הביצוע שלא שמעתן ל"נרדם"...

talytal

New member
דווקא כן כתוב באיזה כיוון הוא היה..

ציטוט- "ובתוכו הכוכב השערורייתי ביותר בתולדות כוכב נולד, ג'קו אייזנברג, כשהוא חוזר מאילת." ודוריתוש, באמת נראה לך שהייתה יכולה להיות באילת הופעה ולא היינו שומעות עליה?
מה גם שלהופעות ג'קו לא נוסע ברכב שלו, אלא בהסעה של חברת ההפקה. אה, ולמי שרוצה להוציא עוד דברים טובים מהכתבה האומללה הזו - כתוב שג'קו היה במכונית כחולה מודל 2007, אז אלא אם כן היה כאן מחטף, כנראה שמדובר במכונית הפרס מהזכייה בכוכב נולד...

rootteem1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מוני את מדברת איתי? חח סלחת לי על היותי סילית? חח אני שואלת מה שלום מועדון ג'קו! והתמונות לא עולות לך למחשב? אויוש.. כשהן יעלו לך את חייבת לשלוח לי! ברור? אה ורק שתדעי הייתי בגמילה קצרה מה- "וש" אבל נשברתי, כי קשה לי בלי לומר ג'קוששששש וכו'.. חח איך היה בפאס האירי? עשית חוויה מתקנת הזמנות כושלות של רותמוש?

moon line

New member
לא הבנתוש רותמוש, שאני לא יודעת

מה לשתותוש, ולכן לא הזמנתוש שום דברתוש וסתמוש ישבתוש כמו מטומטמוש. ובעברית: מי שלא למדה לעולם לשתות, לא תעשה זאת עכשיו!, לכן המלצתי לך בררי בין חברותיך הנאמנות מה שווה וכך תמנעי פאדיחות לעתיד!.

rootteem1

New member
so will B

פששש אני רואה שאת מדברת את שפת השין שוטף! כבוד... טוב זזתי ללמוד קצת.. לצערי=[ ד"ש למועדון ג'קוש'! ואפרתי בקשר לוידיאו ובקשר למה שדיברנו זה נקרא חוש קצב, הבנת? חח.. טוב אני חושבת שמרוב החרישה על השירים של ג'קוש' אפילו חוש קצב גרוע לא יעזור בגלל שכולנו מדקלמות כל הגייה, לכן אין פה מקום לטעויות...

yila

New member
תודה טליטל, החמודים "ליד השיר"...אך

טוב על הנשמה לראות בני נוער נהנים מנרדם...טוב מאוד מאוד לג'קו...ולנו

תודה טליטל...

איזה ביצוע נוראי...
אבל טוב לדעת שזוכרים ואוהבים את השיר..

למעלה