שאלון של צחוק

../images/Emo6.gifשאלון של צחוק../images/Emo6.gif

אתה מרבה לצחוק?
נכנסת פעם למצב כפית?
המצאת פעם בדיחה משל עצמך? ואם כן, צחקו ממנה?
מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת?
איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? [ספונטני, שחור, קרש......]
האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא?
האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאף
האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק?
האם אתה רגיש לדגדוגים?
האם צחקת שבעצם מה שרצית זה לבכות?
ולהיפך?
מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי?
כמה פעמים אתה צוחק ביום?
האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות?
ואחרון חביב- ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר: תודה רבה לפורום סקרים ושאלונים על השאלון

chagiti

New member
עונה...=]

אתה מרבה לצחוק?אמממ לא כ"כ..אבל אם יש משו מצחיק אני אצחק..חחח נכנסת פעם למצב כפית?אמממ כן..חחח המצאת פעם בדיחה משל עצמך? ואם כן, צחקו ממנה?לא זכור לי.. מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת?אממ לפני יומיים.. איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? [ספונטני, שחור, קרש......]לאדעת.. האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא?לא האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאף?לא!! האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק?כן..(כל הכיתה צחקה..חח) האם אתה רגיש לדגדוגים?בערך האם צחקת שבעצם מה שרצית זה לבכות?כן.. ולהיפך?כן מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי?כל מיני.. כמה פעמים אתה צוחק ביום?לא ספרתי..אבל לא הרבה.. האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות?אישית-לא ואחרון חביב- ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר: אין לי בדיחות טובות..: P

ady18

Well-known member
עונה

אתה מרבה לצחוק?לא נכנסת פעם למצב כפית?כן המצאת פעם בדיחה משל עצמך? ואם כן, צחקו ממנה?לא מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת?אממ נראה אתמול ממשהו בטלוויזה איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? [ספונטני, שחור, קרש......]שחור:) האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא?תלוי האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאף<?חח האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק? האם אתה רגיש לדגדוגים?לא האם צחקת שבעצם מה שרצית זה לבכות?כן ולהיפך? מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי?מדברת איתו ועוזבת אותו שירגע לבד כמו שאני רוצה שיעשו איתי כמה פעמים אתה צוחק ביום?תלוי האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות?אומרים ואחרון חביב- ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר:

../images/Emo3.gif

אתה מרבה לצחוק
כן.. נכנסת פעם למצב כפית
כן, מלא.. המצאת פעם בדיחה משל עצמך
ואם כן, צחקו ממנה
לא המצאתי מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת
אתמול בערב.. איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה
לא יודעת
האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא
כן.. האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאף
כן.. חח.. האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק
כן
האם אתה רגיש לדגדוגים
כן.. האם צחקת שבעצם מה שרצית זה לבכות
כן.. ולהיפך
כן.. מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי
לא יודעת
כמה פעמים אתה צוחק ביום
תלוי אם אני מאושרת/עצובה באותו יום... האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות
כן.. ואחרון חביב- ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר: לא עולה לי כרגע

עונה../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

אתה מרבה לצחוק? כן
נכנסת פעם למצב כפית? ברור
המצאת פעם בדיחה משל עצמך? ואם כן, צחקו ממנה? נראה לי מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת? היום איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? [ספונטני, שחור, קרש......]: ספונטני (?) האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא? כן האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאף? כן >< וגם היה פעם שהוא יצא מהפה והכל היה על החולצה של בת דודה שלי (לא הדר
) האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק? כןןן יווו איך המורה התעצבנה היא אמרה לי לצאת מהשיעור!!!!!!! צחקתי כי הפלאפון של חברה שלי התחיל לצלם מעצמוווווו דיי אני נזכרת אני צוחקת XD האם אתה רגיש לדגדוגים? כן
האם צחקת שבעצם מה שרצית זה לבכות? לא להיפך? לא מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי? כמה מילים טובות ;] כמה פעמים אתה צוחק ביום? 3 XD? האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות? הוא עושה קמטים! אחרון חביב- ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר: פעם הייתה אישה אלמנה והיה לה תוכי מקלל כל היום וכל הלילה התוכי אמר לה : "אמן תמותי אמן תמותי אמן תמותי" האלמנה לא יכלה יותר וקנתה תוכי דתי
שיגיד גמה דברי חוכמה לתוכי השני כל היום וכל הלילה התוכי המקלל אמר: "אמן תמותי אמן תמותי אמן תמותי" ואז התוכי הדתי אמר: "אמן אמן אמן" XDD עזבו

