דיון!

טוי בוי

New member
../images/Emo6.gifדיון!../images/Emo60.gif../images/Emo6.gif

עם איזה שמיכות אתם הכי אוהבים לרכב? [יש שני סוגים אחת שהיא בצורה של האוכף ואחת מרובעת כזו]
עם איזה מושכות אתם הכי אוהבים לרכב? [יש בד ויש עור]
עם איזה אוכף אתם הכי אוהבים לרכב? [יש בד ויש עור]
עם איזה רואשיות אתם הכי אוהבים לרכב? [בד או עור]
עם מה הכי אתם אוהבים לרכב? צ'אפס או מגפיים?
על איזה סוס אתם אוהבים לרכב בקפיצות? [בצפר]
על איזה סוס אתם אוהבים לרכב בדרסאג'? [בצפר]
על איזה סוסים אתם מעדיפים לרכב? פונים או גדולים או פונים גדולים?
עם איזה חגורת בטן אתם רוכבים? [בד פשוטה או עם גומי או עור?

ובכן...../images/Emo24.gif

יש דברים רבים שאין ביכולתי לבחור... למשל חגורת בטן: זה רק הסוס! אני לא יכולה להחליט מה נוח בשביל הסוס...!
אני הכי אוהבת את השמיכות בצורת האוכף... זה כל כך חמוד! זה כאילו אין אוכף בכלל!
מושכות? המממ... מושכות לולאה! זה כזה כיפי! חחח, וגם מושכות מבד... כי אם מזיעים בעור אז...
הם מחליקות.
אוכף עור הוא נוח מאוד אבל אוכף אויר זה הדבר הכי נוח בעולם!
ראשית בד, היא קלה יותר ולא מפריעה לסוס.
אף אחד... אני אוהבת נעלים גבוהות ומכנס רכיבה.
בקפיצות: פולי.
בדרסז': קיפי\קווין.
אני מעדיפה סתם ככה פונים אבל אם זה רכיבה רצינית (תחרות) אז סוסים גדולים.
כפי שאמרתי, מה שנוח לסוס... אני מעדיפה חגורת בד עם כריות כיון שזה ניראה נורא נוח לסוס. אחלה שאלון חמודונת!

zohark

New member
אלה יש לי שאלה בקשר לסוס שהיה אצלכם

אם את לא מכירה אז בבקשה תשאלי רוכבים ומדריכים וותיקים מאצלכם כי באיזה תחרות אחת ממש התלהבו מהקטע שהוא עוד חיי נשם וקופץ. קראו לו ז'יטנו, הוא היה אפור, האנובר אם אני לא טועה. והוא סטאליון. הוא היה מבוגר מאוד. עכשיו הוא בן 23 לפחות...אם לא הטעו אותי. בקיצור הוא היה שלי עד לפני חצי שנה, ואז עבר לבצפר לקפיצות ומקבל יחס מעולה...חחח אני בטוח שהרוכבים הוותיקים אצלכם מכירים אותו כי הוא עבד הרבה שנים, ממה שהבנתי גם קפיצות וגם דרסז'.

טוי בוי

New member
השם די מוכר לי אבל אני ../images/Emo60.gif

חושבת שהוא לא אצלינו או שאני פשוט לא מכירה יש לנו מלא סטליונים ויש מלא מהגזע שלו אבל אין לנו סטליון בבצפר....אני ישאל את אסתר או נטע אולי הן ידעו... פשוט השם ממש מוכר לי!

אלה הוא לא שאל אם יש לכם סוס...

בחווה כמו שהוא תיאר... הוא שאל אותך אם הכרת סוס שהיה בחווה שלכם בשם ז'טינו...ושאר הפרטים.. ואם עוד בתקופה שאת היית בחווה ראית אותו או שמעת עליו... כי הסוס הזה עכשיו בחווה שלו...

אורלי 7

New member
אני מכירה אותו

הוא היה מתחרה בתקופתי, נדמה לי שקפץ בעיקר. רכב עליו..........ברח לי השם, מדריך נחמד מאוד מרשפון - אם תגיד שמות אני אזכר. סוס מקסים!

zohark

New member
חחחחח בתחרויות כל המדריכים אמרו לי

שהם התחרו עליו חחחחח לפני איזה 10 שנים. סוס תותח! בסביבות גיל 20 הוא עשה איתי מסלול 140 חחח בחיים לא ראיתי סוס כזה...דרך אגב עכשיו קוראים לו "ארל גריי" (בעיקר בגלל שהוא אפור ושאהבנו את השם) ורק אחרי איזה שנה שהוא היה פה גיליתי את השם שלו כשדיברתי עם מדריכים מרשפון...

