אתן ככ פרחות

את יודעת כמה אנשים שהתקשרו

חשבו שאני בן??...אם אנשים שאני רגילה אליהם אולי הקול שלי יותר בסדר..גם ככה שאני מדברת עם אנשים שאני לא מכירה מרוב ביישנות כבר נהיה ל קול מפחידדדד... ניקול איך הקול שלי היה אתמול?? את בין האנשים הרגילים אז אולי היה קצת יותר טוב..

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif אה כן...

באמת זה נכון שהיא מדברת רק איתך ושומעת רק אותך, אבל את לא יכולה לראות את התגובות שלה, ואני למשל דיברתי איתה והיא בכלל לא יודעת מי אני?! חח זה היה מצחיק... אבל חפיףף, היא אמרה- "אני אשמח להכיר אותך", מוזר! חחחח כי זה היה ביום של הדיסק, ודיברנו על ההופעה שהייתה לה באשדוד, הייתי אמורה להיות שם והיא שאלה אותי אם אני אהיה שם, אמרתי לה שכן.. אז היא אמרה שהיא תראה אותי, אבל בסוף לא באתי להופעה!
באסהה.. חח

Music4Life

New member
זהו אז אני תוהה לגבי שרה המתוקההה!

זה כיף זה לקחת את הטלפון ולשמוע את שרית! יו!! כיף לבתיה!!! בסוף היא קבלה משהו וזה מגיע לה! יפה מצד דורית שחשבה עליה. האמת ככה סתם שאלתי את בתיה איך היא נשמעת אם אותו דבר, והיא אמרה לי שכן, כמו ברדיו..קול חזק וצחוק מדהיםםםםם אוי אוי איזה כיף לה אמא!!!

Music4Life

New member
וואי מיטל, נכון. די מבאס ../images/Emo12.gif

אבל נו טוב, מה לעשות...אני בטוחה שהיא לא לקחה את זה אישית. אבל את באה ביום א ותראי אותה וכל זה...אז יהיה בסדר את תקבלי את ההזדמנות שלך

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif אז זהו.. ש....

ההורים שלי חוזרים ביום א' מארה"ב.. (הם טסו לשלושה שבועות)... הם היו אמורים לחזור ביום שני, אבל הקדימו להם את הטיסה.. אז.. ממממ.. יש מצב שאני אהיה עסוקה ביום ראשון!
טוב, ניבה.. נדבר על זה אח"כ במסנג'ר!

Music4Life

New member
אוי ויי, שוב את לא תבואי???

אני רוצה לראות אותך יא פושעת
סתם... אני מקווה שתבואי בסוף. ואין בעיה נדבר על זה במסנג'ר אבלח באים אלינו אורחים ב7:30 אז מקווה שיצא לי לדבר איתך. אן לא, תרגישי חופשי להרים אליי טלפון (לפלאפון) יש לך את המספר אני מקווה.
Thanx

Music4Life

New member
אחלה בחלה. ../images/Emo98.gif

יו אני לא מצלךיחה להכנס לצא'ט איפה ששירן ומור וניקול... באסה...אבל לא נורא, אני ישאיר אותם לדבר על סקס וכל הדברים האלה. חחחח

חן ס

New member
וווואי אתה לא הראשון שאומר לי שאני

פרחה איזההההההההה כייף אני גאה בזההההההההההההההה

חן ס

New member
וווואי אתה לא הראשון שאומר לי שאני

פרחה איזההההההההה כייף אני גאה בזההההההההההההההה

למעלה