישה המתה שהחבר שלה מחזיר אותה לחיים - לא זוכרת איזה פרק זה בדיוק, אבל הוא בתחילת העונה השניה) לאחר שהם מסיימים להלחם באישה המתה, סם אומר לדין שנדמה לו שהאישה שברה לו את היד.

עוד מספר פרטים על הפרק..

שחקנים אורחים Kate Jennings Grant בתפקיד דר. לי Sonja Bennett בתפקיד פאמלה Nolan Funk בתפקיד ג'ייק טאנר Chilton Crane בתפקיד בוורלי טאנר Bobby Hosea בתפקיד הסמל ציטוטים
Dean: All your weirdo visions are always tied to the Yellow-Eyed Demon, somehow.
Dean: I’m gonna go down there, see if I can find some help. My partner’ll stick around, keep you guys safe. Dr. Lee: Safe from what? Dean: We’ll get back to you on that.
Sam: It’s over for me. It doesn’t have to be for you. Dean: No? Sam: No. You can keep going! Dean: Who says I want to? Sam: What? Dean: I’m tired, Sam. I’m tired of this job, this life, this weight on my shoulders, man. I’m tired of it. איזכורים
Dean: Billy Gibbons, Frank Beard, U.S. Marshalls. שמם של שני חברים בלהקה ZZ Top
Dean: See if one of us can bang Lindsay Lohan. אני מניחה שאין מה להסביר פה. נכון?
Sam: That wasn't school, Dean. That was Schoolhouse Rock! איזכור לסדרה מצויירת ששודרה בשנת 73 ברשת ABC. כל פרק היה קשור למוזיקה ולימד משהו בנושאים כמו היסטוריה, מתמטיקה, לשון וכו'.
Dean: I feel like Chuck Heston in The Omega Man. איזכור לסרט "איש האומגה" משנת 71 שבו צ'רלטון יוסטון הוא אחד האנשים היחידים על כדרה"א שלא נדבקו בוירוס קטלני אשר גורם לאנשים להפוך למטורפים.
Dean: You’ve got a neighbor named Mr. Rogers? איזכור לסדרת הטלויזיה Mister Rogers' Neighborhood לילדים בערוץ PBC.

snitzi

New member
אחד הפרקים שהכי אהבתי =]=]

דין
כל כך מושלם =] מוזר לחשוב שעד עכשיו היו רק 31 פרקים.. זה קצת.. =/ למרות שמשדרים את זה פעם שבוע.... קיצרון: אהבתי ביותר =]=]

למעלה