אז ככה...
אני, אישית, חושבת שכל הוויכוח הזה הזה מיותר לחלוטין (לא משהו אישי נגד מי שהעלה אותו. זה פשוט דיון שעולה בכל פורום אפשרי). מוקי וסאבלימינל עושים שני סוגים שונים של מוזיקה. מה גם שכל אחד מהם שר על משהו אחר, אז הפנייה היא בכלל לקהלי יעד שונים. ככה או ככה... שניהם עושים מוזיקה מעולה, ואני לא רואה בכלל מקום להשוות. אני יכולה להגיד לכם שאני לא מסכימה עם מילה שסאבלימינל והצל מוציאים מהפה, אבל אני יכולה לשמוע אותם שעות. למה? כי הם מצויינים. וזה לא משנה מה הם אומרים, כל עוד כיף לי לשמוע את המוזיקה שהם עושים. אתם אומרים שסאבלימינל מוציא שיר כל שני וחמישי... להזכיר לכם שזה בדיוק מה שאמרו על מוקי? "מדברים על שלום", "לא רואה ממטר", "באתי ממך", "איפה הבנות", "ילדה סוכר"... זה כמעט חצי מהאלבום של מוקי, וכל השירים האלה שוחררו לרדיו ונהיו סינגלים מצליחים! אז מוקי לא משחרר שירים חדשים עכשיו... זה רק בגלל שהוא עסוק בהופעות ובעבודה על הדיסק החדש. סאבלימינל והצל, לעומת זאת, מופיעים פחות ולא יושבים ברצינות על דיסק חדש, בגלל שרק עכשיו יצא אחד. ובכל זאת, אם אתם שואלים למי הנוער בארץ מקשיב יותר, אז אין ספק שלסאב. אנשים יותר מתחברים לטקסטים שלו, מה לעשות. מה שכן, לדעתי, אין שום טעם בלהשוות בין מוקי לסאבלימינל... זה שני דברים שונים לגמרי.