האמת שמאחורי התמונה

just chenis

New member
שלי..

ננסה תמונה ראשונה: הארי: גייז גייז מהזה הדבר הזה שמגיע אלינו? דני: זה מטוס, זה ציפור.. לא הארי זה קולה.. גאד מה עובר עליך.. חושב: *טחח ואני עוד נחשב לאידיוט בלהקה הזאת* דאגי: די די טום נשבע לך התקלחתי שבוע שעבר באמת באמת.. לא עובד עליך.. טום: באמאש'ך דאגי לא עכשיו יש לי קקי דחוף.. O_O lame lame.. תמנוה שנייה: מיקי ושיר הוצאתן לי תמילים מהפה

רק לתמונה הראשונה...בנתיים..חחח ../images/Emo163.gif

הארי: "מי מתעסק עם הארי?!" דאגי: "אויי שיט לאא דווקא עכשיו מקלחת אני עובד על שיא חדש...שלושה חודשים בלי מקלחת..!! לאאא!!" טום: "על החיים ועל המוות!!" דני:"היי תראו זה מים שקופים!!" אני יודעת גרוע לא צריך לומר...

ענבז

New member
הדיבוב של הארי דוני מעולהה :)

אני כל כך יכולה לראותא ותם אומרים את זה...
דאגי וטום פחות אהבתי אבל עדיין מאגניב חחחחח נקרעתי לגמרי

אנייי ! ../images/Emo69.gif

דני: *מסטול* למה הערתם אותי?... מה זה..? מים?.... מה הם עושים פה?.. טום: *מפהק* מגרד לי התחת.. אני לא מגיע.. מישהו יכול לעזור? דאגי: אהה מים! אל תפגעו בי תפגעו בהארי!! נו רק הרגע עשיתי פן!!.. הארי: מי שפך פה מים? מי??? אני הולך לפוצץ אותו מכות! חחחחחחחח! *לא מצחיק*..

O0NoNi0O

New member
יצא דפוק.

~מאחורי המצלמה יש אנשים שעושים שטויות" הארי:"מה זה פה?" דאגי:"אמא!!!11" טום משתף פעולה. דני:*מסתכל על המים* "וואי!"

O0NoNi0O

New member
עוד אחד

כי משעמם
הארי:"איך זה ככה באוויר?" דאגי:"אעאעא יש פה רוחות והן מרימות את המים!!!!" טום:"אלוהים תעשה שזה ילך!" דני:"נראה לי אני רואה אחת..."

חצמבוש

New member
טוב זה ממש לא מצחיק><

הארי:"טוב כרגיל אני יעשה פוזה סקסית"
דאגי:"לא מים!לא מים!אני מפחד ממים! יש לי טראומות ממים רק לא מים!" טום:"תיראו לא התקלחתי שבועיים תסניפו את הבית שחי שלי" דני:"תיראו!! יש שהתקפות שלי על המים!" אני יודעת זה עלוב><

למעלה