תכנון שבועי

yardenise

New member
../images/Emo185.gifאת ממש לא אוהבת את כיתות ח' האלו ../images/Emo6.gif

ומזה תרגום?

../images/Emo204.gifאני ~שונאת~ את כיתה ח'.

חלקה, אניוויי. יש לי תלמידים שאני חולה עליהם כי הם כאלו מתוקים. *-* תרגום זה קורס שאני לוקחת כדי ללמוד לתרגם מאנגלית לעברית ולהפך. אני מקבלת תעודת תרגום בסוף שנה, אז.

yardenise

New member
../images/Emo185.gifתמיד יש כאלה ../images/Emo6.gif

הקורס הזה זה חלק ממה?

yardenise

New member
../images/Emo185.gifאההה ../images/Emo6.gif

במה את עושה תואר?
(אל זה בסדר שאני שואלת
)

../images/Emo204.gifלול, בטח, אין בעיה. ^^

אני מסיימת השנה (אמן, הלוואי, טפו-טפו-טפו, בליעיןהרע, בקרוב) את התואר שלי בהוראת אנגלית.

yardenise

New member
../images/Emo185.gifמגניב! D:

גם אני רוצה להיות מורה באיזשהו חלק בחיים שלי
בהצלחה!! D:

../images/Emo204.gifOם

או~קי. Oם אני לא לא אעודד אותך להיות מורה. אני לא. אני אגיד לך שזה נהדר ומדהים ופרפקט, ושהתלמידים כלכך מעריכים אותך... NOT. אבל בסדר, איך שאת אוהבת.
תודה רבה!

yardenise

New member
../images/Emo185.gifחחחחחחחחחחחח ידוע ../images/Emo6.gif

ממש מושלם
אבל לא יודעת, זה נראה כיף כזה לפעמים XD

מתכננת :)

יום ראשון: בצפר, סיימתי דו"ח ניסוי בכימיה (אין מאושר ממני באדם, יאללה נשארו עוד שניים!), מבחן בתנ"ך שהלך בסדר, רק ארוך מדיי!, ראיתי על טבעי (אהא איזה פרק עצוב! בכיתי מלא!), ראיתי קייל XY, ניסיון לעשות עבודה בספרות על שיר, תרגום קטע מטומטם על חזירים. לא לעשות כלום, לסיים לקרוא ה"פ ומסדר עוף החול (סופסוף!!), להתחיל לקורא ה"פ ונסיך חצויהדם :)
יום שני: בצפר, שעתיים תרגום T.T, מסתבר שעתים מ"ת שלא אמור להיות לנו, גאד אני ארצח מישו!! ציור, לראות על טבעי, לקרוא איזה מנגה
יום שלישי: יש לי 3 ימי חופש.:) החלטתי לא לצאת לטיול שנתי. לחפש חומר לגבי הביוטופ. לראות אנימה וכאלה, לסיים לראות את העונה השנייה של על טבעי, לא לעשות כלום, אולי להכין עוגה
יום רביעי: לישון, לעשות עבודות באנגלית, לסדר את הבית ולראות תוכניות למיניהן
יום חמישי: אולי לנסוע לדימונה, נראה כבר, ובתכלס כלום ולראות תוכניות למיניהן
יום שישי: לנקות את הבית, לראות על טבעי, קייל XY ואולי גלי.
יום שבת: לעבור על החומר בביולוגיה, לישון. בעיקר כלום. שבוע טוב בנות:) http://www.youtube.com/watch?v=996c8Wqnoic

../images/Emo204.gifאיזה פרק של על טבעי? *מסוקרנת*

(והומייגאד, תגיעי כבר ל-6X15, הפרק של השבוע היה פשוט ענק. הייתי ככה:
) ואיזה מנגה את קוראת? ואנימה? ^^

אומג, עד עונה שישית יש זמן XD

אני ב2X21 ואי מתה לדעת איזה פרק זה שהתלהבת ממנו שזה פארודיה על דמדומים, כי אני מחכה לו כל פעם שיש ערפד או איש זאב... אממ והמנגה סתם אקראית שאני אמצא במועדפים, והאנימה של טסובסה כרוניקל סרט שתירגמו אותו לעברית O.O"

../images/Emo204.gifאההה הפרק עם הג'יני! ;;;

וואי, אלוהים, איך שאני בכיתי בפרק הזה. ;;;;; (והפרק פארודיה על דמדומים זה, אה, גם עונה שישית, אאל"ט. ^^'')

וואו, גם אני בכיתי בו

כל איזה 5 דקות XDD זה היה כ"כ עצוב!! טוב T.T יש לי עוד מלא זמן לעונה השישית.. ותגידי בעונה השלישית יש רק 16 פרקים?!

אני רוצה לבכות!!!

הכושי הבנ***ה הזה תקע לסאם סכין בגב (תרתי משמע!!) אומאג! אני לא יכולה יותר! אני רוצה לבכות!!!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifואני הפרעתי לך באמצע הדו"ח ניסוי!

כל הכבוד לי! אני מקווה בשבילך שזאת לא הפעם הראשונה שאת קוראת את הספרים של הארי פוטר! הטיול השנתי לצפון? או לים המלח? איזה כיף לך! שלושה ימים חופשיים!

לא הפרעת לי P: הייתי בהפסקה (סוג של)

אם אני לא טועה, זה הפעם השלישית שאני קוראת ה"פ והנסיך חצוי אדם, פעם שניה של מסדר עוף החול וכנ"ל גביע האש... אז לא זה לא פעם ראשונה, וזה לא שאין לי מה לקרוא ה"פ זה פשוט מדהים! (כמו שצחקו עליי באנגליתT.T) פחח איזה צפון?! ים המלח כבר היינו עכשיו זה הרי אילת... ולא מפסיקים לעשות לי את השיחות האלה של 'אני מאוכזבת ממך' ו'חבל שאת לא יוצאת' 'תכריחו אותה לצאת' למה הם לא יכולים להבין שאני שונאת את כולם ואין לי *ין לטיול של קריעת תחת?!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifמתקנת את מה שאמרת - את שונאת

את כל הילדים שיוצאים את לא שונאת את כולם כי את לא שונאת אותי

למעלה