שבעה חודשים (ממחר )
מ מיה שם בדוי New member 27/4/03 #20 ../images/Emo49.gif כל הכבוד לאלופה ../images/Emo45.gif../images/Emo65.gif
O osnatyD New member 27/4/03 #22 נהדר../images/Emo6.gif איזה יופי. נועה שלי גילת שיש עולם מעבר ל 25 או 30 ס"מ והיומיים האחרונים ממש מעייפים אותה בגלל זה. אסנת
נהדר../images/Emo6.gif איזה יופי. נועה שלי גילת שיש עולם מעבר ל 25 או 30 ס"מ והיומיים האחרונים ממש מעייפים אותה בגלל זה. אסנת
Y yaelli10 New member 27/4/03 #24 נועה'לה החליטה להראות לאמא'שלה מה זה... ולכבוד השבעה חודשים היא שינתה זווית ורוצה להסתכל מגבוה על העולם... נועה האלופה !!! איזה אושר וסיפוק את מביאה !
נועה'לה החליטה להראות לאמא'שלה מה זה... ולכבוד השבעה חודשים היא שינתה זווית ורוצה להסתכל מגבוה על העולם... נועה האלופה !!! איזה אושר וסיפוק את מביאה !
ה היידי אור New member 27/4/03 #27 בשעה טובה! הילדה מתפתחת בדיוק לפי הספר! גם אופק נעמדה בערך באותו גיל (וגם אצלה זה קרה בלול....) לפני שתשימי לב היא כבר תסתובב סביב השולחן....
בשעה טובה! הילדה מתפתחת בדיוק לפי הספר! גם אופק נעמדה בערך באותו גיל (וגם אצלה זה קרה בלול....) לפני שתשימי לב היא כבר תסתובב סביב השולחן....
S shirka New member 27/4/03 #28 ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif לכולכם!../images/Emo23.gif איזה כיף הפורום הזה!
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif לכולכם!../images/Emo23.gif איזה כיף הפורום הזה!
מ מיקגאפ New member 27/4/03 #36 כל הכבוד לנועה המלכה ../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif מתרגשת יחד איתך אמא שירי...
ג גאיה100 New member 27/4/03 #37 כל הכבוד לנועה הגדולה../images/Emo45.gif וטישו לאם המתרגשת אני הייתי מתחילה להסתובב עם מצלמה בכיס, לכל מקרה...
כל הכבוד לנועה הגדולה../images/Emo45.gif וטישו לאם המתרגשת אני הייתי מתחילה להסתובב עם מצלמה בכיס, לכל מקרה...