oorlyy1

New member
../images/Emo13.gif

אתה מרבה לצחוק?אמממממ לפעמים
תלוי במצב רוח.. נכנסת פעם למצב כפית? המצאת פעם בדיחה משל עצמך? ואם כן, צחקו ממנה? חח פעם
מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת?היום:) איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? [ספונטני, שחור, קרש......]האמת שהכל ממש לא קשה להצחיק אותי
האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא?כן....... האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאף? חחח לא..... האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק?כן חחחחח האם אתה רגיש לדגדוגים?מאד חיחיחי
האם צחקת שבעצם מה שרצית זה לבכות?לא חח ולהיפך?לא חח מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי? תלוי מי זה
כמה פעמים אתה צוחק ביום? אמממ לא יודעת
האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות? כן נראה לי
ואחרון חביב- ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר: אין לי משהו

אניאניאני../images/Emo110.gif

אתה מרבה לצחוק? מי שמכיר אותי יודע שהמון:]
נכנסת פעם למצב כפית? כן
המצאת פעם בדיחה משל עצמך? ואם כן, צחקו ממנה? חחחחחחחחחחח בדיחת קרש?
האמת זה ממש עצוב שהמצאתי בדיחה
אבל אתם יודעים, בדיחות כאלה שבאות תוך כדי דיבור.. לא בדיחות רגילות כאלה.
מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת? לפני כמה דקותת
איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? [ספונטני, שחור, קרש......] הכל:p
האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא? כן
האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאף? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מותר לא לענות?
האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק? חחחחחחחחחח פעם אחת?!
האם אתה רגיש לדגדוגים? כן.. אני שונאת דיגדוגיםםם:p
האם צחקת שבעצם מה שרצית זה לבכות? הממממ אולי לא זכור לי:p
ולהיפך? חח כן
מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי? המממממממממממממממממממ מדברת איתו.. תוך כדיייי מעבירים תזמן.. וזהוו:p תמיד יש יציאות מצחיקות כאלו באמצע:]
כמה פעמים אתה צוחק ביום? כבר מזמן הפסקתי לספור
האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות? המממממממ אולי קצת
ואחרון חביב- ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר: אני אחשוב על משו:p

יאללללללללה

אתה מרבה לצחוק? אממ כן!!!!!!!!!!! נכנסת פעם למצב כפית? חחחחחחחחחחחחחח כן המצאת פעם בדיחה משל עצמך? ואם כן, צחקו ממנה? חח נראה לי שכן מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת? לפני שניה איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? [ספונטני, שחור, קרש......] ספונטני האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא? חחח לפעמים האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאף בעעעעעעעעעעעעעעע האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק? חחחחחחחחחחחחח כןןןןןן!!!!! האם אתה רגיש לדגדוגים? מאוד :) האם צחקת שבעצם מה שרצית זה לבכות? כן ולהיפך? גם מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי? חחחחחחחחחחח לא הרבה =] כמה פעמים אתה צוחק ביום? נו מה אני סופרת? האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות? מאוד ואחרון חביב- ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר: פעם הייתה ילדה והיה ילד והיו חברה של ילדים =] חח סתם נו מאיפה לי?

עצמי1111

New member
עונה

אתה מרבה לצחוק?כן נכנסת פעם למצב כפית?כן המצאת פעם בדיחה משל עצמך? ואם כן, צחקו ממנה?כן מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת?עכשיו איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? [ספונטני, שחור, קרש......]כל הסוגים אבל הכי ספונטני האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא?כן האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאף?לצערי........ האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק?גם לצערי......... האם אתה רגיש לדגדוגים?מאוד האם צחקת שבעצם מה שרצית זה לבכות?כן ולהיפך?לא מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי?כל פעם משהו אחר לא יודעת אני זורמת....חחחחחח....... כמה פעמים אתה צוחק ביום?לא סופרת אבל המוווווווווון האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות?ברור ואחרון חביב- ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר: לא עולה לי כרגע ברגע שאני אזכר אני ארשום מבטיחה פשוט הכל ברח לי...

