שאלה.

eyally1

New member
טיה בתכלס' לא מעניין מי המטרידן

אם כי אני מבין שלך דיי ברור מי הוא הסנאי המטרידן אותי בתכלס' זה לא מעניין עם פאה או בלי
ודרך אגב למי שלא הבין לבד זה daud אני פשוט נכנס ממחשב שלא שלי ויש בו כבר משתמשאחר רשום כברירת מחדל וממש לא בא לי להכניס לתוכו את הסיסמה שלי
לא עושים כאלו דברים במחשב ציבורי
)

my last sony0

New member
יצא המרצע מהשק../images/Emo41.gif

מענין עוד כמה שמות יש לך בפורומים. חמישה כבר מכירים.

ששרון

New member
אנפורמציה על כנס העמותה

הי כולם ראיתי בוואלה הרבה מידע על הכנס, מרצים וכו, וכן דיון מעניין
למי שמחפש עוד פרטים, אפשר להציץ גם שם לגבי הכנס עצמו: אני באופן אישי מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד (להמשיך?) נהנתי בכל ! הכנסים של העמותה לטעמי הם היו מעולים. הרופאים נשאו בהתנדבות הרצאות מעניינות, הכסאות תמיד היו מרופדים (מה שאומר שאני יכולה לשבת לשם שינוי בלי לסבול אחרי רבע שעה מכאבי גב) ותמיד תמיד, היה הכי כיף לפגוש את כל החבר'ה, להצמיד פנים לשם, ולהכיר. בקיצור, אני ממליצה לכולם לבוא! נ.ב-הפעם שמחתי נורא לקרוא שיוזמן להרצות ד"ר גדעון ערון, רופא שמטפל במאות חולי פיברו וסי אך אס הרבה פעמים בהצלחה!!! משלב רפואה אלטרנטיבית עם רגילה, ויש לו השגים מאוד גדולים. כל הכבוד שהצליחו לרתום אותו למשימה . עוד בימים שאיישתי את קו העמותה ניסיתי לחבר בינו לעמותה, לשמחתי הוא נענה ולקח חלק בכנס גי אן סי בהתנדבות, שהיה בזמנו, ותרם מאוד מאוד. שמחתי לשמוע שאולי גם הפעם יבוא , כמו שציינה טלי גל בוואלה. שרון

tiaa1

New member
ששרון, עדיין לא קיבלתי את החומר..

נכון שאני בביצ יומיים חולה, אבל היו מודיעים לי אם היה מגיע פקס על שמי. האם ירדנו מהנושא? יום שישי צתקרב...

daud

New member
סייוני כדי לספק את סקרנותך על הניק

אז אם לא ידעת אז דאוד זה דוד כאילו דאאאאאאאא

למעלה