Shai Felton

New member
מיי צ'ובות../images/Emo175.gif

עם איזה שמיכות אתם הכי אוהבים לרכב? מרובעת - יותר נוח לשים.
עם איזה מושכות אתם הכי אוהבים לרכב? עור
עם איזה אוכף אתם הכי אוהבים לרכב? עור
עם איזה רואשיות אתם הכי אוהבים לרכב? עור
עם מה הכי אתם אוהבים לרכב? מגפיים
על איזה סוס אתם אוהבים לרכב בקפיצות? אוטי גיל וכפיר...
על איזה סוס אתם אוהבים לרכב בדרסאג'? גיל...
על איזה סוסים אתם מעדיפים לרכב? סוסים גדולים - אבל גם פונים גדולים זה נחמט
עם איזה חגורת בטן אתם רוכבים? עשויה מעור, ובצד אחד יש גומי...

Juli kleo rullz

New member
אוקיי אז ככה... ../images/Emo15.gif

שמיכה: מרובעת!
מושכות:עור, בד זה מעצבן!
אוכף: עור
ראשייה: עור
עם מה רוכבים?: צ'אפס הכי נוח! אבל לתחרויות מגפיים... ברור...
סוס קפיצות: ג'וליה וקליאו!
סוס דרסג': ברור שג'וליה!
גדולים בעיקרון... אבל ג'וליה היא כזה פונית גדולה... היא פשוט קצת נמוכה וגם עליה אני אוהבת נורא לרכב!
חגורת בטן: זה תלוי בסוס... כל סוס עם החגורת בטן שלווזאת שמתאימה לו... אחלה שאלון! ממש אהבתי!!!

טוי בוי

New member
טוב אני ../images/Emo60.gif!!

אני אוהבת לרכב רק עם שמיכות מרובעות, אני שונאת את האלו בצורה של האוכף!!!
אצלינו יש בעיקר בד ואני שונאת בד!!! טוב לא שונאת אבל לא אוהבת כי זה עושה לי פצעים לפעמים..... לג'רי [הוא היחיד אני חושבת] יש מושכות עור והן נוחות הכי בעולם!!!!!!!!!
אני אוהבת אוכפי עור אבל לא קשים אבן אוכפי עור כאלו נוחים....
אני אוהבת את ראושית הב של בלו [סוס לשעבר אצלינו] היא כחולה סגולה/וורודה כזו אבל יותר יפה רואשית עוד בצבע שחור [חום כהה כזה מרחוק נראה שחור לא השחור המגעיל] שונאת רואשיות מעור בצבעים כמו: שחור, אדם [ראיתי פעם איכס!
], לבן, חום בהייר ובורדו בקיצור כל המיוחדות האלו...
אני רוכבת רק עם צ'אפס זה נוח ולא צריך להיסחב איתם כמו מגפיים וזה לא חם כמו מגפיים ותמיד שחם אפשר להוריד...
קפיצות: טוי בוי [פחות], רמבו [מידי פעם לא מזיק היתה לי תקופה עליו אבל הוא כזה נאכס], קלייד
הכי נוח, סילבר לא משהו אבל בסדר, סידני לא רכבתי הרבה זמן אבל היא אחלה אני יחזור עליה כי החצי נוסעת שבוע הבא אני ירכב עליה אני מקווה..!
דרסאג': אני אוהבת את כולם חוץ מ: קלייד וסילבר... בשיעור אני רוכבת על ג'רי כי הוא הכי מקדם אבל על השאר גם כיף לרכב...
אני אוהבת סוסים נורמליים 160 סמ 170 סמ לא ענקיים ולא ממש קטנים פונים גדולים זה עוד איכשהו בסדר...
החוגרות בטן שלנו הן כולן מבד והיו 2 עם גומי 1 מעור שווה כזו ואחת מבד שנקרעה אז כולם ם פשוטות כאלו ויש את העור אבל משהו מהפרטיים השטלתו עליה כבר....
למרות שגם כך היא היתה ממש ענקית והיתה תקופה שטוי בוי היתה לא אחת כזו ונורא אהבתי אותה היא היתה מעור ועם גומי והיא היתה מ-צ-ו-י-נ-ת אבל מי יודע איפו היא ....

