שיער
LeAnnDylan Well-known member 17/1/08 #12 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifזהו אפשר להצביע../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif זכרו, ניתן להצביע רק לתמונה אחת
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifזהו אפשר להצביע../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif זכרו, ניתן להצביע רק לתמונה אחת
S symptoms New member 17/1/08 #15 הו יופי, משהו קל, לפחות יותר מהשירים. והיית חייבת לבחור את התמונות הכי נוראיות שלה? . קרי רעות
LeAnnDylan Well-known member 17/1/08 #20 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כן! והן לא נוראיות, הן ממש חמודות צ'אבי קרי
S symptoms New member 18/1/08 #24 אגב, עכשיו אחרי שאני מסתכלת שוב על התמונות, אני לא מבינה למה התעקשו לעשות לה פן כמעט כל הזמן. יותר יפה לה קצת מתולתל. רעות
אגב, עכשיו אחרי שאני מסתכלת שוב על התמונות, אני לא מבינה למה התעקשו לעשות לה פן כמעט כל הזמן. יותר יפה לה קצת מתולתל. רעות
W West Doll New member 18/1/08 #25 מתולתל ממש כמו ב10 לא יפה../images/Emo11.gif אבל קצת גלי זה מאוד יפה לה כמו ב3 נגיד...ונתעלם לרגע מהסיכה הזאת
מתולתל ממש כמו ב10 לא יפה../images/Emo11.gif אבל קצת גלי זה מאוד יפה לה כמו ב3 נגיד...ונתעלם לרגע מהסיכה הזאת
S symptoms New member 18/1/08 #26 לא יפה זו הגזמה, אני הייתי הולכת על פחות יפה . ואני מעדיפה את המתולתל על החלק לגמרי, זה לא מתאים לה פשוט . אני הכי אוהבת שיש לה קצת גלי למטה . ואכן, נתעלם מהסיכה. רעות
לא יפה זו הגזמה, אני הייתי הולכת על פחות יפה . ואני מעדיפה את המתולתל על החלק לגמרי, זה לא מתאים לה פשוט . אני הכי אוהבת שיש לה קצת גלי למטה . ואכן, נתעלם מהסיכה. רעות
LeAnnDylan Well-known member 19/1/08 #30 כשעושים פן שוק של הפרחות בטירה אני מסכימה זה נראה רע, אבל כשיודעים לעשות פן זה דווקא סבבה