../images/Emo214.gif

אתה מרבה לצחוק?-
תלוי בהמון דברים. לפעמים אני לא יכולה להפסיק לצחוק..
נכנסת פעם למצב כפית?-
המצאת פעם בדיחה משל עצמך? ואם כן, צחקו ממנה?
אני לא חושבת שאם המצאתי, ואם כן- היא בטוח לא הייתה מצחיקה
, הרבה פעמים קורה שאני אומרת סתם דברים ואנשים צוחקים.. והקטע הוא שבכלל לא ניסיתי להצחיק
מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת?
יכול להיות שאתמול, הייתי עם בתדודה שלי הקטנה.., וכשאני איתה קשה שלא לצחוק
.
איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? [ספונטני, שחור, קרש......]-
ספונטני
הכי אני
.
האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא?
צריך להיות ממש מוכשר בשביל זה, אבל זה בהחלט קורה
.
האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאף-
האמת, יש מצב שכשהייתי קטנה יותר..
האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק?
כןןןןן... ואז קיבלתי את ההרשמה הראשונה בחיי. בכיתה י'.
האם אתה רגיש לדגדוגים?
יותר מדיי
.
אויש כן, זאת הייתה הרגשה כל כך מטומטמת
ולהיפך?
בכיתי מרוב צחוק, אם זה נחשב
מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי?
אוהו... המון. תלוי מי, מה ועד כמה אני עם מצברוח... בדר"כ, אני מוכנה לעשות הכל בשביל שאנשים יצחקו. וכל פעם זהמשתנה. פעם באתי עד לבית של חברה שלי בשביל שתצחק
ופעם פשוט שלחתי אסמס [שהיה ממש רציני], וחברה שלי ענתה עליו:"הצלחת להצחיק אותי, מתה עלייך" [ואפילו שמרתי אותו למזכרת
...]
כמה פעמים אתה צוחק ביום?
זה מאוד תלוי, היום למשל לא צחקתי בכלל
...
האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות?
בהחלט
ואחרון חביב- ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר:
אוקיי, זאת בדיחה משפחתית ואמיתית. *זה קרה לפני המונמונמון שנים...* ההורים של בעלה של דודה שלי עלו לארץ מח"ול, פעם היו מכוניות ממש ממש גדולות [וישנות
] , הם רצו לנסוע לחברים שלהם שהתגוררו [משום מה
] ליד בית עלמין. הם לא ידעו ממש את הדרך, ובשלב כלשהו אבא של בעלה של דודה שלי היה צריך לבקש מאנשים תדרוך להגיע לבית של החברים שלהם.. באותו הזמן אישתו ישנה במושבים האחוריים של האוטו. בקיצור,הוא שאל מישהו "איך מגיעים לבית העלמין", אותו אחד ראה את האישה שישנה, הוא היה בטוח שהיא מתה והזמין מייד משטרה. ^הבדיחה ממש מצחיקה כשבעלה של דודה שלי מספר אותה, בכל פעם אני בוכה מרוב צחוק..*

../images/Emo214.gifאל תחשבי עליה כבדיחה../images/Emo6.gif,

תחשבי עליה כמציאות
[ובכלל, בגלל שאני מכירה את המשפחה שלו ואת האוטו.. ממש דמיינתי הכל...
]

אננננייי../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

אתה מרבה לצחוק?כעעעעעעעעע נכנסת פעם למצב כפית?אע?!
המצאת פעם בדיחה משל עצמך? ואם כן, צחקו ממנה?חחח כןןן מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת?אממ לפני שניה בהשיר שלנו
איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? [ספונטני, שחור, קרש......]כל מיני האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא?ברררווררר כל הזמןן האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאףחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כןןןןןן
האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק?חחחחחחחחחח כןןןןן האם אתה רגיש לדגדוגים?לפעמים
האם צחקת שבעצם מה שרצית זה לבכות?כל הזמן
ולהיפך?חחחחחחח כןן מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי?הכלל כמה פעמים אתה צוחק ביום?מללאא האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות?בבבבברררוורר ואחרון חביב- ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר: אמממממממ

../images/Emo214.gifאממממממ../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא יכלת לבחור בדיחה יותר מפורטת וקורעת מצחוק
אני שמחה לראות אותך פה

חחחח נכון בדיחה קורעת?!../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חיחי סתאם אני סתם מסטולה

פוסה

New member
עונה../images/Emo107.gif

אתה מרבה לצחוק?חח בערך נכנסת פעם למצב כפית?לא למצב כפית למצב מקרר
המצאת פעם בדיחה משל עצמך? ואם כן, צחקו ממנה?כן
מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת?לפני המלחמה
איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? [ספונטני, שחור, קרש......]שום דבר
האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא?לא ניראלי האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאף אע?
האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק?עצרתי את עצמי
האם אתה רגיש לדגדוגים?לא זה כיף
ולהיפך?
מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי?לא יודעת כמה פעמים אתה צוחק ביום?הרבה האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות?לפי מה שאומרים כן ואחרון חביב- ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר: לשוהים מצפון לצצומת אמיעד לא בדיחה

למעלה