עונה נו לא את זאתי אמא אני לא אוהבת תסוכריה הזאתי!
S spelling New member 9/10/06 #9 מדובב אוףףףףףף נוו תלכווווווווווווווווווו אני חייבת לשירותים יש לי שלשול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יוצא יוצאאאאאאאאאאאאא
מדובב אוףףףףףף נוו תלכווווווווווווווווווו אני חייבת לשירותים יש לי שלשול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יוצא יוצאאאאאאאאאאאאא
A always be me mc New member 9/10/06 #10 ממש מצחיק../images/Emo6.gif אבל... אל תסחף.. זה עדיין פורום(ולא קומונה) אתה קיצוני עם הדיבובים שלך חח
ממש מצחיק../images/Emo6.gif אבל... אל תסחף.. זה עדיין פורום(ולא קומונה) אתה קיצוני עם הדיבובים שלך חח
D dandi221 New member 9/10/06 #62 עוד המשך חחח../images/Emo3.gif "אוקיי אוקיי אני מאמינה לך ניקול את לא אנורקסית ( ) אבל בבקשה תחזירי את הבגדים עלייך "
עוד המשך חחח../images/Emo3.gif "אוקיי אוקיי אני מאמינה לך ניקול את לא אנורקסית ( ) אבל בבקשה תחזירי את הבגדים עלייך "
W West Doll New member 9/10/06 #70 חחח טוב, לא להרוג אותי../images/Emo3.gif "אוייש מסכן....אז זה מה שקורה לי שמקשיב למוזיקה שלי?? "
נ נטליה של הצאט New member 11/10/06 #157 עונה עוד פעם ליאו ופייפר עושים את זה דיי כל יום אני צריכה לראות את זה?
F FRIENDSforever New member 9/10/06 #53 דיבובבבב: ../images/Emo105.gif who's your daddy? חחחח "בוא י'פלוץ..."
D dandi221 New member 9/10/06 #65 המשך של ההיא שגנבה לה ת'חבר../images/Emo3.gif "הפעם אני באמת אהרוג אותך יא כלבה "
W West Doll New member 9/10/06 #71 אומייגוד..זה ממש גרוע..חחח "עכשיו אני אראה לך מזה חתיכת *****.....ככה לשבור לי ציפורן?? האאאאא??"
A always be me mc New member 10/10/06 #101 דיבוב: אליסה: אני מפגינה את הצד הגברי שלי...מה זה לא מושך?
A always be me mc New member 9/10/06 #8 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif