אתן ככ פרחות

yank3

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif אתן ככ פרחות

Music4Life

New member
יו אמאל'ה מה קורה פה???

יום אחד אני לא נכנסת וכבר כזה בלגן?! חחחחח... סחתן עליכם! האמת, אני יודעת על ההופעה, דורית סיפרה לי הכל במסנג'ר...ואני לא רוצה לריב פה עם אף אחד. אם ככה דורית עשתה אז זה באמת לא בסדר... אבל שיהיה...זה לא קשור אליי, לא מזיז לי במיוחד. בתיה - יו מתוקה שלי, דברת עם שריתי בטלפון!!! כפרה עלייך! חחח.. אני שמחה בשבילך! זה מגיע לך, אחרי שככה פספסת אותה!!!!!!! כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מקנא בך! (באמת באמת) אני גם מאד רוצה לדבר עם שרה בטלפון. הלוואי.

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחחחח.. "כפרה עלייך"

חחחחחחחחחחחחחחחח..
ולמה את כ"כ רוצה לדבר עם שרית בטלפון?! ראית אותה ויוצא לך לראות אותה הרבה! זה יותר שווה מאשר לדבר בטלפון!

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif תודה חמוד! ../images/Emo13.gif

"פרחה במרצדס
משנה את המקום שלה!" יאללה תשנה גם אתה את המקום שלך ועוף מהפורום הזה! שלום

Music4Life

New member
מה קורה פה??

איזה בלגן עשיתם, אמא!!! ופעם 1 שאני לא חלק ממנו...חחחח...
והתגובה שלי קפצה למעלה..מוזר...

Music4Life

New member
למיטל, ניקול ומור המתוקות שלי!

כפרות,...סתם... די נו סתם כתבתי "כפרה" כבר דיברנו על זה, אני לא מדברת ככה, רק כשאני מתלהבת אז אני משתמשת בביטוי הזה. לא רציני
מה שלומכן??? אואו...הפורום היום תוסססס!!!! מושיק צריך לראות את זה.
ולשאלתך מיטלי - אמ, לא יודעת..אני חושבת שיש משהו מאד אישי בלדבר עם שרית בטלפון, כי היא מדברת רק איתך ושומעת רק אותך. ומעניין אותי לשמוע איך היא נשמעת בטלפון...כאילו אם הקול שלה שונה (יש מצבים שאנשים נשמעים שונה בטלפון ובחיים), אז אני מקווה שיצא סתם ככה. ונכון, בזמן האחרון תודה לאל אני רואה אותה הרבה ואמן שישאר ככה! חחח זה נשמע מזה מצחיק, כאילו אני מפונקת כזזאת, רוצה את שריתי רק לעצמי!!! וזה נכון
שרית....

חחחחחחחחחחח

ניבה כפרה..סתם יש אנשים שבאמת משתנה להם הקול בטל'..אני חושבת שלי משתנה הקול בטל' אבל עוד לא דיברתי עם עצמי בטל'..

לא סתם אבל

פעם הייתי עם חברות שלי וידיד שלי אז עדנו על ילדה אחת בטל' ודווקא אני הייתי צריכה לדבר אז הקליטו את זה ואז שמעתי את עצמי...יש לי בטל' קול של גבר איכסהה אני נשמעת כמו לא יודעת מה..

../images/Emo168.gif מור אני רוצה לשמוע אותך!!

את כמובן לא תתני לי תמספר טלפון שלך...אולי לפחות אם יש לך מסנגר ומיקרופון...ככה אני יישמע אותך!!

למעלה