זוג פרסים הולכים לנשף פורים

פרויז1

New member
../images/Emo265.gif שבת שלום יבגני התימני ../images/Emo70.gif

תמיד נעים לקרוא את הניתוחים שאתה מציע. תודה !

פרויז1

New member
../images/Emo265.gif שבת שלום lolita 173 ../images/Emo70.gif

איזה סיפור מדהים . ותודה ששידרגת אותו. נעים לקרוא אותך. תודה!

פרויז1

New member
../images/Emo265.gif שבת שלום שמחה 111 ../images/Emo70.gif

תודה על הסיפור הנהדר שסיפרת. אני מקווה שתמשיכי להנות איתנו כאן.

פרויז1

New member
../images/Emo265.gif שבת שלום מתבוננת מהשחקים ../images/Emo70.gif

תתבונני מהשחקים! תתבונני על הקרקע, תתרשמי ותהני מהחיים. סיפורך היה מופלא! באירן תמיד הזהירו אותנו שלא להסתובב לבד מפחד לחטיפות כדוגמת זאת שתארת. תהיי איתנו!

פרויז1

New member
../images/Emo265.gif שבת שלום איילת השחר ../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה איזה עץ משפחתי יפה ! אנחנו גרנו ליד בית הכנסת של כהן צדק. מאוחר יותר עברנו לרחוב שבעה בתי כנסת על שום מספר בתי הכנסת שהיו באותה סמטה קצרה. המשיכי לכתוב בפורום.

פרויז1

New member
../images/Emo265.gif שבת שלוםLooking4CoolName ../images/Emo70.gif

מה שלומך? מזמן לא התכתבנו ! שבת שלום לך !

פרויז1

New member
../images/Emo24.gif שבת שלום לאסף, לגוטקה, למגי, ל

לאציקון, פסיפלורה, עליזה, וכל החברות והחברים. הפורום מיועד להנאתכם !
שבת טובה ונהדרת לכולכם

IBP1

New member
ולמי לא נשאר ...הלך הלך הלך.....

לא יפה פרויז שכחת את אחיך כאן... שבת שלום.

פרויז1

New member
אחי ! קיבלת גם חיבוק.

ראה תוכן 4 - 3 שורות מעל לזה. בינתיים : קבל עוד אחד
בחיבוק נותנים יותר או מקבלים יותר

YEKI 1

New member
../images/Emo4.gif ח'יירום בה- איצ'י לא יעזור לך אחא פרויז !

שום דבר לא יעזור לך אשנה מנהל'ה חדש ,אחא פרויז ! בשום פנים ואופן אני לא יעשה האשתי hash-ti (שולם ) איתך עד ש: 1)תתנצל על כך שלא זכיתי בפרס בתחרות הסיפורים משבוע שעבר ! 2)תעניק לי עכשיו שני ספרים במתנה ! 3)תחזיר לי את הוצאות החשמל למחשב שביזבזתי כדי לשלוח את הסיפור על עלילות הגונדי ,במיסעדה של אחא שימעון "דייונה" ,שעיצבן את הראש האספאוני שלי !
רק שתדע לך ! ! פח'ת זומבי ! ! fa-hat zum-bi ! ! , אני פניתי כבר למאהב החדש שלי , שימשון שיבולת , שהוא סגן מפקד זירת איראן במוסד ,ואתמול בלילה הוא נישבע לי בז'ונה צ'שאש היפות,שהוא פנה לחבר'ה האלה http://www.mahdi313.org/ כדי שיטפלו בך,בעד הבושה הגדולה שעשית לי בכך שאני לא זכיתי בתחרות, וכבר בדרך יצאה חוליה מיוחדת מטהרן בדרך אילך,כדי להעלים אותך ! ! אם אתה לא מאמין אתה יכול להיתקשר או לבוא לבית של שימשון אהובי ברמת השרון (הוא גם אספאוני,ובישל עבורי לשבת חמין פאצ'י,ולכן הבטן שלי מרעישה עכשיו וכו ) .הכתובת היא :רחוב ה .... ..... רגע שימשון ג'ונום אל תידחוף אותי..... מה אתה דואג... ? ....מי יראה ...? מה יראה..? ומספר הטלפון .... .... תוריד את היד ממני שימשון....... קאח סארוד אישאלה..... אל תידאג נו.... חוץ מהפרויז הזה אף אחד לא מגיע לפורום הזה.... תירגע כבר... ... רק חסר לך שימשון שתעיז לכבות לי את המחשב.... http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2097&MessageId=150649859 http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2097&MessageId=150746079

פרויז1

New member
../images/Emo6.gifלמבוגרים בלבד../images/Emo161.gif../images/Emo68.gif

קשיש פרסי בן שישים מגיע לרופא לבדיקה שגרתית. "מה שלומך?", שואל הרופא את הפרסי. "מצוין דוקטור. בשבוע הבא אני מתחתן שוב עם פרסיה".
"נפלא, מזל טוב! בת כמה הכלה המיועדת, אם מותר לשאול?"
"בטח מותר לך! היא בת עשרים", מתגאה הקשיש.
"יופי, יופי", עונה הרופא המודאג לפרסי, "אבל מחובתי להזהיר אותך: פעילות מינית מופרזת עלולה להיות קטלנית". "מה אפשר לעשות דוקטור, אלה החיים. אם היא תמות, חס וחלילה, אקח פרסיה אחרת".

Davitak

New member
למבוגרים בלבד

קשיש פרסי הולך לרופא ומתלונן על חולשה. מה קרה שאל הרופא? עונה לו הקשיש: פעם כש"הוא" עמד הייתי מוריד אותו עם יד אחת. ועכשיו אני צריך שני ידיים.

למעלה