שאלון של צחוק

אני../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif

אתה מרבה לצחוק? מאוד:p נכנסת פעם למצב כפית? כע
המצאת פעם בדיחה משל עצמך? ואם כן, צחקו ממנה? חח, לע ולע:p מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת? אממ, לפני דקה:p איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? [ספונטני, שחור, קרש......]
אממ, ספונטני:p האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא? לפעמים:] האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאף
כע
האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק? כעעעעעע
האם אתה רגיש לדגדוגים? מאוד:p האם צחקת שבעצם מה שרצית זה לבכות?
ולהיפך?
מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי? אממ, כלום:p כמה פעמים אתה צוחק ביום? מלאן:] האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות? כע
ואחרון חביב- ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר: אממ, האמת שאנלי כרגע:]

../images/Emo214.gifתני לי להגיד לך את זה::::

"כשתגדלי תביני"!!! אווווווח, כמה שהייתי מתעצבנת כשהיו אומרים לי את זה פעם... הגיעה ההזדמנות שלי

פוסה

New member
הבנתי עכשיו../images/Emo6.gif../images/Emo107.gif

ד"א העלתי ת'תמונה משם

../images/Emo214.gifראיתי והגבתי ../images/Emo127.gif ../images/Emo13.gif

ותתקני כבר ל"קומונות" בחתימה שלך, זה משגע אותיייייייי

פוסה

New member
סבבה אני משנה כרגע../images/Emo9.gif../images/Emo107.gif

זו תמונה יחודית מותר לעלות?

קריקו

New member
עונההה

את מרבה לצחוק?-ברוררררררררררר נכנסת פעם למצב כפית?-ממממממ כל יום בערך!!!! המצאת פעם בדיחה משל עצמך? לא בדיחה..כל מיני שטויות כאלו.. ואם כן, צחקו ממנה?-תמיד צוחקים ממני מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת? עכשיו! איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? [ספונטני, שחור, קרש......]-הכללל האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא? אכן האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאף-איכס אני צוחקת בכל הפסקה בלי שיצא לי דברים מהאף! האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק?-בטח!! יש לי כבר הסכמים עם המורות שלא יתנו לי הפרעה על זה האם אתה רגיש לדגדוגים? פיייייי מאודדד האם צחקת שבעצם מה שרצית זה לבכות? יכול להיות לא זוכרת ולהיפך? בכיתי מרוב צחוק אבל לא בכי של עצב מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי? כל מיני כמה פעמים אתה צוחק ביום? בכל רגע אפשרי האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות? ברורררררררר

../images/Emo214.gifדנה שלי ../images/Emo99.gif

הלוואי שהייתי יכולה לקחת קצת מהמצב כפית שלך לעצמי...

למעלה