˜Me˜

New member
עונה

עם איזה שמיכות אתם הכי אוהבים לרכב? [יש שני סוגים אחת שהיא בצורה של האוכף ואחת מרובעת כזו] מרובעת. עם איזה מושכות אתם הכי אוהבים לרכב? [יש בד ויש עור] עור. עם איזה אוכף אתם הכי אוהבים לרכב? [יש בד ויש עור] עור... עם איזה רואשיות אתם הכי אוהבים לרכב? [בד או עור] עור.. עם מה הכי אתם אוהבים לרכב? צ'אפס או מגפיים? מגפיים על איזה סוס אתם אוהבים לרכב בקפיצות? [בצפר] תודה על ההתחשבות. על איזה סוס אתם אוהבים לרכב בדרסאג'? [בצפר] כנ"ל. על איזה סוסים אתם מעדיפים לרכב? פונים או גדולים או פונים גדולים? פונים גדולים+סוסים גדולים. עם איזה חגורת בטן אתם רוכבים? [בד פשוטה או עם גומי או עור? לא ממש משנה לי..
וBTW, מי שכותב/מעתיק שאלות, נא לשים לב, שהשאלות יהיו מופנות לרוכבי אינגליש+דרסז' כאחד, ולא לאינגליש בלבד[ואני לא כותבת לווסטרן בלבד, כי, 99% מהשאלות, על אינגליש, ולאו דווקא על השאלון הזה].

גם אני רוצה לענווותתתת ../images/Emo176.gif

עם איזה שמיכות אתם הכי אוהבים לרכב? עם שמיכות מרובעות זה הרבה יותר נוח ויפה לדעתי...
עם איזה מושכות אתם הכי אוהבים לרכב? הכי נוח לי זה עם מושכות מבד כי כאשר מלטפים את הסוס והוא מזיע אז המושכות מחליקות מהיד...
עם איזה אוכף אתם הכי אוהבים לרכב? עם אוכף מעור!!
עם איזה רואשיות אתם הכי אוהבים לרכב? עם רואשיות מעור, הרבה יותר יפה ונוח, ולא נהרס מהר.
עם מה הכי אתם אוהבים לרכב? צ'אפס או מגפיים? עם צ'אפסים בקיץ וגם מגפיים בחורף, כי בחורף יש מלא בוץ וגם קר אז זה מחמם ובקיץ נורא חם לרכב עם מגפיים!! אבל בתחרות ברור שעם מגפיים ואני הולכת לעשות צ'אפסים בשביל תחרויות!!..
על איזה סוס אתם אוהבים לרכב בקפיצות? אפולו המלך!!
על איזה סוס אתם אוהבים לרכב בדרסאג'? גם אפולו המלך!!
על איזה סוסים אתם מעדיפים לרכב? פונים או גדולים או פונים גדולים? אני מעדיפה לרכב על סוסים גדולים!! זה נותן הרבה בטחון בקפיצות.. כי המכשולים נרראים מאוד קטנים על סוסים גדולים!! והצעד יותר כייף אצל סוסים גדולים!!
עם איזה חגורת בטן אתם רוכבים? [בד פשוטה או עם גומי או עור? אני רוכבת עם חגורה מגומי שהמעטפת שלה מפלסטיק כזה דמוי עור... והיא חגורה ממש טובה, לא פוצעת את הסוס, ויש גומי מ-2 הצדדים!!..

Edubite

New member
תשובותיי...

- אני מאוד אוהבת את המרובעות, הם בדרך כלל יושבות יותר מסודר על הסוס והם גם יותר יפות בעיניי...
- כרגע על הראשייה של אדי יש מושכות מבד שהן טובות מאוד ופחות מחליקות לי מבדרך כלל (עדיין מחליקות- אבל פחות)
- אםם... לא רכבתי אף פעם על אוכף סינטתי (בד) אז אני לא ממש יכולה לענות...
- כנ"ל...
- צ'אפס...הכי נוח ויש בו חופשיות לזוז.. גם תופסות את הצורה של הרגל אחרי כמה זמן שזה נחמד!
- מאז הפנסיון אני לא ממש רוכבת על הרבה סוסי בית ספר אבל הסוסת בית ספר הכי כיפית בקפיצות היא כמובן המושלמת הבלתי מעורערת, מלכת הסוסים, אשלי!!!
- מסוסי הבית ספר- אפאצ'י.. הוא כל כך נוח וכשהוא עובד נכון ממש מרגישים את זה!
- אני אוהבת לרכב על סוסים שריריים.. כאילו, בעלי נפח. נגיד אדי הוא ענק ולעומת זאת אפאצ'י הוא קטן מבחינת הגובה אבל שרירי מאוד.. אני לא ממש נהנת לרכב על הסוסים המקומיים/ערבים קטנים כאלה... כי אני מרגישה שאני הולכת לעוף מהם...
- החגורת בטן היחידה בחווה שעולה על אדי היא שילוב של בד ועור למרות שלדעתי גומי זה הכי טוב! זהו.... אלה... כל הכבוד על השאלון!!!!!!

