שאלה.

מרוצה

New member
../images/Emo6.gifשאלה.

מישהי, כתבה בפורום בוואלה, כי לכנס שייערך במאי צריך לשלם דמי כניסה כמעט בגובה דמי החבר. האומנם?

tiaa1

New member
מרוצה בוקר טוב. הדרך קבל מידע

על הכנס, מיקומו ועלות הכניס- בעמותת אסף..יש להם מייל. כדי לא להטעות איני כותבת את העלות. לא כדאי, אף פעם, וגם לא במקרה זה, להיזון משמועות...כדאי לברר בכתובת המתאימה. אני יוצאת עכשיו לעבודה אך אוכל לברר כשאחזור. אגב, הכנס השנה יתקיים ב31.05.03 בוקר טוב ישראל

tiaa1

New member
טוב למה להעיר אותי בגלל טעות קטנה

סה"כ בזמן ההדפסה התלבלבו הספרות....לא אצלי...אצל סיו. בוקר טוב ישראל. למה אני צריכה כל בוקר לצאת לעבודה????

mira ker

New member
טיה, העבודה היא כל חיינו אבל

לא בשבילנו יהיה טוף מירה

אז גם רבת עם סיו../images/Emo128.gif

וקיללת אותה נמרצות - והטרדת אותה - והכל היה בפורום וואלה - והכל בגלל שלא הסכימה - איתך שדליה שימקו .... שהופיעה בכנס בשנה שעברה - היא לא מתחזה ! ! !

tiaa1

New member
מה פתאום רבתי עם סיו? רק אתמול

החלפנו מיילים ארוכים...אל תדאג, רק בקשר לעניני הכנס וההרצאות. ולא כל ויכוח או חילוקי דעות זה ריב...משהו שאתה כנראה לא מבין...בעוונותיך.

dodo281

New member
טיה - אז מה ?!?!? מה זה מוכיח ?!?!

אין לי מושג מה בינך לבין סיוון - ומקווה שהכל בסדר - נו ?!?! - מי יאמר על הנ"ל הפעם : "צביעות " ?!?!?! ושאלתי לעייל - אז מה ?! מה זה מוכיח ?! - כיוון ש.....: מצפייה בפורום וואלה - ביחסייך עם זוהרה - : לא פעם - השמצת את זוהרה קשות !!! - ואח"כ החלפת איתה דברים - כאילו דבר לא התרחש .....!!! ולמה ?!?! - כי זוהרה היתה סבלנית וסובלנית - כלפייך - לאין קץ !!! הרי את עצמך מעידה כי זוהרה גילתה סובלנות לאין קץ - כלפי מטרידנים - וכולנו ראינו - על אחת-כמה - : כמה סובלנות גילתה כלפייך .... !!!

daud

New member
בקשר לדמי הכניסה.

אני הייתי מציע להפנות את השאלה לאחת מחברות הוועד או ליפעתיק.

siv1

New member
כנס מאי

אמנם לא הופנתה שאלה ראשמית אבל ראיתי את השאלה ולכן אענה לה. הכנס השנה יערך (אנחנו מקווים) בשלוש עשרה למאי (המספרים של טיה התבלבלו בגלל הממשק אני מניחה). אני "שמחה" שיש פרסומים לגבי תשלום בכניסה - מכיוון שאנחנו בעצמנו עוד לא החלטנו על גובה התשלום. בכל אופן הסכום יהיה בסביבות 30 ש"ח לחבר עמותה ו50 ש"ח למי שאינו חבר עמותה. כאמור עדיין לא התקבלה החלטת ועד סופית על הסכום. אנחנו עדיין מנסים להשיג חסיות של חברות לכנס ובכך לנסות ולצמצם את ההוצאות. בכל מקרה התשלום לכנס נועד לכיסוי הוצאות כגון תשלום לאולם (קיבלנו הנחה משמעותית מעריית ר"ג אבל עדיין..) שתיה וכיבוד קל וכו'. המרצים - מרצים בהתנדבות וללא כל תמורה. במידה ואכן נצליח לקיים השנה את הכנס - אשמח לראות את כולכם. אגב - אני נורא סקרנית לקשר בין השם לכינוי אז אתם מוזמנים לבוא ללחוש לי באוזן מי אתם - אני מבטיחה לא לגלות לאף אחד
המלאכה רבה והזמן קצר... סיון

