דיון!

GrEeNwOmAn

New member
צ'ובות שלי.../images/Emo179.gif פפפ...

שמיכה מרובעת עור לא אכפת לי אבל מעדיפה בד, אבל גם עור זה נוח לי עור או בד זה לא משנה לי צ'אפס בימים חמים ומגפיים בתחרויות ובימים קרים או שבא לי סוס לקפיצות- פוצ'יני ה-
סוס לדראסז'- פליקס הבונבוניירה שלי גדולים, אלב גם פונים זה בסדר וגם פונים גדולים בדרך כלל בד פשוטה, אבל תלוי על איזה סוס כעיקרון

TauraMan

New member
תשובות!!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אני מעדיפה עם כאלה בצורה של האוכף למרות שהמרובעות יותר יפות..
אני דווקא אוהבת גומי..
עור
ראשיות עור..
מגפיים!!!
דיזל וטאורה
דיזל וקלייר
פונים או פונים גדולים או גדולים.. חחח לא משנה! העיקר שזה יהיה עם 4 רגליים
תלוי בסוס, דיזל עובד עם עור אבל טאורה למשל עם בד..

Sweet SuGaR

New member
אני......

מרובעות, הרבה יותר יפות, יושבות טוב...
זה לא כזה מפריע לי... אני גם ככה עם כפפות...
עור, הרבה יותר איכותי, נשמר ליותר זמן.
עור, הרבה יותר איכותי, נשמר ליותר זמן.
צ'אפס אופקורס, מתה על צ'אפסים...
צ'יקו...
רק על צ'יקו התמקדתי בדרסז'.. למרות שבארט מותק גם.
גדולים, או בינוניים...
אממ אם על אוכף ביצפר אז מבד.. אם על אוכף אחר אז עם עור....

bonito palface

New member
נעלבתי!! ../images/Emo7.gif

את לא רוצה את יויו'ש לקפיצות?! הוא כופל את צ'יקו... ואת טורנדו לדרסז'?! טוב... אני יענה רק על האחרונות ולא אתייחס לסוסי הבצפר, דווקא לסוסים שבחווה שלנו... לא מחוות אחרות... לקפיצות: -לאבר בוי -אוהיו (אבל אני יכולה... אז לא נחשב) -אונסלו החמדון לדרסז': (אני שוב מדגישה רק סוסים מהחווה שלנו!! -טורנדו -סנטנו'ש הכוסית! -פיטנגו המכשפה הטובה.... סססתם! עלייה אני יכולה לרכב...

Sweet SuGaR

New member
וסוסים פרטים:

קפיצות: לאבר בוי.. או.. בוי... אוהיוש או יויו אונסלוו דרסז': טורנדו המושללם והלקקן המתוק!!! סנטנה היפההה

לא קשור לכלום אבל...

אני עוברת לגור בכנות עוד 22 יום ואני ממש לחוצה ומיתרגשת אני ממש לא רוצה לעבור מישהו ממכם מגיעה לכנות בקיץ לקורס א' או ב'???

מזל טוב

תהני........ אבל אני ממש מבקשת להבא רק אם תוכליט לנצל שירשורים שכבר נוצלו או שירשורי אוף טופיק דווקא השירשור הזה הולך ממש טוב וחלק הייתי מעבירה את ההודעה שלך אבל זה בילתי אפשרי כי היא לא ראשית תודה

TauraMan

New member
../images/Emo45.gif לסתיו.. ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

פשוט הספקתי לראות את מה שכתבת קודם ואת מה שקרן הגיבה לך וח"ח על ההתיחסות הבוגרת מאוד.. לעמית- תהני!! את לוקחת את אוליביה איתך?

Sweet SuGaR

New member
יאווו עמית איזה כיף לך!!!

יש לי עוד הרבה זמן לקורס א'
אבל לב' אני לא אתכוון ללכת... זה ביזבוז כסף!! וואי תהני
אולי אני אעבור לעוד ביקור אצלכם בחווה בחופש...

למעלה