הביצוע שלא שמעתן ל"נרדם"...

talytal

New member
../images/Emo6.gif הביצוע שלא שמעתן ל"נרדם"...

תראו מה מצאתי בשיטוטי ביוטוב... להקה בתחרות כישרונות צעירים (? לפחות ככה זה נראה) מביאה בביצוע כסאחיסטי למדי ל"נרדם על החולות". הם קצת טובחים בשיר, אבל בסופו של דבר זה די חמוד...
http://www.youtube.com/watch?v=mbNoazXBGzY

Karina85

New member
ילדים, תיזהרו, ג'קו יתעצבןןן

קצת יותר חוש קצב מאמייי אבל הם דווקא חמודיים ויש להם גיטרות חשמליות...

Karina85

New member
*שמה את הוידאו מההופעה של נרדם*

מה לעשות... אם אין את המקור נסתפק בוידאווו

rootteem1

New member
תודה טליטלוש!

חסר חוש קצב רציני אבל הם מאוד חמודים חח קארינה אני לא מלשינה עליך =] נגמרו לי המילים להדגיש דבר טוב באנגלית חחח

primetime1

New member
חח לא.. זאת קניה../images/Emo187.gif

זה ניק ישן שלי מתפוז, פתחתי ניק חדש (קניה), כשנפתחה הקומונה, כי כולן פה כבר הכירו אותי בתור קניה מהפורום בקשת.. אני עדיין משתמשת לפעמים בניק הזה (primetime) ולפעמים פשוט אין לי כח להחליף... אז אני כותבת מהניק הזה....

moon line

New member
טלטוש, כל מאמצי עלו בתוהו../images/Emo10.gif

הדיסק און קיי הזה מסרב לעלות את כל התמונות מהסלולר, אבל עוד לא אמרתי נואש, וטרם הזעקתי את אחיי מומחי המחשבים... אז יש עוד סיכוי be happy ורתמושששש מה שלום מועדון ג'קו?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

talytal

New member
אוי... אני מקווה שייסתדר... ../images/Emo24.gif

אבל אם יש לך אחים מומחי מחשבים, אז סומכת עליהם לגמרי!
רק לוודא שהבנתי, מתוקיזה, העברת את הוידאו לדיסק און קי מהסלולר, ועכשיו את צריכה להעביר מהדיסק למחשב?

moon line

New member
לא, משום מה לא עולות כל התמונות

מהפלא, כולל התמונה המדוברת, לגבי הסרטונים הם גם לא עולים...(מהפלא למחשב) לדעתי זו בעיה ב-usb ,אבל אני אופטימית, גם בעלי איש ההייטק הוורקוהולי יודע טוב. אבל וורקוהולים הם לא מכורים לג'קו.. כך שזה בעדיפות אחרונה מבחינתו...

talytal

New member
וורקוהולים, ג'קוהולים, ומה שביניהם?

אוי, אם רק הייתי יכולה להיות קצת יותר וורקוהולית כרגע... במקום ללמוד למבחן, אני מקשיבה בפעם ה-8000 ל"לא משנה דבר"...

דורית41

New member
נכון מוני

גם אני חושבת שוורקוהולים מומחי מחשבים הם לא ג'קוהולים (זבש"ם ולא זבש"נו) איזה עולם קטן..... אולי הוורקוהולים שלנו במקרה לגמרי עובדים באותה חברה?

moon line

New member
הי דוריתוש (נדבקתוש) יש יותר

רמז מזה ממממממ........
מה שלומך? תיכף הולכת להפסקה קצרה... מקווה לחזור ביי בנתיים

דורית41

New member
לפעמים 1+1 הם לא 2....

כלומר אני סתם ג'אמפ טו קונקלוז'נס.... החלטתי שאם ג'קו נסע לאילת אז יש מצב שהיתה שם הופעה ולא ספרו לנו(תודו שזו לא מחשבה מופרחת) .חפשתי בגלריית התמונות של "גהה הים האדום "ואני לא רואה כזה דבר. מה שכן....מעריב לא כתבו באיזה כוון הוא היה בכביש הערבה ואולי הוא י רד לאילת(
רק אתמול....

למעלה