אז קבעתם מחיר כניסה

לפני שאתן יודעות את העלויות האמיתיות של הכנס כמה יעלה אולם ..... כמה יעלו הכיבודים ..... עם כל הכבוד זה לא רציני והמבין יבין. ואם כל הכבוד 50 ש"ח כאשר מגיעים כמה בני משפחה יחד ועוד עלות נסיעות לפעמים מרחוק זה מגיע לסכום לא מבוטל.

tiaa1

New member
סנאי-אני- נשמח לא לראותך בכנס

בכלל, עם כל אהבותנו לחיות, אין כניסה לנשאים של כלבת.

daud

New member
טיה לגבי הסנאי המטרידן ../images/Emo13.gif

אני בטוח שהיא תגיע לכנס כי ככה זה עם טרולים
וחוץ מזה אני בטוח שהיא לא תודה שהיא הסנאי, לעניות דעתי מדובר במישהוא שלא מעז להציג את עצמו בצורה שכולם ידעו במי מדובר כי כל מטרת הדמות היא הטרדה בעילום שם!!!

tiaa1

New member
סוני, מישזה לא יהיה/תהיה- הפאה

הבלונדית תסגיר.... סנאי-מהר להחליף תחפושת...ואל תשכח/י ריסוס נגד פרעושים/קרציות/כלבת.

tiaa1

New member
אהה ושכחתי לציין בצער...

אני לא אגיע לכנס. זה יום עבודה ארוך עבורי ולהגיע בשעה 17:00 לבית ראסל בר"ג...להתרכז בתכנים וגם לנהוג הביתה...צה צה צה קשה לי... ואם יתמזל מזלי אז טני אדפיס את התמליל של ההרצאות...ואז לא אפסידביי

כולם שרים על טיה../images/Emo156.gif

יש אישה גדולה מהחיים יש חושים שיש רק לה יש קסמים ויש ימים קשים ובמה שהיא כולה שלה לחתולים טיה היא אימפריה על הבמה טיה היא היסטרית היא כולה שיר שנאה ויוה נריע, ויוה ויקטוריה, אפרודיטה ויוה לטיה , ויוה ויקטוריה, קליאופטרה יש נשים, דמעות של החיים הן ישאו תפילה ללא מילים לחתולים טיה היא אימפריה על הבמה דיווה היא היסטרית היא כולה שיר שנאה ויוה נריע, ויוה ויקטוריה, אפרודיטה ויוה לטיה , ויוה ויקטוריה, קליאופטרה ויוה נריע, ויוה ויקטוריה, אפרודיטה ויוה לטיה , ויוה ויקטוריה, קליאופטרה ויוה נריע, ויוה ויקטוריה, אפרודיטה ויוה לטיה , ויוה ויקטוריה, קליאופטרה ויוה נריע, ויוה ויקטוריה, אפרודיטה ויוה לטיה , ויוה ויקטוריה, דיווה יש אישה גדולה מהחיים יש חושים שיש רק לה יש קסמים ויש ימים קשים ובמה שהיא כולה שלה לחתולים טיה היא אימפריה על הבמה טיה היא היסטרית היא כולה שיר שנאה ויוה נריע, ויוה ויקטוריה, אפרודיטה ויוה לטיה , ויוה ויקטוריה, קליאופטרה יש נשים, דמעות של החיים הן ישאו תפילה ללא מילים לחיות טיה היא אימפריה על הבמה טיה היא היסטרית היא כולה שיר שנאה ויוה נריע, ויוה ויקטוריה, אפרודיטה ויוה לטיה , ויוה ויקטוריה, קליאופטרה ויוה נריע, ויוה ויקטוריה, אפרודיטה ויוה לטיה , ויוה ויקטוריה, קליאופטרה ויוה נריע, ויוה ויקטוריה, אפרודיטה ויוה לטיה , ויוה ויקטוריה, קליאופטרה ויוה נריע, ויוה ויקטוריה, אפרודיטה ויוה לטיה , ויוה ויקטוריה, דיווה

tiaa1

New member
מתאים לך דודו-את אף פעם לא

יודעת לכתוב בקיצור. תמיד מסתובבת סביב הזנב של עצמך ....

למעלה