האמת שמאחורי התמונה

m i c k e y 15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo26.gifהאמת שמאחורי התמונה../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

אזזזז ממזמן לא הייתה לנו הפינה הזאת אז אני עושה אותה השבת הזאת
אז תתכוננו...הולך להיות מצחיק
XD למי שלא יודעת מה לעשות: אני שמה תמונה כלשהי של הלהקה או של חבר מהלהקה- והחלק שלכן הוא לדובב אותם. לרשום מה הם אומרים באותו רגע, לרוב דברים מצחיקים D: אז זאת התמונה הראשונה שלכן
XD ואני מנצלת את ההודעה הזאת כדי לתת קישורי הורדה לכל הבנות שרצו את השירים הבאים ושיר אחד בונוס
New Found Glory - Iris (Goo Goo Dolls Cover). 30 Seconds To Mars - Stronger (Kanye West Cover) והבונוס
McFly - 4 Songs Medley - מ-Children In Need באיכות טובה יותר
מצאתי אחת יותר טובה חהחה

m i c k e y 15

New member
../images/Emo26.gifתמונה 2 ||ד"א יש למעלה הורדות וזה

למי שלא נכנסה להודעה הראשית

m i c k e y 15

New member
LOL זה הולך להיות על הטמטום של דני../images/Emo6.gif

דני לילד: ".......so you see why i need a teacher so bad? im stupid! hahaha" ילד": " yeah i can see why....haha *he's crazy*"

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifזה יהיה מטומטםXD

דני-חהחהחהחהחחהחהחהחהחהחהחהחהחהחחהחהחה קורע הילד-בואנה, אתה מסריח מהפה -_______-

McFly rullz

New member
חחח אני נה את הראשונה../images/Emo26.gif../images/Emo99.gif

דאגי:אעאעאעאעאעא מיםםם אני שונא מיםםם ובמיוחד שהם באים לכיווני!!! הארי:דאגי שים לב,לי,שלא כמוךךך לא אכפת מהמים....*פרצוף חכם* טום:אההה מייםם איזה כיף איזה כייףףף בואו נשתולל!!!!!!! דני:וואו מזה עליך דאגי?התרטבת?OO עלוב

m i c k e y 15

New member
חה! אני../images/Emo3.gif

דני: oh look! WATER! Why is it over there ? טום: yayy water!! דאגי:eek:h no!!! its coming closer!!! get it the heel away from meeeee הארי: Bring it on Biatch

sweet shir

New member
חהחה אין לי השראה אז זה לא יהיה מצחיק, אבל בא

לי לעשות.
תמונה ראשונה: הארי ~בפוזה של ערס~ אל המים: "למה מה קרה?! בואו בואו נראה אתכם!" דאגי: "שיטטטטט לא!! זה יהרוס לי את התסרוקת!!!!!" טום: "יאללה בריכהההה!!" ~עושה תנועות חתירה~ (חחח מה אתם רוצים?! לא היה לי מה לכתובXD) דני ~בקול של מוגבל = הקול הרגיל שלו~: "היייי, תגידו... זה מים?" וואי, זה היה עלוב.
תמונה שנייה: דני: "אתה רואה מה קורה שאין מורים?! יוצאים כמוני!!!" הילד המסכן: "למה הוא מסתכל עלי כמו מטורף?! *מפוחד* מאמייייי איים סקרד!" השוטר מאחורה: "הממ, מעניין אם שמים לב שאני מסתכל על התחת של הבחורצ'יק מקדימה."
כן... עלוב. XD

m i c k e y 15

New member
XDDD

בקול של מוגבל=הקול הרגיל שלו
!!! דני: "אתה רואה מה קורה שאין מורים?! יוצאים כמוני!!!"
לגמריייי XD כן עשינו כמעט אותו הדבר
על אותו עיקרון D:

sweet shir

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כי שתינו עשינו על זה שדני מטומטם. XDDDDDDDDDDDD

loli kiss

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחח

דני: "אתה רואה מה קורה שאין מורים?! יוצאים כמוני!!!" כ"כ מתאים פה

ניי D =

אוקיי אני לא כזאת מצחיקה אבל אתם תתמודדו
דאגי : "ברר מים" הארי : "דאגי, אני צריך להגיד לך משהו חשוב...[הפרצוף הרציני שהוא עשה] יפה לך רטוב" טום : "פווו , יש לי ריח מסריח הבית השחי ! " דני : "ואוו באמתת טוםםםםם תוריד ת'יד שלך אני מת פהה "

מנסה ../images/Emo9.gif

דני: מה? מה זה? ~מסטול לגמרי~ טום: יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא דאגי: אמאל'ה ! הארי: קבל. אני חייבת לציין שהארי נראה ממש ממש טוב בתמונה הזו

Charley XD

New member
אוקי ...

תמונה 1 דאגי: "אמא !! הארי !! סבתא של דני באה לבקר והיא בטח תצבוט אותי בלחיים !!" הארי: "דאגי אל תדאג אני אדעג לה, למה מי היא חושבת שהיא ?" טום: "אהה !! התחתונים שלי נתקעו לי בתחת !!" דני : "אהה מים" תמונה 2 דני: "אממ מעניין עם אף אחד לא ישים לב עם אני יאכל אותו עכשיו, רק פה קצת יותר גדול והוא נכנס ישר לבטן" הילד: "אולי עם אני אצחק איתו, אני אצליח לברוח, הבחור מטורף !" טוב זה גרוע XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

purple floyd

New member
שלי^^

פייייייייי מישהו הרביץ לי ממש חזק שההייתי קטנה. דני: אה..תראו.... מים דאגי: רק לא מים!! אני לא רוצה להתקלח!!111 הארי: מזה? מאיפה המצלמה הזאת באה עכשיו? טום: מהשמיייייייייייייייייייייייייייייים

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifXDDDD

אני מסתכלתת על התמונהה ומדמיינת את טום צועק מהשמיםם!!! LOL XDDDDDDDDD זהה מצחיק אותי!!

למעלה