תכנון שבועי

ריהותם

New member
../images/Emo6.gifתכנון שבועי

יום ראשון:
יום שני:
יום שלישי:
יום רביעי:
יום חמישי:
יום שישי:
יום שבת: שבוע טוב

ריהותם

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo23.gifמתכננת../images/Emo9.gif

יום ראשון:בי"ס,ללמוד למבחן בתקשורת שנדחה למחר!לסיים אבודים!!!!
יום שני:מבחן בתקשורת,עריכה
יום שלישי:בי"ס,ללכת ליומפ"צ בקן
יום רביעי:בי"ס\יום צילומים
יום חמישי:בי"ס\יום צילומים
יום שישי:בי"ס,ללמוד לספרות
יום שבת:ללמוד לספרות שיהיה שבוע נהדר ותאכלו פרי הדר!

../images/Emo204.gifיום צילומים? ^^

על מה ולמה? *מסוקרנת* ופרות הדר זה טעים. בייחוד תפוזים. *-*

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifלבגרות בתקשורת

אני במגמת תקשורת שמונה 5 יח"ל עיוניות ו5 יח"ל מעשיות. ה5 העיוניות כוללות הגשה לבחינת בגרות כל שנה בנושא של תקשורת וחברה ובתקשורת מעשי בכך סוף שנה אנו עורכים פרויקט בצוותים של 4 שלכל אחד בצוות יש תפקיד.בכיתה י' עשינו קליפ שהוא לא היה בגרות בכיתה י"א עשינו סרט דוקומנטרי שנחשב כ1 יח"ל בתעודת בגרות והשנה אנחנו יוצרים סרט עלילתי שהוא 2 יח"ל לבגרות ועוד 2 יח"ל בתקשורת מעשי זה עבודת חקר(שהיא מאוד עיונית
)אז אנחנו צריכים לסיים לצלם את הסרט וזה צריך להיות כמה שיותר מהר אז אנחנו רוצים לקבוע לרביעי\חמישי. פירות הדר זה נהדר
אני אוהבת תפוזים וקלמנטינות.http://www.youtube.com/watch?v=_cbBGGg_aRk

בהצלחה בתקשורת ובצילומים :)

איזה סרט את עושה? דוקומנטרי או עלילתי? (לא בטוחה אם שאלתי אותך כבר)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתודה../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

בהצלחה לך בבוחן בלשון,במבחן במתמטיקה ובהעברת פעולה!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתודה../images/Emo13.gif

הם היו היום,היה אחלה,סוף סוף סיימתי לצלם את הסרט!

../images/Emo204.gifמתכננת.

יום ראשון: מלמדת (כיתה ח' הייתה בשקט! העיפו לי 6 ילדים! DDD:), השתלמות מורים מעפנה (ציירתי כל הזמן
), חוזרת לשיעור תרגום, יוצאת באמצע לאכול צהריים, חוזרת ל-RR וזהו. ^^ יום שני: פאקינג מילוי מקום בכיתה ח' (הולך להיות להם שיעור חופשי; אני ממש לא הולכת ללמד אותם אנגלית
), חוזרת לשני קורסים, מזמינה סושי לארוחת ערב.
יום שלישי: לודעת. כלום, מן הסתם. יום רביעי: כנ"ל. חוץ מקורס כתיבה יוצרת בבוקר. יום חמישי: מלמדת. חוזרת הבייתה, שיעורים פרטיים בערב. יום שישי: אין פר"ח! אופה חלות לשבת, ומבשלת. זהו. יום שבת: לישון.

../images/Emo204.gifפר"ח זה פרויקט חונכות

(כעיקרון אני עושה חל"ב - חינוך לבריאות - לכיתות א'-ג'), ו-RR זה ה-Resource Room, החדר של המחלקה לאנגלית אצלי במכללה.

יאמי, סושי :)

גם את לומדת תרגום? זה בטח כזה כיף.. אני לומדת עם עוד שלוש בנות ומורה מטומטמת שלא מפסיקה להתלהב מאיתנו. היא פשוט לא מבינה שאנחנו לא אוהבות אותה T.T ותמיד מבטלות שיעורים XD

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאני היחידה כאן שלא אוהבת סושי?

או שלא טעמה בחיים סושי כי היא לא מתכוונת לאכול דג חי?

../images/Emo204.gifמי אוכל דג חי? Oם

אני אוכלת סלמון צלוי. וזה ממש טעים. (גמני חשבתי שזה איכסה עד שניסיתי את זה. יאמ. *-*)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני אוכלת סושי צמחוני

סושי לא חייב להכיל בתוכו דג,יש המון סושי הוא במתכון צמחוני.גםאני לא אוהבת את עניין הדג החי,בגלל זה אני אוכלת צמחוני

למעלה