אני

אוהבת לרכב עם שמיכה בצורת אוכף...... מושכות-בד! אוכף- יש לנו אוכף מבד כזה ואין ממש הבדל לפי דעתי (לא שניסיתי אותו כל כך הרבה!) אבל אני רוכבת עם העור על מיסי! עם מה לרכב?-צ'אפס שולטים! סוס בציפר לקפיצות-ג'ינג'ר אהובתי! סוס ביצפר דרסאג'-קרמבו העגבניה השמנה! איזה גודל סוס-בינוני! שונאת פונים ושונאת ענקיים ומגושמים כאלו! יש אצלינו כל מיני אני אוהבת את הבד........ הכי פשוטה ונוחה לי! לאזארו יש אחת טובה זה גומי שחור והיא בצורת נחש חחחחח היא ממש טובה! זה בישביל לעזור לפצעים שלו להישאר כמו שהם עכשיו ולא להיפתח שוב ושוב!

MusTanG GT

New member
טוב אז ככה...

---סמיכות מרובעות הכי נוח. ---מושכות גומי. ---עור, לא ניסיתי בד. ---עור. ---צ'אפס ---לא יצא לי לקפוץ הרבה עם סוס בית ספר שיש לנו עכשיו חוץ מתחרות אחת על אשלי... אבל בי.ג'יי הכי נח. אקו יותר. ---אני לא רוכב כמעט על סוסי בית ספר אז אקו. ---סוס בגודל בינוני לא גדול מידי ולא קטן מידי. ---בד עם גומי בצד.

zohark

New member
בלה בלה

מרובעת, יושבת יותר טוב על הסוס, אם האוכף משתחרר טיפה הוא עדיין לא יושב על הסוס אלא על שמיכה. מושכות מבד, יותר נוח ולא מחליק. האוכף שלי מעור...החברות המובילות לא מיצרות אוכפים סינטטיים אז קניתי אוכף מעור. מה גם שזה נשמר טוב יותר. ראשיית עור בדיוק מאותן סיבות של האוכף. צ'אפס יותר נוח. על נרט. על נרט. סוסים רגילים. חגורה מעור עם גומי בקצה...שיהיה אלסטי.

dearanita

New member
תשובות

אוקי יש לי איזה 50 שמיכות חלק מרובעות וחלק בצורת האוכף, חלק מצמר חלק מבד ואפילו מפַיקֵה (עדי תראי מה למדתי ממך!) אני רוכב עם מושכות מעור רקום (מושכה שעשויה מעור אבל בצמה). ראשיה מעור של סֵלֵה פרַנצֵייס. אני רוכב עם מגפי עור - הכי נח ויש הכי הרבה חיבור עם הסוס. לא אוהב לרכב קפיצות. אני הכי אוהב לרכב על סוסי גרנד פרי עדיף עם רקע תחרותי באולימפיאדות, אליפות אירופה וגביע העולם... חגורת בטן מעור.

niko girl

New member
תשובות לדיון!!!!!!!

עם איזה שמיכות אתם אוהבים לרכב? יש שני סוגים את שהיא בצורת אוכף
ואחת מרובעת כזו
.
עם איזה מושכות אתם הכי אוהבים לרכב? יש בד (חבל)
ויש עור
.
עם איזה אוכף אתם הכי אוהבים לרכב? יש בד
ויש עור
.
עם איזה ראשיות אתם הכי אוהבים לרכב? בד
או עור
.
עם מה אתם הכי אוהבים לרכב? צ'אפס
או מגפיים
.
על איזה סוס אתם מעדיפים לרכב? פונים
או גדולים
או פונים גדולים
.
עם איזה חגורת בטן אתם רוכבים? בד פשוטה
או עם גומי
או עור
.

טוב אני ../images/Emo80.gif

מרובעת עור עור עור מגפיים קפיצות-לייט דרסז'-גמלא, שלומצי ולייט. אני אוהבת לרכב על שניהם אני רוכבת עם חגורה בטן שמתאימה לסוס!

למעלה