נקווה שיצא מזה דיון רציני...

MחושגZ

New member
רואה?

אם היית קונה את הדיסק היית יודעת אבל להשכלתך: צמד צעיר בשם הארכיון אבי פלטוב ואבי אשכנזי שיר פויה ובכלל- דיסק פויה!

MחושגZ

New member
הרצליה,

ישראל, המזה"ת, יבשת אסיה, כדור הארץ, מערכת השמש, שביל החלב, היקום מספיק?

rockninja

New member
מוקי הוציא 6 סינגלים מהדיסק

מדברים על שלום, באתי ממך, לא רואה ממטר, האדמה בוכה, ילדה סוכר, איפה הבנות

Itai S

New member
אוקיי...אז עכשיו אחרי מה שאמרת בכלל

אני לא מבין איך אפשר להגיד "סאב מוציא כל שנייה שיר", בהשוואה למוקי הוא הוציא אפילו פחות... אגב rockninja, ונולי מוסרת ד"ש (כן זאת מהצמד).

rockninja

New member
ומה עם מוקי? לא מוציא שירים?

מוקי הוציא 6 (!!!) סינגלים לרדיו. שש. לא פחות. הרדיו מפוצץ בשירים שלו. סאב עוקף מבחינת מכירות בשוק. הדיסק החדש שלו עם הצל הזדהב משהו כמו חצי שנה אחרי שהוא יצא ובינתיים היו לו 4 סינגלים. הדיסק של מוקי הזדהב אחרי שנה ו-6 סינגלים.

בהביבו

New member
../images/Emo45.gifולכל אלה שאומרים...

כמה זמן לוקח למוקי להוציא דיסק בזמן שסאב כבר מוציא 20 כאלה, אז זה רק אומר ותיכנסו לעומק, שמוקי משקיע. מוקי עובד על דיסק שיהיה דיסק-כלומר משהו יפה ולא סתאם חלטורה. ואני לא מתכוון שלסאב אין דיסק יפה או משהו! אבל איך אומרים-שמשהו מושקע, אז רואים את התוצאות!!! היזהרו ממנו..

בהביבו

New member
../images/Emo45.gifולכל אלה שאומרים...

כמה זמן לוקח למוקי להוציא דיסק בזמן שסאב כבר מוציא 20 כאלה, אז זה רק אומר ותיכנסו לעומק, שמוקי משקיע. מוקי עובד על דיסק שיהיה דיסק-כלומר משהו יפה ולא סתאם חלטורה. ואני לא מתכוון שלסאב אין דיסק יפה או משהו! אבל איך אומרים-שמשהו מושקע, אז רואים את התוצאות!!! היזהרו ממנו..

slim_girl

New member
נכון, וגם...

מוקי מוציא הרבה סינגלים = אבל מדיסק אחד שלו... סאב מוציא נגיד 2 סינגלים מדיסק אחד ואז עוד 2 מדיסק אחר ועכשיו עוד 1 - זה מדודו טופז.... סורי - אבל אני בכל זאת חושבת שהקצב שסאב מוציא שיר הרבה יותר מהיר מזה של מוקי.... אבל באמת אתם צודקים... אבל תכלס - בעובדות - התשובה לדיון - סאב הרבה יותר מוכר והרבה יותר מוכר. חבל, לדעתי, אבל אולי שמוקי יוציא עוד דיסק (והלוואי שיצא בקרוב), הוא יחזור לפסגה.... :) Slim.

אני אענה ישר ולעניין

סאב אין מה לעשות אני לא אוהבת אותו, אבל זה לא אומר שהוא טוב והוא טוב, אין מה להגיד והוא זה ששולט בשוק הישראלי עכשיו - על זה אין וויכוח! אני אוהבת את מוקי (למרות שאהבתי אותו הרבה הרבה הרבה הרבהההה יותר בשבק..) ובאמת, כמו שכבר אמרו לפני, מוקי מש משקיע במוסיקה שלו אני לא יודעת אם סאב לא, כי עובדה שיוצא לו חומר מצוין, אבל על מוקי באמת שרואים את ההשקעה טוב.. זה היה יותר מדי פלספני..

תיקונים.. ../images/Emo4.gif

אבל זה לא אומר שהוא טוב = אבל זה לא אומר שהוא לא|סדגש טוב מש = ממש לי אין ביצפר ולכם יששששש

למעלה